Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εφακη μια ωρα εμεινε!!!

εχω αρχιση να τρωω τα νυχια μου απο την αγωνια!!!!σας ειπα οτι το σαββατο εκανα τεστακι και ηταν αρνητικο:(το baby or not εκανα ,το ξερετε????

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εχω αρχιση να τρωω τα νυχια μου απο την αγωνια!!!!σας ειπα οτι το σαββατο εκανα τεστακι και ηταν αρνητικο:(το baby or not εκανα ,το ξερετε????

οχι δυστυχως....εχετε αλλες μαρκες εκει....αλλα το οτι ηταν αρνητικο δεν σημαινει και κατι.....υπομονη μιση ωρα ακομα:D

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

εγω δεν το γνωριζω αυτο το τεστ...μονο τα κλιαρ μπλου εμπιστευομαι...

λοιπον δεν ειναι αναγκη να παει ακριβως 11 για να τους παρεις τηλ. Κανε τους μια κλήση στις 10:30 και ισως ειναι ετοιμα...δηλ σε 6 λεπτα απο τωρα

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!

Διαφημίσεις

οχι δυστυχως....εχετε αλλες μαρκες εκει....αλλα το οτι ηταν αρνητικο δεν σημαινει και κατι.....υπομονη μιση ωρα ακομα:D

ναι δε εχουμε αυτα που κανετε εσεις,μου ειπαν μετα τες 11 αρα θα περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωωωα

στειλε λιγι μοροδουσκονι στο ελαφακι κοτοπουλακι!!!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι δε εχουμε αυτα που κανετε εσεις,μου ειπαν μετα τες 11 αρα θα περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωωωα

στειλε λιγι μοροδουσκονι στο ελαφακι κοτοπουλακι!!!!!!!

Σου στελνω οσοι πιο πολυ μπορω...αν και ειμαι σιγουρη οτι όλα θα ειναι καλα:D:D:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Πωπω θα σκασω και εγω απο την αγωνια μου...Καλε παρε ενα τηλεφωνακι , μπορει αν ειναι ετοιμα.... το οτι σου ειπανε μετα τις 11 το ειπανε γαι αν ειναι καλυμμενοι, για παν ενδεχομενο..

Θα σκασω λεμε...

Πωπω θα σκασω και εγω απο την αγωνια μου...Καλε παρε ενα τηλεφωνακι , μπορει αν ειναι ετοιμα.... το οτι σου ειπανε μετα τις 11 το ειπανε γαι αν ειναι καλυμμενοι, για παν ενδεχομενο..

Θα σκασω λεμε...

θες να σε πω το τηλεφωνο να παρεις εσυ??????

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

αααααααααα...εσυ το εννουσες...μπορω οντως να το κανω αν θες...το θεμα ειναι οτι θα δουνε τηλ απο ελλαδα!!!

Καταλαβες? Να παρω???

αστο θα παρω κατα τεσ 11 λιγο εμεινε ακομα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...