Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Εφακη καλημερα.

Ειχες παντα σταθερο κυκλο 26 ημερων? Καθυστερησεις δεν ειχες ποτε?

Τα καφε που βλεπεις ειναι πολλα? Απο ποτε τα εχεις αυτα τα καφε?

Το τεστ ποτε το εκανες (ποια ημερα του κυκλου σου) ???

Εχω ακουσει οτι τα καφε δεν σημαινουν απαραιτητως περιοδο αλλα μπορει να σημαινουν και εγκυμοσυνη.

Εσυ λογικα εισαι στις 3 μερες καθυστερησης αν δεν κανω λαθος, συνεπως αν κανεις χοριακη θα δειξει σιγουρα.

μετα την αποξεση σταθεροποιηθηκε καπωσ ο κυκλος μου στε 26 μερες τα καφε που βλεπω ειναι μονο στο σκουπισμα και τα ειδα 4 φορες απο εχτες το πρωι εβαλα και σερβιετα αλλα αυτη ειναι καθαρη το τεστ το εκανα την 28 μερα του κυκλου αλλα οχι με πρωινα ουρα και λεγετε baby or not

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μετα την αποξεση σταθεροποιηθηκε καπωσ ο κυκλος μου στε 26 μερες τα καφε που βλεπω ειναι μονο στο σκουπισμα και τα ειδα 4 φορες απο εχτες το πρωι εβαλα και σερβιετα αλλα αυτη ειναι καθαρη το τεστ το εκανα την 28 μερα του κυκλου αλλα οχι με πρωινα ουρα και λεγετε baby or not

Αναφορικα με το τεστ, το μονο το οποιο εμενα δεν μου εχει δωσει ψευδη αποτελεσματα ειναι το κλιαρ μπλου.

Απο ολα τα υπολοιπα εχω καποιες αστοχιες.

Αυτο που σου προτεινω ειναι να πας τωρα και να κανεις μια χοριακη. Ευχομαι ολοψυχα να ειναι θετικη και τεραστια.ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ,γιατι αυτα τα καφετια ή περιοδος ειναι ή εγκυμοσυνη!!!! ΤΡΕΧΑ!!!

Αναφορικα με το τεστ, το μονο το οποιο εμενα δεν μου εχει δωσει ψευδη αποτελεσματα ειναι το κλιαρ μπλου.

Απο ολα τα υπολοιπα εχω καποιες αστοχιες.

Αυτο που σου προτεινω ειναι να πας τωρα και να κανεις μια χοριακη. Ευχομαι ολοψυχα να ειναι θετικη και τεραστια.ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ,γιατι αυτα τα καφετια ή περιοδος ειναι ή εγκυμοσυνη!!!! ΤΡΕΧΑ!!!

θα περιμενω μεχρι αυριο αν δεν εμφανιστη η περιοδος θα οαω για χοριακη

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Χαρα στην υπομονη σου εφακη μου. Μακαρι να μην ερθει!!!

Ο γιοκας σου τι κανει?

δεν εχω καλε υπομονη αλλα τι να κανω να παω για χοριακη και αν αδιαθετησω μεχρι το βραδι????????το αγορακι μου καλα ειναι

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

αν εισαι αγχωμενη σε περιπτωση που δεν εισαι εγκυος καθυστερεις ακομη περισσοτερο την περιοδο.

Γιατι δεν κανεις βρε κουκλα σημερα μια χοριακη για να ξερεις τι γινεται?

Παντως εχω διαβασει στο αλλο φορουμ πολλες περιπτωσεις με καφετια και να ειναι εγκυες.Επισης εχω διαβασει κοπελα που εκανε τεστ αρνητικο, χοριακη στην 2η μερα καθυστερησης αρνητικη και 3 μερες μετα εκανε παλι χοριακη και ηταν καραμπινατη εγκυμοσυνη.

Μια χοριακουλα πηγαινε κανε, σιγουρα μετα απο τοσες μερες θα δειξει και εσυ θα ηρεμησεις.

Τα υπολοιπα κοριτσακια που ειναι σημερα?

Ελατε φιλεναδες να μαθω τα νεα σας...Να σας πω και εγω τα χαλια μου (παλι μανταρα τα εκανα και αυτο το μηνα)...

Αντε ελατε ,για κανα μισαωρο θα ειμαι ακομη μεσα...μετα θα με φαει η βιοπαλη !!!!

αν εισαι αγχωμενη σε περιπτωση που δεν εισαι εγκυος καθυστερεις ακομη περισσοτερο την περιοδο.

Γιατι δεν κανεις βρε κουκλα σημερα μια χοριακη για να ξερεις τι γινεται?

