Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Μια χαρα ειμαι εφακη....εχω πολυ δουλιτσα και ενα μιτινγκ κατα τις 1.

τα αποτελεσματα της χοριακης θα μαθεις τηλεφωνικως ή θα πρεπει να πας εκει και να τα παρεις?

θα τηλεφωνησω κατα τες 11 να μου τα πουν!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα αγπάκια μου...

Εφακι μου άντε με το καλο τα ευχαριστα...

Κουνελακι μου τι κανεις???/

Εγω μια απο τα ιδια χαλια..χαλια..χαλια....παιδια θελει μεγαλη υπομονη....μπλιαχ...

Πηγαμε χτες στο γιατρο ..ειδαμε το μικρουλι μας εχει μεγαλώσει..ακουσαμε και την καρδουλα...όλα καλα..

το μονο ο γιατρο μου ειπε οτι οι εμετοι θα συνεχιστουν μέχρι τις 15 εβδομαδς....αχ..και βαχ...πως θα αντεξω...βάι..βάι μανα μου....

μου ειπε να κλεισω ραντεβου να πάω για αυχενικη σε τρεις βδομαδες....

τι καλα...

όλη αυτη η αηδια όμως μου κλεβει τη χαρα..δεν μπορω να χαρω την εγκυμοσύνη μου...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

μακαρι να ακουσεις ευχαριστα...

τετοιου ειδους καθυστερησεις ξαναχες στο παρελθον?

ειχα τον δευτερο μηνα μετα απο την αποξεση 30 μερες αλλα τωρα εχω παει στες 31 μερες και τοτε δεν ηξερα ποτε εκανα ωορηξια τωρα ξερω οτι εκανα την 12 μερα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα αγπάκια μου...

Εφακι μου άντε με το καλο τα ευχαριστα...

Κουνελακι μου τι κανεις???/

Εγω μια απο τα ιδια χαλια..χαλια..χαλια....παιδια θελει μεγαλη υπομονη....μπλιαχ...

Πηγαμε χτες στο γιατρο ..ειδαμε το μικρουλι μας εχει μεγαλώσει..ακουσαμε και την καρδουλα...όλα καλα..

το μονο ο γιατρο μου ειπε οτι οι εμετοι θα συνεχιστουν μέχρι τις 15 εβδομαδς....αχ..και βαχ...πως θα αντεξω...βάι..βάι μανα μου....

μου ειπε να κλεισω ραντεβου να πάω για αυχενικη σε τρεις βδομαδες....

τι καλα...

όλη αυτη η αηδια όμως μου κλεβει τη χαρα..δεν μπορω να χαρω την εγκυμοσύνη μου...

Καλωστηνα...καλε εχει και χερακια κανονικοτατα τωρα το μπεμπε σου!!!..

Ποσο μεγαλωσε? Ποσα εκατοστα/χιλιοστα ειναι τωρα? Τον γιατρο δηλαδη θα τον ξαναδεις σε 3 εβδομαδες που θα κανεις την αυχενικη? Την αυχενικη που θα την κανεις?

ειμαι απαραδεκτη, ειχα ξεχασει οτι χτες θα πηγαινες στο γιατρο...σε ψαχνα χτες ολημερις ατιμο κοτοπουλακι.:lol:

Υπομονη βρε κουκλα με τους εμετους, σαν νερακι θα περασουν οι μερες...μετα δεν θα εχεις κανενα θεμα και τοτε θα μπορεις να χαρεις τα παντα στην εγκυμοσυνη σου!!!

Διαφημίσεις

ειχα τον δευτερο μηνα μετα απο την αποξεση 30 μερες αλλα τωρα εχω παει στες 31 μερες και τοτε δεν ηξερα ποτε εκανα ωορηξια τωρα ξερω οτι εκανα την 12 μερα

αντε αντε...δεν θελω να σε ξεμυαλιζω,,,κανω υπομονη μεχρι της 11!!!!

να μας ενημερωσεις ε, αμεσωςςςςςςςςςςςςς!!!!!

αντε αντε...δεν θελω να σε ξεμυαλιζω,,,κανω υπομονη μεχρι της 11!!!!

να μας ενημερωσεις ε, αμεσωςςςςςςςςςςςςς!!!!!

μολις εχω νεα θα ενημερωσω!!!!καλημερα κοτοπουλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλωστηνα...καλε εχει και χερακια κανονικοτατα τωρα το μπεμπε σου!!!..

Ποσο μεγαλωσε? Ποσα εκατοστα/χιλιοστα ειναι τωρα? Τον γιατρο δηλαδη θα τον ξαναδεις σε 3 εβδομαδες που θα κανεις την αυχενικη? Την αυχενικη που θα την κανεις?

ειμαι απαραδεκτη, ειχα ξεχασει οτι χτες θα πηγαινες στο γιατρο...σε ψαχνα χτες ολημερις ατιμο κοτοπουλακι.:lol:

Υπομονη βρε κουκλα με τους εμετους, σαν νερακι θα περασουν οι μερες...μετα δεν θα εχεις κανενα θεμα και τοτε θα μπορεις να χαρεις τα παντα στην εγκυμοσυνη σου!!!

Οχι βρε δεν ειδαμε τετοια ακομα...σαν την καρπουζω που μου στελνει μηνυμα και μου λεει είδατε το τσουτσούνι???:D:D

Την αυχενικη θα την κανω στην embryocare..και στο γιατρο μου θα πάω πάλι μετα τις γιορτες...

Βεβαια στην εμβριοκεαρ θα παω παλι την Παρασκευη γιατι εψω μια κυστουλα στην οωθηκη μου και ο γιατρος μου ειπε επειδη εκει εχουν καλυτερους υπερηχους να πάμε να την δουμε για να ξερουμε πως ειναι ακριβως γιατι ειναι η τελευται φορα που μπορω να κανω γυναικολογικο υπερηχο απο κατω και καλα ειναι να τα ελεξουμε ολα καλα...

