Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στειλε μηνυμα σε ενα administrator να το κανει...δωστου το λινκ και τον αριθμο του μηνυματος και θα το κανει...

πριν λιγο καιρο μπορουσαμε να το κανουμε μονες μας...τωρα δεν μας την δινουν την δυνατοτητα (μολις το ανακαλυψα)

Διαφημίσεις

Πλακα κανεις..ποσο βγηκε δηλαδη...με το γιατρο μιλησες???

δεν ρωτησα ποσο μου ειπε αρνητικο,μιλησα τωρα υπομονη μεχρι τη δευτερα και αν δεν κατεβει να τον ξαναπαρω να μου πει τι να κανω!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αχ βρε Ελαφακι μου γλυκο..μην μου στεναγχωριεσαι..που ρε γαμωτο..πολυ στεναγχωρηθηκα ..αλλα να μιλησεις με το γιατρο να δεις τι θα σου πει..

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Ελαφακι μου γλυκο..μην μου στεναγχωριεσαι..που ρε γαμωτο..πολυ στεναγχωρηθηκα ..αλλα να μιλησεις με το γιατρο να δεις τι θα σου πει..

μιλησα με τον γιατρο θα περιμενω μεχρι την δευτερα και αν δεν ερθει θα τον παρω να μου πει τι να κανουμε

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα κουκλες!!!

Εφακη πως εισαι σημερα???

καλημεραααααααααα

καλα ειμαι το πηρα αποφαση και προχωρω!!!!αφαντη ακομα η περιοδος σταματησαν και τα καφε!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...