Παντως εχω διαβασει στο αλλο φορουμ πολλες περιπτωσεις με καφετια και να ειναι εγκυες.Επισης εχω διαβασει κοπελα που εκανε τεστ αρνητικο, χοριακη στην 2η μερα καθυστερησης αρνητικη και 3 μερες μετα εκανε παλι χοριακη και ηταν καραμπινατη εγκυμοσυνη.

Μια χοριακουλα πηγαινε κανε, σιγουρα μετα απο τοσες μερες θα δειξει και εσυ θα ηρεμησεις.

αν δεν κατεβει μεχρι αυριο θα παω!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Τα υπολοιπα κοριτσακια που ειναι σημερα?

Ελατε φιλεναδες να μαθω τα νεα σας...Να σας πω και εγω τα χαλια μου (παλι μανταρα τα εκανα και αυτο το μηνα)...

Αντε ελατε ,για κανα μισαωρο θα ειμαι ακομη μεσα...μετα θα με φαει η βιοπαλη !!!!

ελα πες τι εκανες

???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ελα πες τι εκανες

???

Μανταρα τα εκανα εφακη. Επερνα τα σερπαφαρ για να κανω καλα αυγα, εκανα και την ενεση πρεγκνυλ για να σπασει το αυγουλακι και μου ειπε η γιατρος να ερθω ''κοντα'' με τον κουνελο τεταρτη,παρασκευη και κυριακη (την τεταρτη και την παρασκευη τα καταφερα, την κυριακη ομως οχι διοτι ημουνα χαλια με εντερικα θεματα). Παει στραφι και αυτος ο μηνας...μονο 2 επαφες στις κοντινες ημερομηνιες.

Παμε για τον νεο χρονο.

Εχω αρχισει και κουραζομαι πολυ ψυχολογικα...Τοση προσπαθεια,τοσα χαπια για το τιποτα τελικα...Ε μα ποση αναποδια ακομη?

Μα το ΘΕΟ δεν θα ενδωσω μεχρι την επομενη οωρηξια, ετσι ωστε να ειμαστε και οι δυο ασυγκρατητοι και να μην μας σταματαει τιποτα...την τυχη μου μεσα!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Μανταρα τα εκανα εφακη. Επερνα τα σερπαφαρ για να κανω καλα αυγα, εκανα και την ενεση πρεγκνυλ για να σπασει το αυγουλακι και μου ειπε η γιατρος να ερθω ''κοντα'' με τον κουνελο τεταρτη,παρασκευη και κυριακη (την τεταρτη και την παρασκευη τα καταφερα, την κυριακη ομως οχι διοτι ημουνα χαλια με εντερικα θεματα). Παει στραφι και αυτος ο μηνας...μονο 2 επαφες στις κοντινες ημερομηνιες.

Παμε για τον νεο χρονο.

Εχω αρχισει και κουραζομαι πολυ ψυχολογικα...Τοση προσπαθεια,τοσα χαπια για το τιποτα τελικα...Ε μα ποση αναποδια ακομη?

Μα το ΘΕΟ δεν θα ενδωσω μεχρι την επομενη οωρηξια, ετσι ωστε να ειμαστε και οι δυο ασυγκρατητοι και να μην μας σταματαει τιποτα...την τυχη μου μεσα!!!:tongue:

δεν μπορεις να λες οτι πηγε ο μηνας και με τες δυο προσπαθειες εχεις πιθανοτητες!!!!!καλη τυχη σου ευχομαι:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κι εγω συμφωνω με την αποψη σου.....περιμενε και σημερα και αν δεν ερθει αυριο πηγαινε για μια χοριακη....

Παμε για τον νεο χρονο.

βρε αναποδο πλασμα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: εμενα με μια φορα μου ειπες οτι εχω πιθανοτητες εσυ με 2 γιατι δεν εχεις????? θα σε κανω στιφαδο μαρη:mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Καλως το καρπουζακι...εισαι καλα?

Εσενα με μια σου ειπα οτι εχεις πιθανοτητες διοτι εσυ εχεις τα τεστακια και ξερεις ποτε ακριβως εχεις οωρηξια και χτυπας οταν πρεπει...αρα και μια φορα ειναι υπεραρκετη στην περιπτωση σου. Καταλαβες????

Εγω ήμουνα παλι στο περιπου...το πρεγνυλ κανει την οωρηξια συνησως μεσα σρις επομενες 36 ωρες αλλα αυτο δεν γινεται 100%. Επειδη γενικα ο κυκλος μου ειναι χαλια μου ειπε η γιατρος και την κυριακη οπωσδηποτε για να ειμαστε καλυμενες...αλλα εγω ειχα αναγουλες χτες και προχτες. Και μαντεψε σημερα ειδα παλι πολλα υγρα οπως και τις προηγουμενες ημερες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...