Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Εφακη, τι νεα? Ευχομαι να εχουμε ευχαριστα σε 2 μερουλες...Ελα να μας πεις βρε κουκλιτσα πως εισαι.

Νενουκο τι νεα?

Κοτοπουλακι ολα καλα? Που εξαφανιστηκατε τοσες μερες ?

Εγω απο το Σαββατο ειμαι αρρωστη με πυρετο και αναγουλες..Δεν σεξουαλιζουμε καθολου σε αυτη την κατασταση που ειμαι (σημερα καπως εχω αρχισει και συνερχομαι)...σημερα θα με δει η γιατρος μου για να δουμε και τα 2 αυγουλακια που κατεβαζω αυτο το μηνα αν ειναι ακομη εκει...Αν ειναι ακομη εκει καλως αλλιως τον αλλο μηνα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σουσουραδίτσες μου!!!!!!:D:D:D:D

Τι έγινε καλέ?....Που χαθήκατε όλες???:(:(

Εγώ είχα πρόβλημα πάλι με το λαπιτόπι, αλλά από σήμερα είμαι οκ!

Αυτή την εβδομάδα που δεν δουλεύω, έχω κανονίσει όλο καφέδες....:rolleyes:

Ταυτόχρονα κάνω και γενική στο σπίτι για να στολίσω μέσα στην εβδομάδα.

Έχω να στολίσω και την είσοδο της πολυκατοικίας, τι σόι διαχειρίστρια είμαι???:tongue:

Banjp3.png

hJSRp3.png

γεια σας κοριτσακια μου....δεν δουλευω ειμαι σε αδεια...υπαρχει καποιο προβλημα υγειας στην οικογενεια και τρεχω ολη μερα.....φιλια μωρα μου

Ελπιζω να μην ειναι σημαντικο και ολα να ειναι περαστικα...

φιλακια μωρο μου να προσεχεις...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Παιδια το μπεμπε μου δεν ειναι σαν παπακι...

βρε μηπως τελικα δεν το εκανα με τον κόκορα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::D:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Παιδια το μπεμπε μου δεν ειναι σαν παπακι...

βρε μηπως τελικα δεν το εκανα με τον κόκορα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::D:D:D:D

Εμένα δεν με προβληματίζει με τι μοιάζει το μπεμπέ σου τώρα, με νοιάζει όταν με το καλό γεννηθεί να πάρει τις ματάρες σου!!!:D:D:D;););)

Banjp3.png

hJSRp3.png

καμια εδω?ρε τζορτζακι να ρωτησω κατι?στο συνταγμα θα τον πιουμε τον καφε?αν ειναι να συναντηθουμε εκει για να παμε αλλου δεν θα προλαβω γιατι 7.30 πρεπει να ειμαι πισω γιατι 8 πρεπει να κοιμισω τη μικρη.εχει χρονοδιακοπτη κι αν δεν πεσει για υπνο στην ωρα της κλαιει και ειναι μεσα στη γκρινια.αν πιουμε το καφεδακι εκει στις καφετεριες που ειναι στην πλατεια ειμαι μεσα αλλιως δεν θα προλαβω.αμαν κι εσεις με αυτο το 6.00.και το 5.00 μια χαρα ωρα ειναι!!!!!!!!!

Κοριτσάκια θέλω πολύ να έρθω κι εγώ αλλά έχω το ίδιο θέμα. η μικρή 9 κάνει μπάνιο πίνει γάλα και νανάκια και θα θελα να είμαι πίσω λίγο πριν. Αν ο καφές γίνει Σύνταγμα και δεν φυγουμε από κει για αλλού θα το εκτιμήσω δεόντως....

Κατά τ' αλλα .....

georgia πολύ μ αρέσει το παπάκι σου :D

malme περαστικά ό,τι και να ναι...

Ναντιμοράκι το θες ακόμα εκείνο? να σου το φέρω την Πέμπτη?

U6Vip2.png

Μαναράκι μου, εγώ δεν έχω πρόβλημα να κάτσουμε και στο Σύνταγμα για καφέ αν αυτό εξυπηρετεί εσένα και την Ελίνα. Τι Πλάκα, τι Σύνταγμα?...Έχει εκεί κανένα μέρος να κάτσουμε?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου....δεν δουλευω ειμαι σε αδεια...υπαρχει καποιο προβλημα υγειας στην οικογενεια και τρεχω ολη μερα.....φιλια μωρα μου

Ευχομαι να ειναι περαστικο.

Καλημερα ομορφιες μου..καλο μηνα με πολλα πολλα καλα νέα....

τι κανετε κοριτσακια μου...εχετε εξαφανιστει τελειως...σας περιμενω να πουμε καμια κουβεντουλα...

Βανιλακι μου..που εισαι εγκυουλι μου..όλα καλα..εχω καιρω να διαβασω νέα σου...

αν δεν μπορεις μπες πες εν για και καντην..απλα να δουμε οτι εισαι καλα...

Κουνελακι μου..ακομα εχεις πολυ δουλεια..δεν θα μπαινεις να λεμε κανα αστειακι...

Εφακι κανα συμπτωματακι???ε...τι λες??

Μπιφτεκακι και Νενουκο σας περιμενω...αντε το εχετε παρα χ@σει ...

Καρπουζακι μου ευχομαι συντομα να επιστρεψεις στην παρέα μας...

Ιολακι μπες και λιγο το πρωι να τα πουμε...ειμαι σιγουρι οτι το τικερακι θα σου φερει γουρι....ελπιζω εχτες να επραξες τα δέοντα όμως γιατι το τικερακι τι να σου κανει μονο του...:-D:grin::-D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...