Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα μκρο μου....ασε με να μαντεψω....ειχες προβλημα με τις μερες αδειας και τις εξετασεις:rolleyes:

ελα ρε πως το καταλαβες....

λοιπον ειχα κανονικα ραντεβού σήμερα στις 12 στο κέντρο μάνας και παιδιού στην Κολοκυνθου..με περνουν χτες το μεσημερι και μου λεν ο γιατρος θα λειπει να μεταθεσουμε το ραντεβου

τους λεω δεν υπαρχει καπου αλου για αυριο και μου κλειναι για τις 8 σε αλλο ικα...παω το πρωι παω να μπω στο γιατρο μου λεει δεν ειναι το ονομα σας στη λιστα...1ο εγκεφαλικο ..ναι λεω αλλα αυτο και αυτο...μου λεει πηγενετε στα ραντεβου επανω και παρτε το χαρτακι σας

Ανεβαινω μια ουρα 3 μετρα ..2ο εγκεφαλικο ...την κανω λιγο χωνομαι και τελικα παίρνω το χαρτακι και παω στο γιατρο…

του λεω θελω να μου γραψετε τις εξετασεις και 10 μερες αδεια και του δινω τα χαρτια του γιατρου μου…

κοιταζει το βιβλιαριο μου και δεν ειχα το χαρτακι που το θεωρουμε…μου λεει εχει ληξη..α..του λεω δεν μου εχει ερθει θα παω να το παρω…

μου λεει¨ναι αλλα αν δεν δουλευετε θα εχετε προβλημα

του λεω¨αν δεν δουλευω γιατρε γιατι την θελω την αδεια…

τεσπα του λεω γραφτε τα και θα πεταχτω στην διοικηση του ικα να το παρω…

μου γραφει τις εξετάσεις και όταν παει να μου γραψει την αδει μου λεει εχετε πατει ξανα το 2010 αρα πρεπει να περάσετε επιτροπή…

του λεω ενταξει θα περάσω

μου λεει ναι αλλα πρεπει να εχετε χαρτια που να αποδεικνιουν

του λεω μην αγχωνεστε εχω τα χαρτια που δειχνου τις προηγουμενες παλλινδρομες ετσι και αλλιως οι δυο φαινονται και στο βιβλιαριο μου…

μου τα γραφει…

παω στη γραματεια να κλεισω ραντεβου για επιτροπη..οκ στης 29/11 στις 11 παω να κλεισω ραντεβου για τις εξετάσει μου λεν τελη Γενναρη ..λεω πλακα μου κανετε…θα εχω γεννησει μεχρι τοτε…α..μου λες δεν γινεται αλλιως…

τα περνω στην καρνα περνω το αμαξι και παω στο άλλο ικα να παρψ το θεωρημενο χαρτακι…παω το περνω και γυρναω παλι στο γυναικολογο..του το δειχνω και τουλεω..

καλα παλια εβαζαν σφραγιδακι επειγων και τις καναμς αμεσα της εγκυμοσυνης..

μου λεει πλεον δεν γινετε…οηγαινεστον διευθυντη και αν αστο κανει αυτος…

παω στον διευθυντη μια ουρα 5 μετρα…ο θεε μου…με τα πολλα περναω και ευτυχω ηταν καλος και του λεω μπορειτε να μου τις βαλετε στις 29 που περναω και εποτροπη και ετσι εγινε…αυτά τα ολιγα σημερα…

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

λοιπον ειχα κανονικα ραντεβού σήμερα στις 12 στο κέντρο μάνας και παιδιού στην Κολοκυνθου..με περνουν χτες το μεσημερι και μου λεν ο γιατρος θα λειπει να μεταθεσουμε το ραντεβου

τους λεω δεν υπαρχει καπου αλου για αυριο και μου κλειναι για τις 8 σε αλλο ικα...παω το πρωι παω να μπω στο γιατρο μου λεει δεν ειναι το ονομα σας στη λιστα...1ο εγκεφαλικο ..ναι λεω αλλα αυτο και αυτο...μου λεει πηγενετε στα ραντεβου επανω και παρτε το χαρτακι σας

Ανεβαινω μια ουρα 3 μετρα ..2ο εγκεφαλικο ...την κανω λιγο χωνομαι και τελικα παίρνω το χαρτακι και παω στο γιατρο…

του λεω θελω να μου γραψετε τις εξετασεις και 10 μερες αδεια και του δινω τα χαρτια του γιατρου μου…

κοιταζει το βιβλιαριο μου και δεν ειχα το χαρτακι που το θεωρουμε…μου λεει εχει ληξη..α..του λεω δεν μου εχει ερθει θα παω να το παρω…

μου γραφει τις εξετάσεις και όταν παει να μου γραψει την αδει μου λεει εχετε πατει ξανα το 2010 αρα πρεπει να περάσετε επιτροπή…

του λεω μην αγχωνεστε εχω τα χαρτια που δειχνου τις προηγουμενες παλλινδρομες ετσι και αλλιως οι δυο φαινονται και στο βιβλιαριο μου…

μου τα γραφει…

παω στη γραματεια να κλεισω ραντεβου για επιτροπη..οκ στης 29/11 στις 11 παω να κλεισω ραντεβου για τις εξετάσει μου λεν τελη Γενναρη ..λεω πλακα μου κανετε…θα εχω γεννησει μεχρι τοτε…α..μου λες δεν γινεται αλλιως…

τα περνω στην καρνα περνω το αμαξι και παω στο άλλο ικα να παρψ το θεωρημενο χαρτακι…παω το περνω και γυρναω παλι στο γυναικολογο..του το δειχνω και τουλεω..

