Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχ τωρα ειδα το μωρό σου θα ειναι καρκινάκι ε??????

τι ωραίαααααα

Ναι καρκινακι..θα μου γινει ευαισθητουλι...τι εχω να τραβηξω η δολια...:D:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ναι ναι τι εχει να τραβήξει το κακομοιρούλι χιχιχχιχι

οντως σαν παπι είναι και είναι τέλειο!!!

ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

Ρε δεν ειναι σαν παπι που χορευει ραπ!!

ΓΙΟ ΜΑΜ, ΓΙΟ !!!:tongue:

Διαφημίσεις

γεωργιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

με το καλο μαναρακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

υγ. γεια στις υπολοιπες..οκ ζω καλά ειμαι ντοντ γουορι ολα υπο έλεγχο απλά τρεχω

dZJip3.png

ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!!!!!!!!!!!!και απο οτι φαινεται και περιοδο σε δυο μερες...χαχαχαχαχαχα...εχω τραβηξει τα παντα αλλα αντεχω κοριτσια!!!τι κανετε????????πως περασατε χτες???Γιωργιτσα μου ΠΟΛΥ χαρηκα αλλα τα ελεγα εγω δεν τα ελεγα?????ΑΛΛΕΣ λεγανε αποκλειεται..κανα δυο μειναμε αντε!!!

2011.png

ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!!!!!!!!!!!!και απο οτι φαινεται και περιοδο σε δυο μερες...χαχαχαχαχαχα...εχω τραβηξει τα παντα αλλα αντεχω κοριτσια!!!τι κανετε????????πως περασατε χτες???Γιωργιτσα μου ΠΟΛΥ χαρηκα αλλα τα ελεγα εγω δεν τα ελεγα?????ΑΛΛΕΣ λεγανε αποκλειεται..κανα δυο μειναμε αντε!!!

Ε, όχι και κανά δυο κοπελιά! Πολύ αισιόδοξη σε βρίσκω. Βάλε 5-6 να 'σαι μέσα.

Και, τελικά, πόσες έχουμε μείνει?

Nadimor, emmalene, NENOS, ermina, Venus, malme, bp-IOLH. Επτά είμαστε, ζωή να 'χουμε!

Αν ξεχνάω καμία, ας με συγχωρέσει.

Το εφάκι, σκοπίμως δεν το έβαλα, γιατί δεν μας έχει πει ακόμη τι γίνεται!

Ρε δεν ξερω και εγω που χαθηκαν..και εγω ανησυχω...

Εχτες ειμασταν

Νενος-μπιφτεκακι-Ιολιτσα-Αθηνα-Ερμινα-Ελινα-Ραμονιτσα -Γλυκουλα

Γιατι την εκανες την ενεση?? κοιτα να δεις που θα μας μας μπερδεψει τωρα...

εεεεεε ήμουν κι εγώ!!!!! :mad: άπιστη γυναίκα.. τόσο εύκολα με ξεχνάς????? :tongue::tongue::tongue:

κορες εσεις τις μερες τις οωρηξιας κανατε μερα παρα μερα ή καθημερινα?

για στατιστικους λογους, γινεται η ερωτηση

3 φορές την εβδομάδα

καλά έχω πάθει σοκ σήμερα... μετά την Μάρω τσουπ και η Εμα.... :shock::shock::shock::shock: τα χω δει όλα σου λέω .. είπα κι εγώ... δεν μπόρεσα να εξηγήσω διαφορετικα΄τον σεισμό πριν κανα μισάωρο.....:rolleyes:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

γεωργιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

με το καλο μαναρακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

υγ. γεια στις υπολοιπες..οκ ζω καλά ειμαι ντοντ γουορι ολα υπο έλεγχο απλά τρεχω

Μάρααααααααααααααααααααααααα, που είσαι βρε χαμένο??????....Αφού όλα είναι under control, συγχωρείσαι!!...Η Πούκι σου τι κάνει>
Επιτέλους ρε Εμμάκι να σε δούμε και λίγο!!!!Να μπαίνεις τώρα,ε?
Ε, όχι και κανά δυο κοπελιά! Πολύ αισιόδοξη σε βρίσκω. Βάλε 5-6 να 'σαι μέσα.

Και, τελικά, πόσες έχουμε μείνει?

Nadimor, emmalene, NENOS, ermina, Venus, malme, bp-IOLH. Επτά είμαστε, ζωή να 'χουμε!

Αν ξεχνάω καμία, ας με συγχωρέσει.

Το εφάκι, σκοπίμως δεν το έβαλα, γιατί δεν μας έχει πει ακόμη τι γίνεται!

Και η ζουζού είναι....άρα μείναμε οκτώ!....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλό Σαββατοκύριακο φιλενάδες μου!!!!

Βγείτε έξω, ξεκουραστείτε, κάντε σεξ, παίξτε με τα μωράκια σας, δείτε φίλους ,περιποιηθείτε τον εαυτούλη σας.....κάντε ότι σας ευχαριστεί τέλος πάντων!!!!!....Να περάσετε καλά!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλό Σαββατοκύριακο φιλενάδες μου!!!!

Βγείτε έξω, ξεκουραστείτε, κάντε σεξ, παίξτε με τα μωράκια σας, δείτε φίλους ,περιποιηθείτε τον εαυτούλη σας.....κάντε ότι σας ευχαριστεί τέλος πάντων!!!!!....Να περάσετε καλά!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ναι τώρα κάτι μας είπες :rolleyes: :rolleyes:

ρε φιλενάδα είμαι νταουν... δεν θέλω να κάνω τίποτα...

παρόλα αυτά έκανα κάτι....

πήγαμε στα allouette με τον συζυξ - είχαμε μια δωροεπιταγή 140 ευρώπουλα από την βάφτιση... μαρή πανάκριβα!!!! με 140 ευρώ της πήραμε ένα ποτήρι, ένα ζευγάρι καλτσάκια, ένα σετάκι φούστα ζακέτα, ένα παντελόνια τζην και ένα φόρεμα βαμβακερό.... μετρημένα κουκιά δηλαδή.. είπα κι εγώ 140 ευρώ θα γεμίσουμε τσάντες:mrgreen:

U6Vip2.png

καλημερα κοριτσια!!!ειμαι μπερδεμενη τα εχω χαμενα να σας τα πω μηπος και μπορειτε να με βοηθησετε,7/11 τελευταια περιοδος ,ωρηξια στες 18/11 με επιβαιβεωση του γιατρου και με κυκλο σταθερο 26 ημερων μου εμφανιστηκαν εχτες 5/12 κατι καφε υγρα τα οποια κατα διαστηματα τα ξανα βλεπω,εκανα και ενα τεστ το οποιο βγηκε αρνητικο πριν να δω τα καφε,λετε να ειναι η περιοδος και να ερχετε???ή εχω ελπιδες???/

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εφακη καλημερα.

Ειχες παντα σταθερο κυκλο 26 ημερων? Καθυστερησεις δεν ειχες ποτε?

Τα καφε που βλεπεις ειναι πολλα? Απο ποτε τα εχεις αυτα τα καφε?

Το τεστ ποτε το εκανες (ποια ημερα του κυκλου σου) ???

Εχω ακουσει οτι τα καφε δεν σημαινουν απαραιτητως περιοδο αλλα μπορει να σημαινουν και εγκυμοσυνη.

Εσυ λογικα εισαι στις 3 μερες καθυστερησης αν δεν κανω λαθος, συνεπως αν κανεις χοριακη θα δειξει σιγουρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...