Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

καλησπερα τεμετερον:tongue::tongue::tongue::tongue: ντε φτας πουλοπομ???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι γλωσσα μιλας καλε...

νονακα μου γλυκια και εγκυουλα , θελω ενα καφε σαν τρελη αλλα βαριεμαι να τον φτιαξω :tongue:, εναν γαλικο παρακαλω με 3 κουταλιες ζαχαρη και 2 γαλατακια , αντε ευχαριστω πολυ!!!!

μισο παω για τις ευχες!ειμαι λιγο αργη!:rolleyes:

βρε πολυ γλυκο τον πινεις..κοψε καμια κουταλια ζαχαρη...θα χαλασουν τα δοντακια...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης καλό θα είναι να αντικαταστήσεις τα στριγκάκια σου με βράκες που καλύπτουν όλη την περιοχή της κοιλιάς... εγώ ακόμα δεν έχω πάρει..θέλω αυτές τις μέρες να πάω στα mothercare..

Λέτε τα στριγκάκια να μου κάνουν κακό?

Κουνελάκι διάβαζε γιατί πλησιάζει η ώρα να αντικαταστήσεις κ συ τα στρινγ σου..

Επίσης να διευκρινήσω γιατί ξέρω πως ο γραπτός λόγος δίνει άλλα νοήματα: σας αγαπώ κι ας έχετε fb,,,δεν σας κατακρίνω,,,απλά απορώ:lol::lol::lol::lol:

ηρθε η εποχη της κοιλοτας δηλαδη????

Επιτέλους βρήκα μια ομοιοπαθούσα αλλεργική στην ανορθογραφία:lol::lol:

Τελικά εσένα θα κάνω συμπεθέρα..Τάχιστα να φουσκώσει η κοιλίτσα παρακαλώ..τώρα αν γίνεται-χτες-έστω σε λιγότερο από μήνα:D:D

αχ δυσμοιρη τι κληρος σου τυχε...υπομονη μια ζωη και μετα θα περασει! στην αλλη σου ζωη θα βγεις σωστος ανθρωπος!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:. Οσο για το συμπεθεριο με το καρπουζακι ξανασκεψου το...Μια παλαβη παλευεται, αλλα το ντουετο δεν κουμανταρετε ευκολα...Προς Θεου σκεφτειτε τα αγεννητα παιδια σας, τωρα που ειναι νωρις ακομη!!!:-D

κοιτα να δεις....εσυ στανταρ εχεις αγορι....οι αντρες πρεπει να ναι μεγαλυτεροι απο τις γυναικες....αρα???? εχω αφθονο χρονο ακομα μπροστα μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κορη θα κανεις εσυ σαν και μενα...Θα μας τις κηνυγανε οι γιοκες των υπολοιπων σουρλουλουδων εδω μεσα αλλα εμεις θα τις κανουμε ξεφτερια απο την κουνια τους.

Μπαη δε γουεη, κοιτα να αλλαξεις αποψη για το οτι ο νηρ πρεπει να ειναι μεγαλυτερος από τα γυναια...Η δικια μου μονο με πιπινια θα κυκλοφορει!!!

Καταλαβα λεει..αστα να πανε...

Τωρα δεν σε θελω εγω για συμπεθερα...για να μαθεις

δεν θα μας παιζεις εσυ κυρια μου:twisted::twisted::twisted:

Καλως την αγαπουλα μου..τι κανεις μωρο μου...

Κοτοπουλακι μου, εμεις οι λογικες θα συμπεθεριασουμε μεταξυ μας...μια χαρα...αλλα ακου δεν θα ειναι μονιη κατασταση...τον γιοκα σου μολις αρχισει και γκριζαρει θα στον στειλουμε πισω γιατι θα παμε για πιπινια...Ομως μην ανησυχεις, οσο θα τον εχουμε εμεις θα στον εχουμε στα ωπα ωπα!!!μετα αναλαμβανεις εσυ!

Διαφημίσεις

χαριτολογωντας???????:twisted::twisted::twisted::twisted: τωρα παιζεις εμενα...ντροπη σου βανιλιτσα:(:(:(

Όχι όχι λάθος κατάλαβες καρπουζάκι μου:tongue::tongue:

Θα είστε και οι δυο συμπεθέρες μου..

Θα παντρέψουμε τα παιδιά στην Σ.Αραβία:lol::lol::lol:

749588jrz6ee5q01.gif

Όλες ευχαριστημένες έτσι???;);););););)

"cogito,ergo sum"

εχω τοσα πολλα να πω....αλλα πρεπει να φυγω ρε γαμωτο:lol: την γλυτωσατε παλι:lol::lol::lol:

κοτοπουλακι μου αγαπη μου καλο απογευμα να χεις χωρις αλλες ανακατωσουρες:tongue:

κουνελακι ετσι σε θελω ευδιαθετη...δε μπορει μανα της κολλητης της κορης μου να ειναι μουντρουχα:mrgreen:

βανιλιτσα αν και με πικρανες με τα συμπεθεριασματα κλπ....θα κανω τη καρδια μου πετρα...και θα συνεχισω να σε αγαπαω:rolleyes:

ερμινα μου δε σε προλαβα αλλα καλο μεσημερι να χεις....μπες λιγο πιο πρωι βρε κουκλα μου και εσυ:lol:

φιλιαααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

749588jrz6ee5q01.gif

ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ...ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΓΟΥΕΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ!!!!

