Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

ΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑ...πανε για φουντο οι εταιρειες παραγωγης τεστακιων :tongue::tongue::tongue:εσυ λογικα ουτε τεστακια οωρρηξιας δεν θα αγορασεις...μιλαμε για ολικη καταστροφη του κλαδου :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑ...πανε για φουντο οι εταιρειες παραγωγης τεστακιων :tongue::tongue::tongue:εσυ λογικα ουτε τεστακια οωρρηξιας δεν θα αγορασεις...μιλαμε για ολικη καταστροφη του κλαδου :tongue::tongue:

πες το ψεμματα....αν περιμεναν απο μενα οι εταιρειες με τα τεστακια ωορρηξιας προκοψαν.....λοιπν το κουτι εχει μεσα 20 και εγω για 2 μηνες εχω χρησιμοποιησει τα 4:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: αρα......πανε οι πωλησεις πανε....

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

δεν ξερω γιατι αλλα εχω την αισθηση οτι ειδικα εσυ, αυτο τον μηνα ή τον επομενο το αργοτερο θα μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα.

η επαφη που ειχες (σορρυ που γινομαι αδιακριτη) ήταν την ημερα της οωρρηξιας σου???

δεν ξερω γιατι αλλα εχω την αισθηση οτι ειδικα εσυ, αυτο τον μηνα ή τον επομενο το αργοτερο θα μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα.

η επαφη που ειχες (σορρυ που γινομαι αδιακριτη) ήταν την ημερα της οωρρηξιας σου???

ναι μαρη εδω εχουμε πει τα χειροτερα αυτο σε μαρανε:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: λογικα πρεπει να ηταν αυτη τη μερα...τεστακι δεν χρησιμοποιησα αλλα επειδη εκ των υστερων μετρησα, ειδα οτι ηταν την 14η του κυκλου...τωρα αν εκανα την 13η δε ξερω...παντως 15η αποκλειεται γιατι ο κυκλος μου παιζει παντα 27-28 μερες .....και ξερεις τι εγγλεζα που ειναι η σιχαμενη μη τα ξαναλεμε:mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ...ΤΟ ΝΙΩΘΩ!!!!

Κανα περιεργο συμπτωμα εχεις??? ας πουμε αυξημενα υγρα?

δεν εχω απολυτως τιποτα....ουτε στηθος ουτε υγρα....τιποτα απολυτως....δεν ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξη....αλλα οτι ειναι να γινει θα γινει:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

το κοτοπουλακι που ειναι??? μιλησες καθολου μαζι της?

σορρυ που αργω να απαντησω αλλα πηζωωωω

της εστειλα τωρα ενα μηνυμα....να δουμε.... κι εγω δεν ειμαι ψιλοανετη αλλα κατι θα κανουμε:mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

της εστειλα τωρα ενα μηνυμα....να δουμε.... κι εγω δεν ειμαι ψιλοανετη αλλα κατι θα κανουμε:mrgreen:

πολυ δουλεια...αλλα παω με ρυθμους χελωνας...δεν θα σκασω.

δεν θα βιαστω καθολου να τελειωσει...την κανω σιγα σιγα...ουτως η αλλως ειναι για αλλα τμηματα...αν τους αρεσει,ειδαλλως ας βρουνε αλλον να τους τα κανει πιο γρηγορα

πολυ δουλεια...αλλα παω με ρυθμους χελωνας...δεν θα σκασω.

δεν θα βιαστω καθολου να τελειωσει...την κανω σιγα σιγα...ουτως η αλλως ειναι για αλλα τμηματα...αν τους αρεσει,ειδαλλως ας βρουνε αλλον να τους τα κανει πιο γρηγορα

αυτο ελειπε....δε φτανει που τους κανεις τη δουλεια....εχουν διωξει κοσμο γι αυτο τους κανεις εσυ τη δουλεια??

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

το συγκεκριμενο τμημα δεν εχει διωξει κοσμο...απλα του φυγανε προσφατως 2 ατομα!!!και επειται συνεχεια...

αφου φευγουν απο μονοι τους φανταζομαι τι κωλοχανειο ειναι το τμημα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...