Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Κοτοπουλακι καλημερα...επιτελους σε πετυχαινω...μολογα τα ολα...τι κανεις εσυ και το μπεμπε σου?

Εφακη, ουουουου...για ελα μεσα να μας πεις τα συμπτωματα

Τι να κανω και εγω το δολιο ..ξερναω τον κοσμο όυλο...χιχιχιχ

Καλα ειμαστε κατα τα αλλα ελπιζω...

Την Δευτερα θα πάμε και στο γιατρο να ξαναδουμε το μικρουλι μας...Ειδες πως ειναι σαν παπακι..

εσυ μωρακι μου τικανεις? πηγες καθολου στη γιατρο?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κανε υπομονη κοτοπουλακι μου 4-5 βδομαδουλες ακομη να κλεισεις και τον τριτο μηνα...συνηθως; μετα τον 3ο μηνα οι αναγουλες υποχωρουν.

Δεν με εκπλησει που το παιδακι σου μοιαζει με παπακι..αχαιρομαι αφανταστα που τελικα δεν μοιαζει με κουνελακι !! Ισως ο κοκκορικος σου και το σοι του να εχουν καποια συγγενεια μακρινηηηηη με τα παπιαααα :tongue:

Τι εξετασεις πρεπει να κανεις σου ειπε ο ντοκτορ ή την Δευτερα θα σου πει?

Πηγα εγω χτες στην γιατρο μου, ειδαμε ενα τεραστιο αυγουλακι, σημερα μπαινουμε στον αγωνα και οτι κατσει.

Ειμαι μωρε ψιλοχαλια με το στομαχι μου και εγω, ολο φρυγανιες τρωω και μασαω μαλοξ.

Κανε υπομονη κοτοπουλακι μου 4-5 βδομαδουλες ακομη να κλεισεις και τον τριτο μηνα...συνηθως; μετα τον 3ο μηνα οι αναγουλες υποχωρουν.

Δεν με εκπλησει που το παιδακι σου μοιαζει με παπακι..αχαιρομαι αφανταστα που τελικα δεν μοιαζει με κουνελακι !! Ισως ο κοκκορικος σου και το σοι του να εχουν καποια συγγενεια μακρινηηηηη με τα παπιαααα :tongue:

Τι εξετασεις πρεπει να κανεις σου ειπε ο ντοκτορ ή την Δευτερα θα σου πει?

Πηγα εγω χτες στην γιατρο μου, ειδαμε ενα τεραστιο αυγουλακι, σημερα μπαινουμε στον αγωνα και οτι κατσει.

Ειμαι μωρε ψιλοχαλια με το στομαχι μου και εγω, ολο φρυγανιες τρωω και μασαω μαλοξ.

Λες..πάντως τωρα που το κοιταζω το παπακι μου ειναι σαν να χορευει...χιχιχι

Αντε βουρ στο σεξ κακομοιρα μου..κοιτα μην συμβει παλι καμια αναποδια σε σκοτωσα...

Μηπως ειναι απο τα χαπια που πινεις συνεχεια το στομαχακι σου??

Ελπιζω να ειμαι απο αυτες τουλαχιστον που σταματαν στο τριμηνο οι αναγουλες..αλλα ειμαι τοσο γκαντεμο που φοβαμαι μηπως ειμαι απο αυτες που ξερναν μεχρι τελευταια στιγμή...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ελαααα...δεν θελω τετοιαααα...ακους εκει γκαντεμωωω???? Θα σε μαδησω παλιοκοτοπουλακι.

Κανε υπομονη αγαπη και θα στρωσει το θεμα της αναγουλας και των παρελκομενων αυτης...Ποσες φορες μεσα στην ημερα κανεις εμετο κουκλιτσα ??? Απο συχνοουρια πως τα πας??

Ελαααα...δεν θελω τετοιαααα...ακους εκει γκαντεμωωω???? Θα σε μαδησω παλιοκοτοπουλακι.

Κανε υπομονη αγαπη και θα στρωσει το θεμα της αναγουλας και των παρελκομενων αυτης...Ποσες φορες μεσα στην ημερα κανεις εμετο κουκλιτσα ??? Απο συχνοουρια πως τα πας??

Εμετους μπορει να κανω απο 5 το λιγοτερο μεχρι 10 το περισσοτερο μεχρι στιγμης...

Στην αρχη ανησυχουσα μηπως λογο πιεσης εκανα κακο στο μπεμπε..αλαλ μιλησα με το γιατρο και μου είπε πως δεν υπαρχει τετοιο θεμα..

