Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Ναι ρε γαμωτο και εμεις κατι λιγα εχουμε..πρεπει να πάρουμε....

Βεβαια τα προγνωστικα που βλεπω στο ιντερνετ δεν τα λεν και τοσο σκουρα...

ασχετο....η κοιλιτσα σου εχει πρηστει καθολου??? νιωθεις γενικα πρησμενη η τιποτα πλακα ολα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασχετο....η κοιλιτσα σου εχει πρηστει καθολου??? νιωθεις γενικα πρησμενη η τιποτα πλακα ολα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κοιτα πλακα δεν τι λες..ασε που και απο πριν δεν ηταν πλακα..

νομιζω ότι εχι φουσκωσει λιγακι ...μην φανταστεις δεν φαινεται τιποτα..

Αλλα φαντασου εχτες που εβαζα τις μπιτζαμες και με ειδε ο αντρας μου μου λεει φουσκωσε λιγακι η κοιλιτσα...

Η αληθεια ειναι οτι κιλο δεν εχω παρει αλλα εχασα και 1..βεβαια ο γιατρος δεν θελει ουτε να χανω..

Μου ειπε να παρω το πολυ μεχρι 14 ...για να ω θα τα καταφέρω...γιατι ειμαι μια λιγουρο αλλο πραγμα..

εγω τωρα με τους εμετους και λιγουρευομαι μερικες φορες..για λιγο βεβαια μη φανταστεις γιατι μολις τα πολυσκεφτομαι αηδιαζω...

Σημερα μπορω να πω ειμαι λιγο καλυτερα...δεν εχω παει καμια φορα για εξαγωγη και τωρα διαβαζα στο παρεντ οτι σε μερικες σταματησαν οι εμετοι και απο τη 10 βδομαδα...και ολα πηγαν καλα...λες να ειμαι τυχερη...??

Ρε τι λογοδιαρροια εχω σημερα..σιγουρα ειμαι καλυτερα:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

παλι με ποναει η κοιλια μου μια βδομαδα πιο πριν οπως και την προηγουμενη φορα....μου φαινεται πως τζιφος η υποθεση για αυτο το μηνα....με βλεπω με το νεο ετος:rolleyes::rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

Κοιτα πλακα δεν τι λες..ασε που και απο πριν δεν ηταν πλακα..

νομιζω ότι εχι φουσκωσει λιγακι ...μην φανταστεις δεν φαινεται τιποτα..

Αλλα φαντασου εχτες που εβαζα τις μπιτζαμες και με ειδε ο αντρας μου μου λεει φουσκωσε λιγακι η κοιλιτσα...

Η αληθεια ειναι οτι κιλο δεν εχω παρει αλλα εχασα και 1..βεβαια ο γιατρος δεν θελει ουτε να χανω..

Μου ειπε να παρω το πολυ μεχρι 14 ...για να ω θα τα καταφέρω...γιατι ειμαι μια λιγουρο αλλο πραγμα..

εγω τωρα με τους εμετους και λιγουρευομαι μερικες φορες..για λιγο βεβαια μη φανταστεις γιατι μολις τα πολυσκεφτομαι αηδιαζω...

Σημερα μπορω να πω ειμαι λιγο καλυτερα...δεν εχω παει καμια φορα για εξαγωγη και τωρα διαβαζα στο παρεντ οτι σε μερικες σταματησαν οι εμετοι και απο τη 10 βδομαδα...και ολα πηγαν καλα...λες να ειμαι τυχερη...??

Ρε τι λογοδιαρροια εχω σημερα..σιγουρα ειμαι καλυτερα:tongue::tongue::tongue:

ναι βρε....θα περασουν...επειδη σου ειπε ο γιατρος για 15 εβδομαδες δε σημαινει οτι τοσο θα κρατησουν κιολας....σε μια φιλη μου που πραγματικα ειχε βγαλει τα σωθικα της κρατησε μεχρι το τελος της 10ης βδομαδας περιπου...μακαρι και σενα να σταματησουν πολυ συντομα

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

ναι βρε....θα περασουν...επειδη σου ειπε ο γιατρος για 15 εβδομαδες δε σημαινει οτι τοσο θα κρατησουν κιολας....σε μια φιλη μου που πραγματικα ειχε βγαλει τα σωθικα της κρατησε μεχρι το τελος της 10ης βδομαδας περιπου...μακαρι και σενα να σταματησουν πολυ συντομα

συμφωνω παλι μαζι σου

μαρη κουνελω αν πιασω στα χερια μου αυτες τις γκιοσες:evil::evil::evil::evil: θα κυλισω πανω τους μεχρι να τις κανω χαλκομανια:tongue::tongue::tongue:

σου δινω ονοματεπωνυμο,διευθυνση ,οροφο,αριθμο γραφειο και φωτο τους για να εχεις πληρη εικονα...μονο μην αστοχησεις σε παρακαλω!!!

Διαφημίσεις

παλι με ποναει η κοιλια μου μια βδομαδα πιο πριν οπως και την προηγουμενη φορα....μου φαινεται πως τζιφος η υποθεση για αυτο το μηνα....με βλεπω με το νεο ετος:rolleyes::rolleyes:

Ναι καλα ..κα μενα η κοιλια μου με ποναγε 4 μερε πριν και ελεγα θα αδιαθετησω...αρα μην λες πολλα.....

tzaaaaaaaaaa

Καλως το μου....

Μακαρι ..μακαρι..

παλι μου την πεσανε

Σκοτωσε τες...:tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εχω την εντυπωση οτι κι αυτη τη βδομαδα το κοτοπουλακι junior (η μαλλον κοκκορακι junior) μιας και ειναι σιγουρο (εγω το πα πρωτη να το θυμασαι:rolleyes:) συνεχιζει να ραπαρει.....εχει παλι τα χεραι σε στυλ γιο -γιο -γιο:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

εχω την εντυπωση οτι κι αυτη τη βδομαδα το κοτοπουλακι junior (η μαλλον κοκκορακι junior) μιας και ειναι σιγουρο (εγω το πα πρωτη να το θυμασαι:rolleyes:) συνεχιζει να ραπαρει.....εχει παλι τα χεραι σε στυλ γιο -γιο -γιο:tongue::tongue::tongue:

μα..τι πραμα και αυτο..ολο χορο...:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...