Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

κοιτα εγω μεχρι τωρα εκανα μερα παρα μερα....αλλα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα τον επομενο μηνα να κανω μια φορα πριν την ωορρηξια και μολις δω θετικο τεστ να κανω καθε μερα τις επομενες 2...κι οτι βρεξει ας κατεβασει:tongue::tongue::tongue:

σωστο το καρπουζάκι........

γιατι βρε δεν ηρθατε εχθές για καφεδάκι????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας ευχαριστω...εγω κυρια ειμαι μικρο κοριτσακι και δεν ξερω τι γινοταν παλαιοτερα...ασε που εγω ερχομαι απο το μελλον και γενικως ειμαι πολυ μπροσταααα:tongue:. η μονη καθυστερηση που μου συμβαινει ειναι αυτη της περιοδου.

ναι μικρο κοριτσακι....το κοριτσακι ειναι πιο μεγαλο απο τη δασκαλα του:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: αχ τι θα σε κανω εσενα:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

ρώτα την δημοπουλου για τις ημέρες....εμένα μου ειχε πει μερα παρά μερα και μονο καθε μερα τότε που ηταν σιγουρη η οωρρηξία:oops::oops:

ΚΑΛΩΣΤΗΝΑ...τι κανεις? Μπηκες και συ στον χωρό ή το σκεφτεσαι ακομη?

Την εχω ρωτησει και γενικα μου εχει πει και τα δυο. Δυο μερες λενε για να ανανεωθει πληρως το σπερμα κατι που δεν συμβαινει μεσα σε ενα 24ωρο .Επίσης μου χει πει, αν αντεχετε καντε το και καθε μερα (αλλα αυτο το προτεινα εγω).

Ειναι λιγο ντεμι η κατασταση.

εεεε εγώ οχι δεν εχω μπει ακομα αλλα σε λίγο καιρο λεω να το ξεκινήσω το σπορ.....

το σπορ για να σκοράρω εννοω ετσι???? για να μην με πιασει στο δουλεμα καμια ναντιμορ!!!! να τα διευκρινίζουμε αυτα!

Διαφημίσεις

σωστο το καρπουζάκι........

γιατι βρε δεν ηρθατε εχθές για καφεδάκι????

Εγω κουκλιτσα δεν μπορω τις καθημερινες διοτι δεν εχω δικο μου μεταφορικο μεσο και πρεπει να βαλω καποιον να τρεχει για να με μαζευει. Επισης εχω και αστατο ωραριο στην δουλεια συν του οτι με την στενη παρακαλουθηση που με εχει η γιατρος, χανω σχεδον 2 απογευματα την εβδομαδα εκει οποτε μου μενουν δουλειες πισω. Εξου και λεω για καμια Κυριακη απογευματακι, εκει δεν θα εχω θεμα.

Εγω κουκλιτσα δεν μπορω τις καθημερινες διοτι δεν εχω δικο μου μεταφορικο μεσο και πρεπει να βαλω καποιον να τρεχει για να με μαζευει. Επισης εχω και αστατο ωραριο στην δουλεια συν του οτι με την στενη παρακαλουθηση που με εχει η γιατρος, χανω σχεδον 2 απογευματα την εβδομαδα εκει οποτε μου μενουν δουλειες πισω. Εξου και λεω για καμια Κυριακη απογευματακι, εκει δεν θα εχω θεμα.

ναι καταλαβαινω βενουσακι μου...αλλα εαν ειναι μπορεις να το συνδιασεις την ημερα που θα πας στη γιατρο να ερθεις για καφεδάκι την επομενη φορα...

Νενουκο με την δουλεια τι εχει γινει? Παιζει τιποτα αλλο?

κατι εχει παιχτεί το οποίο δεν με εχει ενθουσιασει τρελα αλλα ειναι διπλα απο το σπιτι μου και πρεπει να απαντησω σήμερα......αλλα σκεφτομαι να δεχτώ και βλεπουμε ...γιατι τα πραγματα ειναι σκουρα εξω .....

Διαφημίσεις

κατι εχει παιχτεί το οποίο δεν με εχει ενθουσιασει τρελα αλλα ειναι διπλα απο το σπιτι μου και πρεπει να απαντησω σήμερα......αλλα σκεφτομαι να δεχτώ και βλεπουμε ...γιατι τα πραγματα ειναι σκουρα εξω .....

Καλημερα Νενούκο...ελπιζω να με γνωρίζεις:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω λεω να δεχτεις και αν βρεις κατι αλλο το αφηνεις...δεν ειναι μερες να αφηνουμε δουλειες...

Οχι τιποτα αλλο δεν θα εχει να λεει και τιποτα οσυζηγος....χεχεχε

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εγω λεω να δεχτεις (εγω τουλ αυτο θα εκανα)...συνεχιζεις να ψαχνεις μετα εκ του ασφαλους και χωρις αγχος για κατι καλυτερο.

Το οτι ειναι διπλα στο σπιτι σου ειναι μεγαλο συν

Καλημερα Νενούκο...ελπιζω να με γνωρίζεις:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω λεω να δεχτεις και αν βρεις κατι αλλο το αφηνεις...δεν ειναι μερες να αφηνουμε δουλειες...

Οχι τιποτα αλλο δεν θα εχει να λεει και τιποτα οσυζηγος....χεχεχε

καλε ποια εισαι εσύ η άγνωστη και τολμας και μου μιλάς????????:tongue:

αχ αυτο λεω να κάνω ....και τα λογια της βπίτσας με ταρακουνησαν εχθές!

δεν ειναι καιρός να αφήνουμε τις δουλειές...εχεις δίκιο....ασε που μετα δεν θα εχει και τιποτα αλλο να μου βρει σαν δικαιολογία!!!!!!!you know.......

καλε ποια εισαι εσύ η άγνωστη και τολμας και μου μιλάς????????:tongue:

αχ αυτο λεω να κάνω ....και τα λογια της βπίτσας με ταρακουνησαν εχθές!

δεν ειναι καιρός να αφήνουμε τις δουλειές...εχεις δίκιο....ασε που μετα δεν θα εχει και τιποτα αλλο να μου βρει σαν δικαιολογία!!!!!!!you know.......

Εμ κοπελια πρεπει να τα σκεφτομαστε όλα...τι μιλας τωρα κυριε πες του..εγω μου ειπες να βρω δουλεια και τσουπ αμεσως βρηκα παρα την δυσκολεια τον καιρων...

Σειρα σου τωρα να κανεις ότι σου ζητησω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Εμ κοπελια πρεπει να τα σκεφτομαστε όλα...τι μιλας τωρα κυριε πες του..εγω μου ειπες να βρω δουλεια και τσουπ αμεσως βρηκα παρα την δυσκολεια τον καιρων...

Σειρα σου τωρα να κανεις ότι σου ζητησω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

σωστήηηηηηηηηηηη μαρέσεις ...........χαχα κόλπος θα του έρθει......χιχιχιχιχιχι:P:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...