Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Καλημερα αγαπες μου τι κανετε?..εγω εδω με το μ@@@κα που εχω μπλέξει...

Βεβαια τουλαχιστον κανω κανα σχεδιο και ξεχνιεμαι και δεν εχω το μυαλο μου συνεχεια στην αναγούλα...Αλλα μου σπαει τα νευρα γιατι θελει να καπνιζει και επειδη με πειραζει ανοιγει τα παραθυρα τερμα και εχω ξεπαγιασει...μμμμμμμμμμμ..τα νευρα μου...

Χτες ειχαμε πελατε και πλακωσαν όλου και το εκαναν ντουμανει...εμ και εγω σηκωθηκα η καλη σου εφυγα απο το γραφειο και καθομουν μέσα στο μηχανουργειο και ξαναμπηκα όταν εφυγαν ..δηλαδη μετα απο 2 ώρες...χεστηκα αν το πειραξε...άντε γιατι τα εχω πάρει..

Δεν ειναι οτι φοβαμαι μην κανει κακο ο καπνος στο εμβρυο απλα με χαλάει πάρα μα πάρα πολυ ο καπνος...Τεσπα...τα πηρα πρωι πρωι..λοιπον πια θα μας πει τα ευχαριστα μεχρι τα Χριστουγεννα περιμένω...

μα ποσο αναισθητος μπορει να ειναι ρε παιδι μου πια...ελεος!!!!!

αυτο με τα χριστουγεννα να το προσεξετε κι εσυ και η κουνελωωωω:tongue::tongue::tongue:

α..κατι αλλα πινω πορτοκαλαδα φαντα χωρις ανθρακικο...ξερω ότι ειναι πολυ παχυντικη αλλα ειναι το μονο υγρο που δεν βγάζω...

αρα εγω και το μωρο μου τραφομαστε με κρουασαν και πορτοκαλαδα...πάει θα το κανω παχουλο το δολιο ...

τι παχουλο μαρη....που ξερνας καθε λιγο και λιγακι.....εδω εχεις χασει κιλα αντι να παρεις

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κανεις καρπουζακι μου..θα μας τα πεις εσυ τα καλα τα νέα ...τι λες????:):):)

καλα ειμαι....αυτο το μηνα ειμαι πολυ ζαμαν φου:tongue::tongue::tongue::tongue: δεν περιμενω τιποτα.....δεν ελπιζω σε τιποτα...ειμαι ελευθερη....:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

καλα ειμαι....αυτο το μηνα ειμαι πολυ ζαμαν φου:tongue::tongue::tongue::tongue: δεν περιμενω τιποτα.....δεν ελπιζω σε τιποτα...ειμαι ελευθερη....:tongue::tongue:

Νομιζεις εγω νομιζω πως αυτο το μηνα θα εισαι φουσκωμενη:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ρε με ποναε ο κ@λος μου..απο το καθισιω να ειναι...χιχιχι...

Αν και απο χτες ξεκινησα και το σχολείο..να δω πως θα τα καταφερω..

εχτες ειχα λιγες ώρες ...αυτιο εχω 4ις..

Παιδια δεν εχω στολισει ακομα...εσεις??

Θα βαλω το αγορακι μου το ΣΚ να μου το φτιαξει..

Καλα εχει πολυ γελιο..επειδη προχτες που πηγαμε στο γιατρο μας ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να προσεχω γιατι με τους πολους εμετους μπορει να παθω αφυδατωση και να παμε στο νοασοκομείο..

Λοιπον απο το τοτε με περνει το αντρακι μου καθε τρεις και λιγο και με ρωταέι ..ποσους εχεις κανει μεχρις στιγμης ..και αν του λεω λίγους μου λεει μπραβο το κοριτσάκι μου..αν παλι του πω οτι εκανα πολους και εβγαλα του φαγητο μου αρχιζει και μου..λεει..βρε τη ειπεμε να ζοριζεσαι και να μην κανεις αμεσως γιατι θα παμε στο νοσοκομειο..καλα εχει πολυ γελιο...

Ρε παιδια παντως δεν μπορω να το χαρω ειναι η αληθεια..ειμαι ολη την ωρα με τα μουτα κατω...αφου μου λεν όλοι..χαμογελα και λιγο...

Δευτερον δεν ξερω αν με πιστευται αλλα δεν το εχω συνηδητοποιησει..παιδια δεν ξερω γιατι αλλα λες και η χαρα μου ειναι συγκρατημενη δεν ξερω γιατι μου συμβαινει αυτο...αφου και την καρδουλα που ακουσαμε..δεν αισθανθηκα αυτο που λεν οι περισσοτερες ..οτι τους ερχεται να κλαψουν..γιατι μου συμβαινει αυτο????

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Παιδια ζητω μεγαλη συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη..το ξερω ότι πλεον σας τυφλωσα...χιχιχιχι αλλα απο τη βιασυνη μου να γραφω γρηγορα αλλιως εγω δεν κανω λαθη...:):):)

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Νομιζεις εγω νομιζω πως αυτο το μηνα θα εισαι φουσκωμενη:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ρε με ποναε ο κ@λος μου..απο το καθισιω να ειναι...χιχιχι...

Αν και απο χτες ξεκινησα και το σχολείο..να δω πως θα τα καταφερω..

εχτες ειχα λιγες ώρες ...αυτιο εχω 4ις..

Παιδια δεν εχω στολισει ακομα...εσεις??

Θα βαλω το αγορακι μου το ΣΚ να μου το φτιαξει..

