Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Καλωστες και τις δυο.

Εφακη αυτα τα κουλα που σου κανει εσενα η περιοδος τωρα, μου τα κανε εμενα κανα εξαμηνο...Με το καλο να ερθει και συντομα για να ξαναμπεις στον αγωνα...Μπορει να παιζουν παρα πολλα, περα απο ορμονικο μπορει π,χ, να ξαναειχες οωρηξια κτλ.

Μπιφτεκακι τι κανεις???Σε πια μερα του κυκλου εισαι? Μολογατα ολαααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλωστες και τις δυο.

Εφακη αυτα τα κουλα που σου κανει εσενα η περιοδος τωρα, μου τα κανε εμενα κανα εξαμηνο...Με το καλο να ερθει και συντομα για να ξαναμπεις στον αγωνα...Μπορει να παιζουν παρα πολλα, περα απο ορμονικο μπορει π,χ, να ξαναειχες οωρηξια κτλ.

Μπιφτεκακι τι κανεις???Σε πια μερα του κυκλου εισαι? Μολογατα ολαααα

απλα αποφασισα να σταματησω να ασχολουμε οτι θελει ας γινει,θα το ριξω στην τρελλη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω κατι...εχω χασει λιγο και την μπαλα με το ποτε δεν περιμενουν την κοκκινοσιχαμενη τα υπολοιπα κοριτσακια ...

Η επομενη ειναι η κυρια καρπουζω...σε 5-6 μερες ευχομαι να μαθουμε κατι ευχαριστω απο εκεινη.

Δεν ξερω κορες αλλα Χριστουγεννα χωρις ανακοινωση εγκυμοσυνης δεν παιζουν φετος.

δεν ξερω κατι...εχω χασει λιγο και την μπαλα με το ποτε δεν περιμενουν την κοκκινοσιχαμενη τα υπολοιπα κοριτσακια ...

Η επομενη ειναι η κυρια καρπουζω...σε 5-6 μερες ευχομαι να μαθουμε κατι ευχαριστω απο εκεινη.

Δεν ξερω κορες αλλα Χριστουγεννα χωρις ανακοινωση εγκυμοσυνης δεν παιζουν φετος.

συμφωνω αντε να ανακοινωσετε καμιααααααααααααα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καρπουζακι καλως ηρθες!!!

εγω σημερα ειμαι πολυ υποτονικη! βαριεμαι απιστευτα και εχω πολυ δουλεια,γμτ.

Εσυ πως εισαι μανδαμ???

μανδαμ?????? μ αρεσε αυτο.... μια χαρα ειμαι....και εγω ψιλοβαριεμαι η αληθεια ειναι αλλα τελοσπαντων:tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

καλα μην ορκιζεσαι κιολας:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα αγαπες μου τι κανετε?..εγω εδω με το μ@@@κα που εχω μπλέξει...

Βεβαια τουλαχιστον κανω κανα σχεδιο και ξεχνιεμαι και δεν εχω το μυαλο μου συνεχεια στην αναγούλα...Αλλα μου σπαει τα νευρα γιατι θελει να καπνιζει και επειδη με πειραζει ανοιγει τα παραθυρα τερμα και εχω ξεπαγιασει...μμμμμμμμμμμ..τα νευρα μου...

Χτες ειχαμε πελατε και πλακωσαν όλου και το εκαναν ντουμανει...εμ και εγω σηκωθηκα η καλη σου εφυγα απο το γραφειο και καθομουν μέσα στο μηχανουργειο και ξαναμπηκα όταν εφυγαν ..δηλαδη μετα απο 2 ώρες...χεστηκα αν το πειραξε...άντε γιατι τα εχω πάρει..

Δεν ειναι οτι φοβαμαι μην κανει κακο ο καπνος στο εμβρυο απλα με χαλάει πάρα μα πάρα πολυ ο καπνος...Τεσπα...τα πηρα πρωι πρωι..λοιπον πια θα μας πει τα ευχαριστα μεχρι τα Χριστουγεννα περιμένω...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

α..κατι αλλα πινω πορτοκαλαδα φαντα χωρις ανθρακικο...ξερω ότι ειναι πολυ παχυντικη αλλα ειναι το μονο υγρο που δεν βγάζω...

αρα εγω και το μωρο μου τραφομαστε με κρουασαν και πορτοκαλαδα...πάει θα το κανω παχουλο το δολιο ...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...