Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Ρε κοριτσκια κανω εμετο και βγαζω μονο σαλια και τα αντερα μου ...σορρυ για την περιγραφη...μηπως η πιεση κανει κακο στο μπεμπε.???

Απαραιτήτως θα κρατάς την κοιλιά σου έστω με το ένα χέρι σου!!!!!

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έτσι έτσι ακριβώς...

Κορίτσια προχτές μου συνέβη κάτι "περίεργο"... είδα ένα όμορφο όνειρο... μόλις είχα γυρίσει από το μαιευτήριο κ υπήρχε ένα μωράκι στο κρεβάτι μας..υποθέτω ότι ήταν το δικό μας μωράκι ..και άρχισε να κλαίει κ πήγαμε με τον Βανιλάκο να το ηρεμήσουμε κ αντίκρυσα ένα μικρούλι πλασματάκι, όμορφο, καλούλι, γερό και και και και....απ'ότι κατάλαβα..μάλλον αγοράκι:roll::roll:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: υποπτον!!!!!! βρε......μπας και ειναι αγορακι και τσαμπα περιμενεις το κοτοπουλακι για γαμπρο???:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

αφου σου ρχεται πρεπει να κανεις για να ανακουφιστεις.....αλλωστε το μπεμπε στο προκαλει αυτο.......θα χει και παραπονο??:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κανω μην αγχωνεσαι απο εκει ερχομαι...

καλα που μου το ειπες...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εννοεις να την πιεζω? γιατι τωρα που πηγα παλι δεν ηξερα πως να την πιασω...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εννοεις να την πιεζω? γιατι τωρα που πηγα παλι δεν ηξερα πως να την πιασω...

Όχι να την πιέζεις τζορτζίνα...

Απλά να την κρατάς λίγο-πολύ λίγο σφιχτά..

Τουλάχιστον αυτό μου είπε ο γιατρός μου...

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

κοριτσια...ηρθαν τα ζωντοβαλα πισω...πωπω παω να ξερασω και γω!!

βανιλιτσα να την ζουλιξω και γω την κοιλουμπα μου????

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

βανιλιτσα εχεις facebook???? οτι του φανει του λωλοστεφανη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

όχι, αρνούμαι να μπω στην τραγική λογική να επικοινωνώ με τους φίλους μου από το διαδίκτυο..

Και ενίσταμαι στην τραγωδία του να ανεβάζεις τα προσωπικά σου δεδομένα-φωτογραφίες- στο διαδίκτυο..

Συγγνώμη είναι η άποψή μου..μη μου θυμώσετε ε?

"cogito,ergo sum"

όχι, αρνούμαι να μπω στην τραγική λογική να επικοινωνώ με τους φίλους μου από το διαδίκτυο..

Και ενίσταμαι στην τραγωδία του να ανεβάζεις τα προσωπικά σου δεδομένα-φωτογραφίες- στο διαδίκτυο..

Συγγνώμη είναι η άποψή μου..μη μου θυμώσετε ε?

και εμεις???? με μας πως επικοινωνεις????? αρα εχεις μπει εν μερει στη τραγικη λογικη που λες....παραδεξου το βανιλιτσα.....την καταβρισκεις μαζι μας:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

και εμεις???? με μας πως επικοινωνεις????? αρα εχεις μπει εν μερει στη τραγικη λογικη που λες....παραδεξου το βανιλιτσα.....την καταβρισκεις μαζι μας:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μμμμ σωστό κι αυτό..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Όμως εννοώ τους φίλους που έχω για πολλά χρόνια.. Εννοώ ότι δεν θέλω να χάσω την προσωπική face to face επαφή με τους φίλους που έχω μοιραστεί τόσα και τόσα...

Δεν είναι άσχημο το καφεδάκι, η αγκαλιά, η κοινωνική κριτική να τα αντικαθιστά το διαδίκτυο?

Εσείς είστε ένα ξεχωριστό κομμάτι, μοιραζόμαστε μια κοινη λαχτάρα..αυτή της μητρότητας..

Και τέλος να παραδεχτώ πως ΝΑΙ την καταβρίσκω μαζί σας:D:D:D:D

Μου αρέσετε βρε παιδάκι μου,,πως να το πω???

"cogito,ergo sum"

μμμμ σωστό κι αυτό..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Όμως εννοώ τους φίλους που έχω για πολλά χρόνια.. Εννοώ ότι δεν θέλω να χάσω την προσωπική face to face επαφή με τους φίλους που έχω μοιραστεί τόσα και τόσα...

Δεν είναι άσχημο το καφεδάκι, η αγκαλιά, η κοινωνική κριτική να τα αντικαθιστά το διαδίκτυο?

Εσείς είστε ένα ξεχωριστό κομμάτι, μοιραζόμαστε μια κοινη λαχτάρα..αυτή της μητρότητας..

Και τέλος να παραδεχτώ πως ΝΑΙ την καταβρίσκω μαζί σας:D:D:D:D

Μου αρέσετε βρε παιδάκι μου,,πως να το πω???

ε οχι να το παινευτουμε ,αλλα ειμαστε κουκλια:-D

το παρατηρησα και εγω ..το καταργησαν φαινεται....τι να πεις θελουν να μας κανουν ρεζιλι.....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Άσχετο : παρατήρησα κάποια συντακτικά λάθη στην παράθεσή μου κ έψαξα να βρω το edit να τα διορθώσω αλλά άφαντο...

Amber alert amber alert : χάθηκε το edit:twisted:

α καλα...εσυ εισαι πολυ μπροστα...εντοπιζεις και τα συντακτικα λαθη!!!

κοτοπουλακι, παμε να κρυφτουμε εμεις οι ανορθογραφες που και να το εντοπισουμε το ορθογραφικο λαθος ,βαριομαστε να το διορθωσουμε...

που παμε βρε κοτοπουλακι...μας βγηκε και η βανιλλω σαν την καρπουζω...απαπαπαπαπα,τι μας περιμενει...:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...