Καλα εχει πολυ γελιο..επειδη προχτες που πηγαμε στο γιατρο μας ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να προσεχω γιατι με τους πολους εμετους μπορει να παθω αφυδατωση και να παμε στο νοασοκομείο..

Λοιπον απο το τοτε με περνει το αντρακι μου καθε τρεις και λιγο και με ρωταέι ..ποσους εχεις κανει μεχρις στιγμης ..και αν του λεω λίγους μου λεει μπραβο το κοριτσάκι μου..αν παλι του πω οτι εκανα πολους και εβγαλα του φαγητο μου αρχιζει και μου..λεει..βρε τη ειπεμε να ζοριζεσαι και να μην κανεις αμεσως γιατι θα παμε στο νοσοκομειο..καλα εχει πολυ γελιο...

Ρε παιδια παντως δεν μπορω να το χαρω ειναι η αληθεια..ειμαι ολη την ωρα με τα μουτα κατω...αφου μου λεν όλοι..χαμογελα και λιγο...

Δευτερον δεν ξερω αν με πιστευται αλλα δεν το εχω συνηδητοποιησει..παιδια δεν ξερω γιατι αλλα λες και η χαρα μου ειναι συγκρατημενη δεν ξερω γιατι μου συμβαινει αυτο...αφου και την καρδουλα που ακουσαμε..δεν αισθανθηκα αυτο που λεν οι περισσοτερες ..οτι τους ερχεται να κλαψουν..γιατι μου συμβαινει αυτο????

θα σχολιασω μονο το τελευταιο κομματι.....δε σου συμβαινει γιατι δε το εχεις συνειδητοποιησει.....λογικα ειναι μετα απο τοσες κατραπακιες να εισαι συγκρατημενη....νομιζω πως σιγα σιγα καθως περναει ο καιρος θα χαλαρωνεις και εσυ περισσοτερο και θα το απολαμβανεις...αρκει να μην φτασεις να το καταλαβεις οταν το παιδι παει φανταρος...εκει θα εχουμε προβλημα:tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

θα σχολιασω μονο το τελευταιο κομματι.....δε σου συμβαινει γιατι δε το εχεις συνειδητοποιησει.....λογικα ειναι μετα απο τοσες κατραπακιες να εισαι συγκρατημενη....νομιζω πως σιγα σιγα καθως περναει ο καιρος θα χαλαρωνεις και εσυ περισσοτερο και θα το απολαμβανεις...αρκει να μην φτασεις να το καταλαβεις οταν το παιδι παει φανταρος...εκει θα εχουμε προβλημα:tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

και εγω γι αυτο νομιζω ότι συμβαινει.....

Με ζητησες για δωρο...εγω αν θες να μαθεις ήσουν η πρωτη που ζητησα αλλα δεν ξερω γιατι μου τα πεταξε εξω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

και εγω γι αυτο νομιζω ότι συμβαινει.....

Με ζητησες για δωρο...εγω αν θες να μαθεις ήσουν η πρωτη που ζητησα αλλα δεν ξερω γιατι μου τα πεταξε εξω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

φυσικα και σε ζητησα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αστα αυτα κοτοπουλακι.....ξεχασες το καρπουζι σου:(:(:(:( και οχι τιποτα αλλο αλλα θα μουν καταπληκτικο δωρο ετσι στρογγυλο που ειμαι με μια κορδελιτσα κοκκινη τυλιγμενη στη μεση μου...:tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

φυσικα και σε ζητησα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αστα αυτα κοτοπουλακι.....ξεχασες το καρπουζι σου:(:(:(:( και οχι τιποτα αλλο αλλα θα μουν καταπληκτικο δωρο ετσι στρογγυλο που ειμαι με μια κορδελιτσα κοκκινη τυλιγμενη στη μεση μου...:tongue::tongue::tongue::tongue:

1595126xek5vfxepm.jpg

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

1595126xek5vfxepm.jpg

αντε καλα....κι εγω σε love....ηθελα να ξερα τι κανουμε quote αφου μονες μας ειμαστε....τελοσπαντων.....λεω να στολισω το σαββατο το δεντρο μας μιας και μεχρι τωρα δεν ειχα καθολου διαθεση λογω καιρου...αλλα ακουσα οτι απο παρασκευη θα γινει χαμος οποτε λεω να στολισω κι εγω με τη πολυτιμη βοηθεια του καρπουζου μου:rolleyes::rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

ναι ρε και εγω ακουσα ότι το Σκ θα χαλασει ο καιρος ..θα πεσει και χιονι???

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ναι καλε ακουσα ειδικα την κυριακη λεει χιονοπτωση στο κεντρο της αθηνας και κατι θερμοκρασιας απο σαββατο ειδικα τρελες...κατι μειον και τετοια

αμαν..μακαρι να ριξει κανα χιονακι να το στρωσει και να αποκλειστουμε για καμια βδομαδα...τι καλα..τι καλα...να αναψουμε λιγο και το τζάκι...χιχιχι

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αμαν..μακαρι να ριξει κανα χιονακι να το στρωσει και να αποκλειστουμε για καμια βδομαδα...τι καλα..τι καλα...να αναψουμε λιγο και το τζάκι...χιχιχι

μια χαρα...δεν εχω και ξυλα ρε γαμωτο.....θα δανειστω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

μια χαρα...δεν εχω και ξυλα ρε γαμωτο.....θα δανειστω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι ρε γαμωτο και εμεις κατι λιγα εχουμε..πρεπει να πάρουμε....

Βεβαια τα προγνωστικα που βλεπω στο ιντερνετ δεν τα λεν και τοσο σκουρα...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...