Ευτυχως αυτοι εκει ειναι πολυ καλα ειχα παει και την προηγουμενη φορα που ειχα το προβλημα με το μπεμπε...ειναι κουμπαρος του γιατρου μου και μου τα εξηγει πολυ καλα..και εχουν και καλα μηχανηματα που φαινονται όλο σουπερ....

αυτα...

οσο για τους εμετους ..εδω δυο βδομαδες τωρα και μου φαινονται αιωνες φαντασου οι εξι...οοοοοοοο

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Οχι βρε δεν ειδαμε τετοια ακομα...σαν την καρπουζω που μου στελνει μηνυμα και μου λεει είδατε το τσουτσούνι???:D:D

Την αυχενικη θα την κανω στην embryocare..και στο γιατρο μου θα πάω πάλι μετα τις γιορτες...

Βεβαια στην εμβριοκεαρ θα παω παλι την Παρασκευη γιατι εψω μια κυστουλα στην οωθηκη μου και ο γιατρος μου ειπε επειδη εκει εχουν καλυτερους υπερηχους να πάμε να την δουμε για να ξερουμε πως ειναι ακριβως γιατι ειναι η τελευται φορα που μπορω να κανω γυναικολογικο υπερηχο απο κατω και καλα ειναι να τα ελεξουμε ολα καλα...

Ευτυχως αυτοι εκει ειναι πολυ καλα ειχα παει και την προηγουμενη φορα που ειχα το προβλημα με το μπεμπε...ειναι κουμπαρος του γιατρου μου και μου τα εξηγει πολυ καλα..και εχουν και καλα μηχανηματα που φαινονται όλο σουπερ....

αυτα...

οσο για τους εμετους ..εδω δυο βδομαδες τωρα και μου φαινονται αιωνες φαντασου οι εξι...οοοοοοοο

Με το καλο !!!! Λογικα στην αυχενικη θα δειτε και τι γενους ειναι το παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

Ποτε γεννας? ΠΗΤ σου εδωσε? Που θα γεννησεις?? Ενημερωσε μας διοτι πρεπει να ραφτουμε !!!!

Με το καλο !!!! Λογικα στην αυχενικη θα δειτε και τι γενους ειναι το παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

Ποτε γεννας? ΠΗΤ σου εδωσε? Που θα γεννησεις?? Ενημερωσε μας διοτι πρεπει να ραφτουμε !!!!

Αι μαρη μουρλεγκω....ΠΗΤ εχω 12/07/10 το εχω πει 500φορες αλλα με γραφεις...αααααα θες να θυμωσω...

Τωρα για το που δεν ξερω ακομα..ο Γιατρος μου ειναι Αττικο και Ιασω...οταν ερθει η ωρα θα συζητησουμε και θα δουμε...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Αι μαρη μουρλεγκω....ΠΗΤ εχω 12/07/10 το εχω πει 500φορες αλλα με γραφεις...αααααα θες να θυμωσω...

Τωρα για το που δεν ξερω ακομα..ο Γιατρος μου ειναι Αττικο και Ιασω...οταν ερθει η ωρα θα συζητησουμε και θα δουμε...

ελαααα...αφου ειμαι ξεχασιαρα...το αλτσχαημερ ερχεται με μεγαλες δρασκελιες...μεχρι να γεννησεις ξερεις ποσες φορες θα σε ρωτησω???? ουουου

καλημεραααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εφακη με το καλο κοριτσι μου ευχομαι να ειναι ενα πολυποθητο θετικο αποτελεσμα!!!!

κουνελω μου δουλευταρου..καλημερα

γκαστρωμενοκοτοπουλακι μου καλημερα:tongue: ο γιατρος σου ειναι ασχετος....μα δε μπορουσε να δει το τσουτσουνακι???? ελεος:lol::lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

ελαααα...αφου ειμαι ξεχασιαρα...το αλτσχαημερ ερχεται με μεγαλες δρασκελιες...μεχρι να γεννησεις ξερεις ποσες φορες θα σε ρωτησω???? ουουου

Καλα καλα κουνελακι μου..εσυ πως παει τον πετυχαμε το στοχο αυτη τη φορα? τι λες?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημεραααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εφακη με το καλο κοριτσι μου ευχομαι να ειναι ενα πολυποθητο θετικο αποτελεσμα!!!!

γκαστρωμενοκοτοπουλακι μου καλημερα:tongue: ο γιατρος σου ειναι ασχετος....μα δε μπορουσε να δει το τσουτσουνακι???? ελεος:lol::lol::lol::lol:

Καλως το καρπουζακι μου...οχι δεν μπορουσε να το δει αλλα μου λεει με το καλο ο διαδοχος ..και του λεω..που το ξερετε ότι ειναι αγορι..και μου λεει το εχω προαισθημα....:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ω τι χαρα....καλημερα!!!

Καλα καλα κουνελακι μου..εσυ πως παει τον πετυχαμε το στοχο αυτη τη φορα? τι λες?

εγω εχω εξασφαλισει σιγουρα το θετικο τεστ αυτο μηνα...αν καταφερα ομως να μεινω εγκυος δεν ξερω.

Καλως το καρπουζακι μου...οχι δεν μπορουσε να το δει αλλα μου λεει με το καλο ο διαδοχος ..και του λεω..που το ξερετε ότι ειναι αγορι..και μου λεει το εχω προαισθημα....:tongue::tongue::tongue:

λες να ειδε κατι αλλα να μην ειναι πολυ σιγουρος????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...