Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

καλημερα εχω φοβερη αγωνια μακαρι να ειναι για καλο αυτο που παιρνω,εσυ πωσ εισαι???

καλα ειμαι εφακη...οπως και η κουνελω αυτο το μηνα εκανα ,μονο μια φορα στο περιπου οποτε δε περιμενω και τιποτα......παμε απο το 2011 που ευελπιστω να ειναι γουρλιδικο!!!! εσυ αναγκαστικα υπομονη....μια μερουλα μονο:D

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα εχω φοβερη αγωνια μακαρι να ειναι για καλο αυτο που παιρνω,εσυ πωσ εισαι???

Εγω θελω να πιστευω οτι εισαι, αλλά δεν θελω να σε ξεμυαλιζω...το οτι εχεισ σταθερο κυκλο και τοση μεγαλη καθυστερηση μονο σε ενα μου παει το μυαλο.

Καλα αποτελεσματα με την χοριακη σου αυριο!!!

Καλως το καρπουζακι...εισαι καλα?

Εσενα με μια σου ειπα οτι εχεις πιθανοτητες διοτι εσυ εχεις τα τεστακια και ξερεις ποτε ακριβως εχεις οωρηξια και χτυπας οταν πρεπει...αρα και μια φορα ειναι υπεραρκετη στην περιπτωση σου. Καταλαβες????

Εγω ήμουνα παλι στο περιπου...το πρεγνυλ κανει την οωρηξια συνησως μεσα σρις επομενες 36 ωρες αλλα αυτο δεν γινεται 100%. Επειδη γενικα ο κυκλος μου ειναι χαλια μου ειπε η γιατρος και την κυριακη οπωσδηποτε για να ειμαστε καλυμενες...αλλα εγω ειχα αναγουλες χτες και προχτες. Και μαντεψε σημερα ειδα παλι πολλα υγρα οπως και τις προηγουμενες ημερες.

τα υγρα συνηθως ειναι καλο σημαδι....γιατι εκτος κι αν ειναι τις μερες τις ωορρηξιας....τις αλλες μερες μπορει να ειναι και εναρξη εγκυμοσυνης:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα

ΔΕν θα κάτσω μαζί σας για καφεδάκι..δεν είμαι αρκετά δυνατή ακόμα..

Μου λείψατε...πέρασα ιλίγγους τρομερούς, ζαλάδες στο φουλ, αιμορραγία στο φουλ..

Είμαι καλύτερα τώρα- το εμβρυάκι μου αντίθετα από την μαμά του χαίρει άκρας υγείας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν μπορώ να διαβάσω τα νέα σας λόγω ζαλα΄δας.. εύχομαι να έχουμε εγκυμοσύνες

Φιλάκια σε όλες

Θα επανέλθω εύχομαι-ελπίζω σε λίγες μέρες

"cogito,ergo sum"

Καλημέρααααα

Μου λείψατε...πέρασα ιλίγγους τρομερούς, ζαλάδες στο φουλ, αιμορραγία στο φουλ..

Είμαι καλύτερα τώρα- το εμβρυάκι μου αντίθετα από την μαμά του χαίρει άκρας υγείας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες

Αχ βρε βανιλλακι...Καλη αναρρωση σου ευχομαι και γρηγορα...Δοξα το Θεο εισαστε και τα δυο σας καλα.

Ταλαιπωρηθηκατε πολυ ,αλλα μεσα σου κουκλα μεγαλωνει ενα μωρακι γεματο ζωη...Ολα καλα κουκλα μου να σας πανε απο δω και περα.

Πολλα φιλακια και θα σε περιμενω οταν με το καλο συνελθεις.

Πολυ στενοχωρηθηκα που περασες ολα αυτα.Οτι και να σου λεω ομως ξερω οτι ειναι λιγο. Βανιλλα και βανιλλομωρο ομως ειναι μεγαλοι αγωνιστες.

Φιλια πολλα πολλα βανιλλα μου. Να προσεχεις.

τζαααααααααααα...

να μαι παλι!!!! εσεις που εισαστε???

σας ειπα οτι συνεργαζομαι με γκιοσες????εεεεεεε????

γκιοσες εεεεεε????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημέρααααα

Φιλάκια σε όλες

αχ βρε βανιλακι και λεγαμε που εισαι....αφου το μπεμπε ειναι καλα αυτο μετραει, χ.......με για σενα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ξεκουρασου κοριτσακι....

211442lg20recj1j.gif

Καλημέρααααα

Φιλάκια σε όλες

περαστικα σου κοριτσακι μου!!!σημασια εχει οτι το μωρακι ειναι μια χαρα!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

χασαμε και το κοτοπουλακι σημερα.....θα την τρεχει παλι ο αγροικος αφεντικος της:twisted:

ΛΕΤΕ???? ή θα ξερνοβολαει οπου βρει το ακημενο το κοτοπουλακι???

ναι γκιοσες ειναι καρπουζωωω...τις ξερεις?????????

ΛΕΤΕ???? ή θα ξερνοβολαει οπου βρει το ακημενο το κοτοπουλακι???

ναι γκιοσες ειναι καρπουζωωω...τις ξερεις?????????

ε οχι δα....οι παρεες μου στα πετουμενα σταματουν στο κοτοπουλακι....που δε πεταει κιολας:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

εντωμεταξυ παρατηρω οτι παλι εμεις οι δυο εχουμε μια μερα διαφορα....δηλαδη την αλλη βδομαδα τετοιες μερες θα μαστε και οι δυο εγκυες:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχα...ειδες δεν προκειται να σε αφησω μονη σου...μαζι θα αγωνιουμε καρπουζω...με μια διαφορα μοναχα, εσενα το τεστακι αν ειναι θετικο θα σημαινει οτι εισαι εγκυος ενω σε μενα πολυ πιθανο να σημαινει οτι δεν εχει αποβαλλει ο οργανισμος μου τα συστατικα της πρεγκνυλ...κοινως εγω η τεστμανιακ δεν θα κανω τεστακι και απλα θα περιμενω υπομονετικα για το αν θα ερθει η ρουφιανα...πεσμου καρπουζακι πως θα αντεξω χωρις τεστακι??? τι αμαρτιες πληρωνω??? ειμαστε και σε εποχη κρισης και μειωνεται ο τζιρος των εταιρειων που τα πουλανε...λες να απολυσουν κοσμο απο αυτη την αποχη μου????

χαχαχα...ειδες δεν προκειται να σε αφησω μονη σου...μαζι θα αγωνιουμε καρπουζω...με μια διαφορα μοναχα, εσενα το τεστακι αν ειναι θετικο θα σημαινει οτι εισαι εγκυος ενω σε μενα πολυ πιθανο να σημαινει οτι δεν εχει αποβαλλει ο οργανισμος μου τα συστατικα της πρεγκνυλ...κοινως εγω η τεστμανιακ δεν θα κανω τεστακι και απλα θα περιμενω υπομονετικα για το αν θα ερθει η ρουφιανα...πεσμου καρπουζακι πως θα αντεξω χωρις τεστακι??? τι αμαρτιες πληρωνω??? ειμαστε και σε εποχη κρισης και μειωνεται ο τζιρος των εταιρειων που τα πουλανε...λες να απολυσουν κοσμο απο αυτη την αποχη μου????

λες να εισαι η αιτια να γκρεμιστει η οικονομικη σταθεροτητα της χωρας μας????? αμαν μεγαλη καταστροφη....το θεμα ειναι ουτε εγω ομως θα κανω τεστακι.....αρα ειμαι συνυπευθυνη για την κατασταση:mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...