παω στον διευθυντη μια ουρα 5 μετρα…ο θεε μου…με τα πολλα περναω και ευτυχω ηταν καλος και του λεω μπορειτε να μου τις βαλετε στις 29 που περναω και εποτροπη και ετσι εγινε…αυτά τα ολιγα σημερα…

μια χαρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: αθανατο ΙΚΑ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

τι να κανω εδω....βραζω στο ζουμι μου:tongue::tongue::tongue:

γιατι κοριτσακι μου....εγω παλι αιδιαζω απιστευτα....μπλιαχ....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

γιατι κοριτσακι μου....εγω παλι αιδιαζω απιστευτα....μπλιαχ....

εδω μωρε με τη δουλεια ξερεις τωρα....απολυσε αλλους 2 χθες και φτιαχνω τα χαρτια τους τωρα......μου τη δινει γιατι οπως καταλαβαινεις ολη η ατμοσφαιρα εδω μεσα ειναι....αστα να πανε....αλλα θα το ξεπερασω:tongue::tongue: εσυ παλι με αυτη τη αηδια τι πραγμα κι αυτο.....παρτο θετικα.....θα γεννησεις και θα εισαι κορμαρα.....δε θα παρεις ουτε γραμμαριο παραπανισιο:lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

καλημερα κοριτσακια μου...

αχ τι μου θυμησες κοτοπουλακι μου με το ικα,ενα θα σου πω οτι μετα τις πρωτες εξετασεις πηγαινα σε ιδιωτικο μικροβιολογικο και εκανα τις εξετασεις...

καρπουζακι δυσκολα τα πραγματα ε???

76IGp3.png

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Τα μάθατε καλε...εμ οχι γιατι εργησα να σας το γραψω...χιχιχι

Την Πεμπτη 2/12/2010 και ωρα 6:00 το απογευμα βεβαιως βεβαιως ειστε όλες καλεσμενες για το καφεδάκι μας...

Λοιπον η συντηση θα γινει στην Πλατεια Συνταγματος και απο εκει θα τραβηξουμε για οπου λαχει....:D:D:D:D:D

Παρακαλω να δηλωσετε την συμμετοχή σας...

σας περιμενουμε με αγωνία...

οσες παλι δεν το δηλωσετε και θελετε να μας κανετε εκπληξη..καλοδεχουμενες...

Αυτα και αλλα πολλα...

Σας φιλω γκυκα σμουτσ..σμουτσσσ

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

τι εγινε σημερα καλε πολυ νεκρα...που ειστε ολες????

κοτοπουλακι μου εννοειται πως θα ερθω στον καφε , θα σας δω απο κοντα, τελειααααααα!!!!!!!!!!!

α εντομεταξυ διαβασα τι περασες στο ικα και εφριξα, φανταζομαι εσενα νευρα και κουραση που θα ειχες.

εγω τα ιδια , εχουμε γιορτες σημερα , πηγα πηρα δωρακια και λεω να παω να την πεσω να στρωσω επιδερμιδα.εχει και καιρο να με δει και το σοι του αντρα μου , παλι στην κοιλια θα με κοιτανε :mad:.

φιλακια πολλα αγαπουλες μου , σας αγαπω πολυυυυυυυυυ

θα τα πουμε!!!!!!!!:D

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Καλησπέρα girls

Σας έλειψα σήμερα????

ναιιιιιι ναιιιιι

Ωραία,, είχαμε πάει για εξετάσεις,,, μετά γύρισα κουρασμένη,,,

Λοιπόν ,, γιατί είστε βιαστικά κ ανυπόμονα παϊδάκια:lol:?????

Βρε Κοτοπουλάκι γιατί θα βγείτε για καφέ την Πέμπτη???? Δεν θέλετε να πάμε κοντά στα Χριστούγεννα???? Τότε θα μπορώ να έρθω!!!!

Το σενάριο να έρθω Σύνταγμα,,,να αποφασίσουμε τότε το που κ να περπατήσω είναι απογορευτικό για μένα:-(:-(:-(

Λυσσάξατε πια,,, δεν θα είναι πιο ωραίο να πιούμε χριστουγεννιάτικο καφεδάκι κ να δούμε την φουσκωμένη κοτοπουλοκοιλίτσα???? την Πέμπτη δεν θα την δείτε....ενώ κοντά στα Χριστούγεννα......

Ας ελπίσουμε να σας έπεισα....αν όχι,,,,,,,,θα στενοχωρηθώ διότι δεν έχω δει καμμιά σας, μόνο τηλεφωνικά έχω μιλήσει.....,,, ανησυχώ μήπως είμαι φαντασματάκι:tongue::tongue::tongue:

Μαϊμουδάκι μου σιγά μην ασχοληθούμε με τους αλλήθωρους συγγενείς που κοιτάζουν τις κοιλίτσες μας:tongue:

Αυτά προς το παρόν... ΘΑ επανέλθω σε λίγο

"cogito,ergo sum"

Μα καλα...γιατι καθημερινηηη????μια κυριακη απογευμα δεν θα ειναι ωραια??? οχι αυτη την φορα, την αλλη που θα κανονισετε βρε κουκλες καντε το κυριακη απογευμα (την επομενη κυριακη δεν μπορω)...

ενα κουνελακι εχετε και κανενα χατηρι δεν του κανετε.

Μονη μου θα μπαινω καθε βραδυ και θα σας διαβαζω:(...φιλακια κουκλες.Καλο ξημερωμα σε ολες μας!!!

μου τα γραφει…

ΙΚΑ για παντα!!παντα διπλα στον πολιτη και παντα σωστο!!!:tongue:

ηρεμησε κοτοπουλακι μου δεν κανει προσπαθησε να τους γραψεις ξερεις που!!!

γιατι αρχισανε απο τωρα οι ορμονες σου να σου τα κανουν αυτα μετα θα σκοτωσεις ανθρωπο!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...