Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Καλησπέρα girls

Σας έλειψα σήμερα????

ναιιιιιι ναιιιιι

Ωραία,, είχαμε πάει για εξετάσεις,,, μετά γύρισα κουρασμένη,,,

Λοιπόν ,, γιατί είστε βιαστικά κ ανυπόμονα παϊδάκια:lol:?????

Βρε Κοτοπουλάκι γιατί θα βγείτε για καφέ την Πέμπτη???? Δεν θέλετε να πάμε κοντά στα Χριστούγεννα???? Τότε θα μπορώ να έρθω!!!!

Το σενάριο να έρθω Σύνταγμα,,,να αποφασίσουμε τότε το που κ να περπατήσω είναι απογορευτικό για μένα:-(:-(:-(

Λυσσάξατε πια,,, δεν θα είναι πιο ωραίο να πιούμε χριστουγεννιάτικο καφεδάκι κ να δούμε την φουσκωμένη κοτοπουλοκοιλίτσα???? την Πέμπτη δεν θα την δείτε....ενώ κοντά στα Χριστούγεννα......

Ας ελπίσουμε να σας έπεισα....αν όχι,,,,,,,,θα στενοχωρηθώ διότι δεν έχω δει καμμιά σας, μόνο τηλεφωνικά έχω μιλήσει.....,,, ανησυχώ μήπως είμαι φαντασματάκι:tongue::tongue::tongue:

Μαϊμουδάκι μου σιγά μην ασχοληθούμε με τους αλλήθωρους συγγενείς που κοιτάζουν τις κοιλίτσες μας:tongue:

Αυτά προς το παρόν... ΘΑ επανέλθω σε λίγο

Μη στεναχωριεσαι καθολου Βανιλακο μου θα πιουμε και τα Χριστουγεννα για σας δουμε με φουσκωμενες κοιλιτσες!!

δωσε εσυ τη μερα και εμεις θα το κανονισουμε εντατσει???

παντως θα πιουμε την πεμπτη και για σενα!:D:D

Φιλακια!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

οπως βλεπετε φιλεναδιτσες μου ακομη δεν εχει ξημερωσει αλλα επειδη δεν ξερω αμα θα προλαβω να μπω ειπα να σας την πω προκαταβολικα!!:D:D

επισης

1363552k7yn77bn6v.gif

να εχετε μια τελεια παρασκευη και ενα καλυτερο σ/κ!!

2900736azpnwz03yp.gif

φιλακια σε ολες!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

οπως βλεπετε φιλεναδιτσες μου ακομη δεν εχει ξημερωσει αλλα επειδη δεν ξερω αμα θα προλαβω να μπω ειπα να σας την πω προκαταβολικα!!:D:D

επισης

1363552k7yn77bn6v.gif

να εχετε μια τελεια παρασκευη και ενα καλυτερο σ/κ!!

2900736azpnwz03yp.gif

φιλακια σε ολες!!

Βρε, τι είσαι εσύ.....δεν πέφτεις το βράδυ για ύπνο αν δεν καλημερίσεις εμάς πρώτα,εεεεεε...???

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ελάτε καλέεεεεεεε!!!!!:D:D:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημερα αγάπες μου..τι κάνετε...που χαθηκατε καλε...???

εγω τρεχω παλι σημερα..παλι στο ικα αλλα για να πληρωσω οφειλες του γραφειου...

δεν το γλιτωνω το ριμαδι το ικα...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καμια εδω?ρε τζορτζακι να ρωτησω κατι?στο συνταγμα θα τον πιουμε τον καφε?αν ειναι να συναντηθουμε εκει για να παμε αλλου δεν θα προλαβω γιατι 7.30 πρεπει να ειμαι πισω γιατι 8 πρεπει να κοιμισω τη μικρη.εχει χρονοδιακοπτη κι αν δεν πεσει για υπνο στην ωρα της κλαιει και ειναι μεσα στη γκρινια.αν πιουμε το καφεδακι εκει στις καφετεριες που ειναι στην πλατεια ειμαι μεσα αλλιως δεν θα προλαβω.αμαν κι εσεις με αυτο το 6.00.και το 5.00 μια χαρα ωρα ειναι!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημερα μωρα μου τι κανετε???

Νενακι μου για τον πραγματικο καφε εννοειες??χιχιχ Οπως ειπαμε στις 6 στο Συνταγμα την Πεμπτη...Τι κανεις μικρο μου??

Εφακι μου γλυκο δυο μερουλες μείνανε? τι λες θα μας τα πεις τα καλα αυτο το μήνα...πως εισαι? το αντρακι σου καλα?

Καρπουζω μου..που εχεις εξαφανιστει καλε τοσες μερες...είσαι καλα? Δεν μπορεις χωρις εμενα καθόλου??εγω ειχα δουλειες και δεν προλαβαινα...

Κουνελακι μου πονηρουτσικο τι κανεις καλο μου...σεξουαλιζεσαι???

Βρε μπιφτεκακι που εισαι ???εννοειται εισαι free αυτη τη βδομαδα που χαθηκες...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...