Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Αγαπες καλη η παρεα σας αλλα σας αφηνω...καλη συνεχεια και να θυμαστε...

Σας αγαπω....ούλες....μακιααααααααααααααααααααα

στου καλο να πας μαναμ και τηρα ναχ'ς τα ματια σας ανοιχτα..ναμ προυσεχ'ς πουλυ πουλυ ισενα κι του μουρ'σου.

σι φιλω πουλυυυυ γλυκα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:shock::shock::shock::shock::shock:

μην μου πεις οτι δεν καταλαβαινεις????γιατι καλε αφου ειναι φως φαναρι :mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol:

ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

:lol::lol::lol::lol::lol:

μηπως ειναι τα καραμελωμενα μυγδαλα?????:tongue::tongue::tongue:

τι κανεις εσυ τζουτζουκα μου????

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

ωραια σε οποια ρωταω σημερα τι κανει φευγει :confused:... εεεε εε ζαμε δεν ξαναρωταω τιποτα...:cool:

Mαϊμουδάκι μου εδώ είμαι..μη φεύγεις...

Είχα πάει για φαγητάκι, να ταϊσω και το βανιλάκι:D

"cogito,ergo sum"

Διαβάζω διαβάζω και τελειωμό δεν έχουν οι σελίδες, λυσσάξατε σήμερις παλιοσκατούλες που δεν μπόρεσα να μπω ούτε για μια στιγμή!!!:(:(:(

Διαβάζω πως όλες είστε μια χαρά και χαίρομαι γι'αυτό, ελπίζω να σας πετύχω κιόλας κάποια στιγμή....:confused:

Καταλαβαίνω τι λες... αλλά ειλικρινά δεν έχω κανένα πρόβλημα...χάρηκα που άνοιξε το μπιφτεκάκι στο κοτοπουλάκι,,κι εξάλλου κι από κει θα μπορούσατε να μου ευχόσασταν...

Όπως κ να'χει η χειρονομία σου με συγκίνησε τόσο πολύ....είπαμε..κάνουν χορό οι ορμόνες...

Ας μείνετε κι οι υπόλοιπες σύντομα-τώρα-αύριο εγκυούλες κι ας μην ανοιχτούν τόπικ για ευχές...;););)

Αυτό ακριβώς που λέει το καρπουζάκι συμβαίνει. Δεν το λέω για να δικαιολογηθώ, Βανιλίτσα μου, δεν είναι πως δεν σε σκέφτηκα κι εσένα, αλλά και για τη Τζορτζίνα περίμενα το οκ της για να ανοίξω θέμα. Με όλα αυτά που μας συμβαίνουν έχει φοβηθεί το μάτι μας,πια....!!!Χαίρομαι, πάντως πολύ που το ανέλαβε η Καρπουζίτσα μας, και άνοιξε το θέμα....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Εδώ και μια ώρα κάνω μια ωραιότατη περιήγηση στα βρεφικά δωμάτια...έχω τρελαθεί..

Μου αρέσει τόσο πολύ η ζωγραφική δωματίων... με ήρωες του disney ή ζωάκια του δάσους...

Ξέρω είναι πολύ νωρίς ακόμα...

ας πάνε όλα καλά και θα ζωγραφίσω μέχρι κ το ταβάνι:lol::lol::lol:

Άντε καλό απόγευμα...

Δεν κάνει καλό η πολύ ακτινοβολία από το λαπιτόπι:rolleyes:

Φιλάκια

"cogito,ergo sum"

Εδώ και μια ώρα κάνω μια ωραιότατη περιήγηση στα βρεφικά δωμάτια...έχω τρελαθεί..

Μου αρέσει τόσο πολύ η ζωγραφική δωματίων... με ήρωες του disney ή ζωάκια του δάσους...

Ξέρω είναι πολύ νωρίς ακόμα...

ας πάνε όλα καλά και θα ζωγραφίσω μέχρι κ το ταβάνι:lol::lol::lol:

Άντε καλό απόγευμα...

Δεν κάνει καλό η πολύ ακτινοβολία από το λαπιτόπι:rolleyes:

Φιλάκια

Βανιλλακι μου ασε το παρελθον εκει πισω που ανηκει και ζησε το σημερα.Το σημερα ειναι διαφορετικο και διαγραφεται ευοιωνο. Ζησε το κουκλα μου και ονειρεψου το θαυμα που ερχεται.Ζηστο οσο πιο εντονα μπορεις και μην σκεφτεσαι τιποτα. Οτι εγινε εγινε στο παρελθον.Τωρα εισαι στο παρον και προχωρας στο μελλον!!!

Σου ευχομαι αυτο το ΣΚ να βγεις και στα καταστηματα να δεις τα μπεμπεκιστικα και να ξεφυγεις τελειως.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΣ...ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!

Φιλακια γλυκια μου εγκυουλα!!!

Διαφημίσεις

ααααααααααααα:mad::-x:-x θα θυμωσω...τι κανετε ηθελα να ξερα ολες πρωι πρωι??? δουλευετε??? σιγα μωρε η πρωτη φορα θα ναι.....ελατε λεμε....δε μπορω να μιλαω μονη μου σα τρελη παλι....:rolleyes::rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...