Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Καλωστο το Εφακη...

Με το καλο αυριο να μην ερθει...ουτε για τους επομενους 8 μηνες να εμφανιστει.

Και του χρονου με υγεια και με πολυπληθεστερη οικογενεια να στολισετε το σπιτακι σας.

μακαρι!!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυχενικη ποτε κανεις κοτοπουλακι?

Δεν ξερω λεν οτι γινεται 11 με 13 εβδομαδα..θα μου πει λογικα ο γιατρος...

Νομιζω μου πεφτει μεσα στις γιορτες...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, τι κάνετε?

Εγώ χαζολογάω.

Αποφάσισα να βάλω τικεράκι που μετράει τον κύκλο, έτσι μπας κι αλλάξει το γούρι.

Καλά έκανες κοριτσάκι μου, θα αλλάξει το γούρι τώρα είμαι σίγουρη...!!!:D:D
Εμετους μπορει να κανω απο 5 το λιγοτερο μεχρι 10 το περισσοτερο μεχρι στιγμης...

Στην αρχη ανησυχουσα μηπως λογο πιεσης εκανα κακο στο μπεμπε..αλαλ μιλησα με το γιατρο και μου είπε πως δεν υπαρχει τετοιο θεμα..

Απο το πρωι ξυπναω με αναγουλα και κοιμαμαι με αυτη..αν φάω ξερναω...αν μεινω νηστικη παλι ξερναω ..δεν ξερω τι να κανω...

αιδιαζω τα παντα..δεν θελω ουτε ψωμι ουτε κριτσινια ουτε κρακερ που αφηνουν μια ασχημη γευση...

Το μονο που βλεπω ότι οταν το τρωω δεν με πειραζει ειναι το κρουασαν κερασσι..

ααφου πλεον το πρωι αυτο τρωω..περνω ένα και το τσιμπαω όλη μερα...

Τουλαχιστον δεν εχω παρει κιλο ακομα..

Απο συχνοουρία ομως δεν εχω καθόλου...πάω σε λογικα πλαισια

Χαίρομαι πολύ που διαβάζω για εμετούς γιατί πρώτον όπως λέει και το κουνελάκι το μπεμπέ δίνει δυναμικό παρών και δέυτερον αν συνεχίσεις έτσι δεν θα πάρεις πολλά κιλά και θα γεννήσεις και θα επανέλθεις γρήγορα στα κιλά σου όπως η Κάτια :D:D:D
ηρθα και εγω απο συπτωματα τιποτα,ουτε καν υγρα!!!!απλωσ περιμενω!!!εσεις κοπελιες τι κανετε???
Άντε Εφάκη μου, σου εύχομαι ότι καλύτερο, καλά κάνεις και αντέχεις και δεν κάνεις τεστ, μια και καλή χοριακή!!!Μακάρι!

Κουνελάκι μου δώστου να καταλάβει αυτές τις μέρες,εεεε....

Βανιλίτσα που χάθηκες καλό μου πάλι??

Κοριτσάρες μου, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχουμε και ας ελπίσουμε ο Δεκέμβρης να μας φέρει νέες εγκυούλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλα ειμαι κοτοπουλακι...απλα εχω πολυ δουλεια...συνηθως φευγω κατα τις 7 το απογευμα πλεον...ειναι εκνευριστικο να δουλευω για δυο διαφορετικα τμηματα...

εσεις πως εισαστε σημερα? απο αναγουλες πως παμε?

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι κοτοπουλακι...απλα εχω πολυ δουλεια...συνηθως φευγω κατα τις 7 το απογευμα πλεον...ειναι εκνευριστικο να δουλευω για δυο διαφορετικα τμηματα...

εσεις πως εισαστε σημερα? απο αναγουλες πως παμε?

Αστα να πανε σημερα νομιζω ειμαι πολυ χαλια...να δω αν θα καταφερω να παω και στο καφε....

Υπομονη κοριτσακι μου..θα κρατησει πολυ αυτο με τα δύο τμήματα???

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Βρε κοτοπουλακι μου πως την παλευεις στην δουλεια με τις αναγουλες και τους εμετους??? Γιατι δεν ζητας αναρρωτικη για τον υπολοιπο 1 μηνα μεχρι να ηρεμησεις?

για 3-4 μηνες μου ειπαν αλλά το βλεπω να κραταει για οσο θα ειμαι εδω...μονιμα!

Καλημερα α α α ααααα...

Καρπουζακι ελπιζω ολα να πηγαινουν καλα για σας.

Εφακη , τι εγινε???

Κοτοπουλακι, πως τα πατε σημερα???

Βανιλααααααα, που χαθηκες καλε?

Οι υπολοιπες γιατι εχετε εξαφανιστει???

Καλε ελατε τωρα που μπορω...μετα θα με σκισουνε στην δουλεια μεχρι τις 7 το απογευμα και δεν θα μπορω να μπω...

ελατεεεεεεεεεεεεεε...ακουστε την κουνελοκραυγη αγωνιας και ελατεεεεεεεεεεεεε.

που το αφησατε το κουνελακι σας μονο και ερημο...το κουνελακι σας βρε????? ειναι και νοστιμουλικο και θα το εξολοθρευσουν οι πειναλες....και να δω μετα χωρις το κουνελακι τι θα κανετε....

το κουνελακι καλει ολα τα καρπουζοκοτοπουμπιφτεκελαφακιμαϊμουδαβανιλακιαα και ΣΙΑ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...