Απο το πρωι ξυπναω με αναγουλα και κοιμαμαι με αυτη..αν φάω ξερναω...αν μεινω νηστικη παλι ξερναω ..δεν ξερω τι να κανω...

αιδιαζω τα παντα..δεν θελω ουτε ψωμι ουτε κριτσινια ουτε κρακερ που αφηνουν μια ασχημη γευση...

Το μονο που βλεπω ότι οταν το τρωω δεν με πειραζει ειναι το κρουασαν κερασσι..

ααφου πλεον το πρωι αυτο τρωω..περνω ένα και το τσιμπαω όλη μερα...

Τουλαχιστον δεν εχω παρει κιλο ακομα..

Απο συχνοουρία ομως δεν εχω καθόλου...πάω σε λογικα πλαισια

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

αχ κοτοπουλακι ταλαιπωρησε παρα πολυ...το μπεμπε σου εχει δωσει δυναμικο παρον...οτι και να πω βρε κουκλα ειναι περιττο...Ο γιατρος ποτε σου ειπε οτι θα σταματησουν οι εμετοι?

Καλα μονο με κρουασαν κερασι τρεφεσαι μεσα στην μερα?

αχ κοτοπουλακι ταλαιπωρησε παρα πολυ...το μπεμπε σου εχει δωσει δυναμικο παρον...οτι και να πω βρε κουκλα ειναι περιττο...Ο γιατρος ποτε σου ειπε οτι θα σταματησουν οι εμετοι?

Καλα μονο με κρουασαν κερασι τρεφεσαι μεσα στην μερα?

Τι να κανω βρε κοριτσακι μου...ας ειναι το μπεμπε καλα και θα κανω υπομονη...

Τον γιατρο ξεχασα να τον ρωτησω θα τον ρωτησω τη Δευτερα..όλη βεβαια μου λεν πως γυρω στην 12 με 14 εβδομαδα σταματα...

Οχι βρε τρωω και λιγο φαγητο αλλα μετα απο λιγο το βγαζω...χιχιχ

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Υπομονη...το μπεμπε σου ειναι ζωηρουλη και σε αλωνιζει.

Για λεγε,τις εξετασεις ποτε τις κανεις?

Πηγα τη Δευτερα στο ΙκΑ ..θα βγουν σε 15 μερες...τι κλασσικες που σου δινουν σε εγκυμοσυνη...

Στολισες ..εγω όχι ακόμα...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Δεν στολισα ακομη...Δεν ξερω γιατι αλλα ισως επειδη ειμαι ψιλοχαλια απο το προηγουμενο Σαββατο δεν εχω διαθεση καθολου.

Ποτε θα στολισετε εσεις?

Τα αλλα κοριτσακια που ειναι?

Διαφημίσεις

Δεν στολισα ακομη...Δεν ξερω γιατι αλλα ισως επειδη ειμαι ψιλοχαλια απο το προηγουμενο Σαββατο δεν εχω διαθεση καθολου.

Ποτε θα στολισετε εσεις?

Τα αλλα κοριτσακια που ειναι?

Οχι δεν στολισα ..δεν ξερω ακομα ποτε..να σου πω την αληθεια δεν εχω και εγω καθολου ορεξη...θα βαλω μου φιανεται τον αντρα να το στολισει....

ηρθα και εγω απο συπτωματα τιποτα,ουτε καν υγρα!!!!απλωσ περιμενω!!!εσεις κοπελιες τι κανετε???

ΚΑλως το Εφακι μου...κοριτσακι μου..αυριο δεν την περιμενουμε δηλαδη???

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Οχι δεν στολισα ..δεν ξερω ακομα ποτε..να σου πω την αληθεια δεν εχω και εγω καθολου ορεξη...θα βαλω μου φιανεται τον αντρα να το στολισει....

ΚΑλως το Εφακι μου...κοριτσακι μου..αυριο δεν την περιμενουμε δηλαδη???

το αργοτερο αυριο την περιμενουμε!!!!μακαρι να μην ερθει,παντος δεν εδωσε ακομα κανενα σιμαδι,μονο λιγο η μεση με ποναει φυσικα μπορει να ειναι και απο το προβλημα που εχω!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλωστο το Εφακη...

Με το καλο αυριο να μην ερθει...ουτε για τους επομενους 8 μηνες να εμφανιστει.

Και του χρονου με υγεια και με πολυπληθεστερη οικογενεια να στολισετε το σπιτακι σας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...