Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κανενα περιεργο συμπτωμα...τα κλασσικα που εχω πριν αδιαθετησω...πονος στο στηθος πρηξιμο κλπ...σου ειπα αυτο το μηνα δε περιμενω τιποτα....αφου να φανταστεις δεν εφοδιαστηκα καν με κανα τεστακι:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

για να δουμε καρπουζακι!!!

Εγω παλι δεν εχω κανενα απολυτως συμπτωμα...ουτε πρηξιμο, ουτε βουλιμια ουτε τιποτα...μονο υγρα (συνηθες πριν την περιοδο και κατι περιεργα σπυρακια)...να δεις που θα εχω παλι καθυστερηση και εγκυος δεν θα μαι!

για να δουμε καρπουζακι!!!

Εγω παλι δεν εχω κανενα απολυτως συμπτωμα...ουτε πρηξιμο, ουτε βουλιμια ουτε τιποτα...μονο υγρα (συνηθες πριν την περιοδο και κατι περιεργα σπυρακια)...να δεις που θα εχω παλι καθυστερηση και εγκυος δεν θα μαι!

κυριακη κοντη γιορτη....απο δευτερα τριτη θα δουμε και οι δυο....εγω εχω και μια αδειουλα αυτες τις μερες οποτε θα αραξω σπιτακι μου στη ζεστη κι αν ερθει η ρουφιανα τουλαχιστον θα μαι στο κρεβατι μου να την υποδεχτω....μη χ@σω:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

κοιτα να μας ενημερωσεις με τις εξελιξεις τωρα που θα εχεις αδεια !!! μην μας αφησεις στην αγωνια?

τεστακι δηλαδη θα κανεις την δευτερα να δεν ερθει?

εγω δεν εχω τεστακια και ουτε προκειται να παρω...θα περιμενω στωικα μεχρι να εμφανιστει η κιουρια ανεπιθυμητη

κοιτα να μας ενημερωσεις με τις εξελιξεις τωρα που θα εχεις αδεια !!! μην μας αφησεις στην αγωνια?

τεστακι δηλαδη θα κανεις την δευτερα να δεν ερθει?

εγω δεν εχω τεστακια και ουτε προκειται να παρω...θα περιμενω στωικα μεχρι να εμφανιστει η κιουρια ανεπιθυμητη

τεστακι δε θα κανω μαρη κουνελω....αυτο δε λεω?:rolleyes: θα περιμενω κανονικα την τριτη που ειναι η μερα που περιμενω και αν δεν.....απο τεταρτη βλεπουμε

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Δεν προλαβαίνω να σας μιλήσω, είπα να σας καλημερίσω λιγάκι.

Νέα δεν έχω. Αργώ ακόμη μέχρι να έρθει η ακατονόμαστη. Τεστάκια δεν κάνω, αν δεν έχω καθυστέρηση.

απαπα...ρωταω καλε,αν δεν ερθει τι θα κανεις? τεστακι ή χοριακη?

τι δεν καταλαβες???

λοιπον σκεφτομαι αν μεχρι την τριτη το απογευματακι δεν ερθει , ναβγω να παρω κανα τεστακι....κι αν ολα ειναι οκ να παω την τεταρτη το πρωι για μια χορικαη...λεω τωρα εγω......πολυ πιθανο να με προλαβει η ρουφ οποτε ολα αυτα ειναι ασχετα:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Δεν προλαβαίνω να σας μιλήσω, είπα να σας καλημερίσω λιγάκι.

Νέα δεν έχω. Αργώ ακόμη μέχρι να έρθει η ακατονόμαστη. Τεστάκια δεν κάνω, αν δεν έχω καθυστέρηση.

καλημερα ασπρε σιφουνα.......:tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...