Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Εισαστε ολες καλα κουκλιτσεςςςς????Γιατι πλεον μπορω να πω με σιγουρια ότι εισαστε κουκλιτσες και γλύκες!!!!

ναι..ναι ..τετοιες ..κουκλες και τσαχπίνες..πουθενα αλλου..μόνο εδω:lol::lol::lol::lol:

καλε μας κανεις και ντρεπόμαστε....:oops::oops::oops::oops:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι..ναι ..τετοιες ..κουκλες και τσαχπίνες..πουθενα αλλου..μόνο εδω:lol::lol::lol::lol:

καλε μας κανεις και ντρεπόμαστε....:oops::oops::oops::oops:

Τζωρτζινο εσυ έχεις ενα αθωο βλεμματακι ...δεν σου φαινεται οτι εισαι σουσουραδιτσα :lol::lol::lol:

το καρπουζακι δε, εχει ενα βλεμμα πονηροοοο και πειραχτικοοοοο...και εδω μεσα μου ειναι σοβαρη σουσουραδιτσα....:lol::lol::lol:

τιμη μου που σας ''γνωρισα''

Τζωρτζινο εσυ έχεις ενα αθωο βλεμματακι ...δεν σου φαινεται οτι εισαι σουσουραδιτσα :lol::lol::lol:

το καρπουζακι δε, εχει ενα βλεμμα πονηροοοο και πειραχτικοοοοο...και εδω μεσα μου ειναι σοβαρη σουσουραδιτσα....:lol::lol::lol:

τιμη μου που σας ''γνωρισα''

αντε καλε!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

λοιπον...σημερα θα ειμαι ολιγομιλητη και σοβαρη!

.+-

αυτο που καθε μερα δηλωνεις πως θα εισαι το υπολοιπο της μερας πολυ μ αρεσει:lol::lol::lol: λοιπον εγω σημερα θα ειμαι σουργελο ως συνηθως:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

λοιπον...σημερα θα ειμαι ολιγομιλητη και σοβαρη!

.+-

Αληθεια τωρα..αυτο σημαινει τελεια και παυλα...δεν κάνω πλάκα...

αφου έιδες τι αθωά κορασίδα είμαι:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Εγω σήμερα θα ειμαι ..μμμμμμ κατσε να δω....μμμμμ

μαλλον νευρικο....εμ ναι νευρικο και αγριεμένο

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ειχα σκοπο να σας πω τι μου ειπε ο γιατρος αλλα θα ξεφυγω απο το προφιλ της σοβαρης.

Να σας ενημερωσω,οτι τον αλλο μηνα θα εγκαστρωθω...ο βενουσακος θα ξερει ποτε θα πεφτει το αυγουλακι μου και θα δρασει με τον πλεον αποδοτικοτερο και αποτελασματικοτερο τροπο.Τα ιδια επιθυμω και προσευχομαι και δι εσας, σουσουραδιτσες!!!

ειχα σκοπο να σας πω τι μου ειπε ο γιατρος αλλα θα ξεφυγω απο το προφιλ της σοβαρης.

Να σας ενημερωσω,οτι τον αλλο μηνα θα εγκαστρωθω...ο βενουσακος θα ξερει ποτε θα πεφτει το αυγουλακι μου και θα δρασει με τον πλεον αποδοτικοτερο και αποτελασματικοτερο τροπο.Τα ιδια επιθυμω και προσευχομαι και δι εσας, σουσουραδιτσες!!!

μπραβο βενουσακι.....στην προσπαθεια ολοι μαζι:lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Αληθεια τωρα..αυτο σημαινει τελεια και παυλα...δεν κάνω πλάκα...

αφου έιδες τι αθωά κορασίδα είμαι:tongue::tongue::tongue:

ναι..αυτο σημαινει αθωο μου κοτοπουλακι. :D

γιατι θα εισαι νευρικο και αγριεμενο? ποιοσ τσιτωσε το κοτοπουλακι??δεν ηξερε οτι τα τσιτωμενα κοτοπουλακια τσιμπανε???

ασχετο αλλα μιας και το θυμηθηκα θα σας το ηπωωωω...εχετε δει κοτοπουλακι μεθυσμενο???

η γιαγια μου ειχε κοτουλες και μια φορα με τον αδερφο μου (μικρα που ημασταν ) βουτηξαμε ψωμακι σε τσιπουρο και το δωσαμε στις κοτουλες τις γιαγιας...δεν μπορειτε να φανταστειτε τι επακολουθησε...οι κοτουλες στην κυριολεξια κανανε οχταρια!!

να υποθεσω δε θα χρειαστει να κανεις υστεροσκοπηση κλπ που ελεγες ε?:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

Ουάου..αρα απο τον επόμενο μήνα βαράμε όλες μαζι...καλο...δηλαδη τη σου είπες πες αναλυτικότερα..πως θα κανεις υπέρηχους για να βρεις την οωρηξία η θα σου δοσει χαπια..

αντε θα πεις...ααα πες και ποτε περιμένεις κατα τα γραμμενα τελος πάντονε να αδιαθετισεις....:wink:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

να υποθεσω δε θα χρειαστει να κανεις υστεροσκοπηση κλπ που ελεγες ε?:rolleyes:

οχι...βασικα το ενδομητριο μου ηταν τροφαντο .Επισης μου ειπε εν ολιγοις οτι οι συμφησεις δημιουργουνται και μετα απο αποξεση αλλά μόνο οταν η αποξεση δεν γινεται σωστα απο τον γιατρο. Το αλλο το κουλο που μου ειπε είναι οτι οι συμφησεις μπορει να τις αντιληφθει και απο τον υπερηχο :roll: (δεν ξερω βεβαια σε τι αναλυση τις βλεπει)...

και εγω επεμενα...αλλα δεν σας λεω τι επακολουθησε διοτι σημερα ειμαι κιουρια.

τον αλλο μηνα παω για παρακολουθηση οωρηξιας. Θα προσπαθησω να κανω και υπερηχο γαι τον θυροειδη (αναλογως τα κεφια)...δεν ξερω που αν το κανω ουτε ποσο κοστιζει...

αυτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...