Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσυ κουνελω για να καταλαβω.....δεν εχεις κανει ωορρηξια και σου κανε την ενεση για να κανεις???:rolleyes:

λοιπον, επερνα τα σερπαφαρ για να κανω καλα αυγουλακια και ταυτοχρονα με την ενεση πρεγκνυλ που οδηγει σε ελεγχομενη οωρηξια να μικρυνει ο κυκλος μου ...στην 13η μερα του κυκλου που ηταν η τριτη που μας περασε, ειδαμε ενα αυγο 20 χιλιοστα (πολυ καλο μεγεθος) και του καναμε ενεσουλα για να πεσει ελεγχομενα (καποια στιγμη θα επεφτε μονο του αλλα με το κυκλο που εχω εγω αγνωστο το ποτε).

καταλαβες καρπουζακι?

λοιπον, επερνα τα σερπαφαρ για να κανω καλα αυγουλακια και ταυτοχρονα με την ενεση πρεγκνυλ που οδηγει σε ελεγχομενη οωρηξια να μικρυνει ο κυκλος μου ...στην 13η μερα του κυκλου που ηταν η τριτη που μας περασε, ειδαμε ενα αυγο 20 χιλιοστα (πολυ καλο μεγεθος) και του καναμε ενεσουλα για να πεσει ελεγχομενα (καποια στιγμη θα επεφτε μονο του αλλα με το κυκλο που εχω εγω αγνωστο το ποτε).

καταλαβες καρπουζακι?

ααααα....τωρα καταλαβα....και τωρα ερχεται η ερωτηση κωλαφος:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: αυτο εγινε αυτο το μηνα.....τον επομενο παλι θα κανεις την ιδια διαδικασια η τωρα με αυτο εφτιαξε ο κυκλος σου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μη βαρας ειμαι ασχετη....

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

ααααα....τωρα καταλαβα....και τωρα ερχεται η ερωτηση κωλαφος:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: αυτο εγινε αυτο το μηνα.....τον επομενο παλι θα κανεις την ιδια διαδικασια η τωρα με αυτο εφτιαξε ο κυκλος σου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μη βαρας ειμαι ασχετη....

τωρα με αυτο που εγινε θα ξερει ποτε θα σπασει το αυγουλακι ..θα κανει σεξ και θα μεινει έγκυος...

αρα δεν μας νιαζει ο αλλος μηνας..:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

τον αλλο μηνα ομως θα κανω καθε μερα ντοην ντοην (δηλ απο την επομενη της ενεσης θα αρχισω το ντοην ντοην για 3 μερες συνεχομενα και οχι καθε δευτερη μερα οπως αυτο τον μηνα).

τωρα με αυτο που εγινε θα ξερει ποτε θα σπασει το αυγουλακι ..θα κανει σεξ και θα μεινει έγκυος...

αρα δεν μας νιαζει ο αλλος μηνας..:tongue::tongue::tongue:

βασικα αυτο το μερα παρα μερα που κανω ντοην ντοην ισως δεν ειναι επαρκες...τον επομενο θα το παω σε καθημερινη επαφη και οτι κατσει.

παντως ο κουνελλος μολις του ειπα για καθημερινη επαφη αλλαξε χρωμα :D

βασικα αυτο το μερα παρα μερα που κανω ντοην ντοην ισως δεν ειναι επαρκες...τον επομενο θα το παω σε καθημερινη επαφη και οτι κατσει.

θα παρουν φωτια οι σουμιεδες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

κυρια κυρια αγνωστη λεξη :τι ειναι οι σουμιεδες???

:tongue:

οι σουμιεδες καλο μου παιδι, χρησιμοποιουνταν εις το παρελθον, μεσα στο στρωμα που κοιμομαστε για να το κρατανε σταθερο και ευλυγιστο...οταν κουνιοσουν πολυ στο κρεβατι αυτοι ετριζαν (οντας μεταλλικα ελλατηρια) εξ ου και η φραση "αναστεναξαν οι σουμιεδες":tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

καταλαβες καρπουζακι?

κατι μου λεει οτι δεν θα χρειαστεί να το επαναλάβεις άλλο μήνα!!!!!1

καλημεραααααααααααα κοριτσάκια μου....

:D

κορες εσεις τις μερες τις οωρηξιας κανατε μερα παρα μερα ή καθημερινα?

για στατιστικους λογους, γινεται η ερωτηση

κοιτα εγω μεχρι τωρα εκανα μερα παρα μερα....αλλα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα τον επομενο μηνα να κανω μια φορα πριν την ωορρηξια και μολις δω θετικο τεστ να κανω καθε μερα τις επομενες 2...κι οτι βρεξει ας κατεβασει:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

ρώτα την δημοπουλου για τις ημέρες....εμένα μου ειχε πει μερα παρά μερα και μονο καθε μερα τότε που ηταν σιγουρη η οωρρηξία:oops::oops:

οι σουμιεδες καλο μου παιδι, χρησιμοποιουνταν εις το παρελθον, μεσα στο στρωμα που κοιμομαστε για να το κρατανε σταθερο και ευλυγιστο...οταν κουνιοσουν πολυ στο κρεβατι αυτοι ετριζαν (οντας μεταλλικα ελλατηρια) εξ ου και η φραση "αναστεναξαν οι σουμιεδες":tongue::tongue::tongue::tongue:

σας ευχαριστω...εγω κυρια ειμαι μικρο κοριτσακι και δεν ξερω τι γινοταν παλαιοτερα...ασε που εγω ερχομαι απο το μελλον και γενικως ειμαι πολυ μπροσταααα:tongue:. η μονη καθυστερηση που μου συμβαινει ειναι αυτη της περιοδου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...