749588jrz6ee5q01.gif

Το ξαναβάζω για να μην μου φύγεις παραπονεμένο:D:D

"cogito,ergo sum"

καλησπερα τεμετερον:tongue::tongue::tongue::tongue: ντε φτας πουλοπομ???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τσιπ καλα καρπουζι (δεν ξερω πως ειναι στα ποντιακα το καρπουζι :tongue::mrgreen:), αγληγορω αγληγορω να πινω τον καφε μου και να σκουμε να φταω καμια δουλεία.εσυ ντε φτας νεψα? (σε εστειλα ετσι?:tongue:)

ζαχαρο θα παθεις παιδακι μου....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γιατι καλε???τον καφε τον πινω κανονικα την σοκολατα μου την πινω με 5 κουταλιες ζαχαρη σχεδον γλυκια!!!!:tongue::lol:

Έτοιμοοοοο το κανταϊφάκι...:tongue::tongue::tongue:εννοώ το καφεδάκι:lol::lol::lol:

φρουπ (ρουφαω τωρα) , αχ πολυ νοστιμο ειναι, ανοιξε το ματι μου , μα τι καφες ειναι αυτος, πω πω πω , μονο με το ματι και με επιασε!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

Το ξαναβάζω για να μην μου φύγεις παραπονεμένο:D:D

Καλα κανεις και το βαζεις και δευτερη φορα....για να το εμπεδωσει θελει επαναληψεις απειρες (ως γνωστον τα καρπουζακια εχουν μυαλο κουκουτσι ...μπουαχαχαχαχα πολυ το φχαριστηθηκα) :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τσιπ καλα καρπουζι (δεν ξερω πως ειναι στα ποντιακα το καρπουζι :tongue::mrgreen:), αγληγορω αγληγορω να πινω τον καφε μου και να σκουμε να φταω καμια δουλεία.εσυ ντε φτας νεψα? (σε εστειλα ετσι?:tongue:)

γιατι καλε???τον καφε τον πινω κανονικα την σοκολατα μου την πινω με 5 κουταλιες ζαχαρη σχεδον γλυκια!!!!:tongue::lol:

:shock::shock::shock::shock::shock:

φρουπ (ρουφαω τωρα) , αχ πολυ νοστιμο ειναι, ανοιξε το ματι μου , μα τι καφες ειναι αυτος, πω πω πω , μονο με το ματι και με επιασε!

ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Αγαπες καλη η παρεα σας αλλα σας αφηνω...καλη συνεχεια και να θυμαστε...

Σας αγαπω....ούλες....μακιααααααααααααααααααααα

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εχω τοσα πολλα να πω....αλλα πρεπει να φυγω ρε γαμωτο:lol: την γλυτωσατε παλι:lol::lol::lol:

κοτοπουλακι μου αγαπη μου καλο απογευμα να χεις χωρις αλλες ανακατωσουρες:tongue:

κουνελακι ετσι σε θελω ευδιαθετη...δε μπορει μανα της κολλητης της κορης μου να ειναι μουντρουχα:mrgreen:

βανιλιτσα αν και με πικρανες με τα συμπεθεριασματα κλπ....θα κανω τη καρδια μου πετρα...και θα συνεχισω να σε αγαπαω:rolleyes:

ερμινα μου δε σε προλαβα αλλα καλο μεσημερι να χεις....μπες λιγο πιο πρωι βρε κουκλα μου και εσυ:lol:

φιλιαααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλεεεεεεεεεεεεε γιατι εφυγες :(????????κριμα και εγω ξετιληξα το ταλεντο μου στην ποντιακην γλωσσα!!!:tongue:

καλε δεν φταιω εγω η poppins φταιει :tongue:, λυσαξαμε χθες μεχρι τις 4 τα ξημερωματα, πως να ξυπνησω νωρις η δολια????

καλο μεσημερι καρπουζι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγαπες καλη η παρεα σας αλλα σας αφηνω...καλη συνεχεια και να θυμαστε...

Σας αγαπω....ούλες....μακιααααααααααααααααααααα

δεν προλαβα ουτε να σε καλημερισω (λεμε τωρα) και φευγεις και εσυ?????:(

αυριο θα ξυπνησω νωρις δεν γινεται...

καλη ξεκουραση κοτοπουλακι μου , φιλακια στην κοιλιτσα σου!!!!

και εμεις σ'αγαπαμε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!1:D;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...