Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Εμενα δεν με αγαπατε???:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Εσένα προσωπικά όχι:tongue::tongue::tongue:

Αγαπάμε όμως, αγαπάω δηλαδή τον γαμπρούλη που ετοιμάζεις στην μικρή μου βανιλίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσενα συγκεκριμενα???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: οχι :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: δε σε αγαπαμε...

ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:tongue::tongue::tongue::tongue:

τωλα ειμαι χαλουμενη....:D:D:D:D

Εσένα προσωπικά όχι:tongue::tongue::tongue:

Αγαπάμε όμως, αγαπάω δηλαδή τον γαμπρούλη που ετοιμάζεις στην μικρή μου βανιλίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεν θα στο δωσω...δεν γινεται πρεπει να με αγαπησεις πρωτα...τα συμπεθερια πρεπει να ειναι αγαπημένα.

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

μπηκαν σε μιτινγκ τα ζωντοβαλα...τα βαλα ολα στην ακρη και ηρθα...δεν θα σας κλαιγομαι...με θελετε?

μεχρι και τραγουδι σε αφιερωσαμε μανταμ στο facebook:tongue::tongue::tongue: οχι για να δεις ποσο σε σκεφτομαστε!!!

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

μπηκαν σε μιτινγκ τα ζωντοβαλα...τα βαλα ολα στην ακρη και ηρθα...δεν θα σας κλαιγομαι...με θελετε?

αν σε θελουμε λεει...εσενα καλε το γλυκο μας κουνελακι...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Κουνελάκι έχεις προβλήματα στη δουλειά?

Πες μου που δουλεύεις κ έχω τον τέλειο τρόπο να εξολοθρεύσω τα αφεντικά κ τυχόν ενοχλητικούς συναδέλφους:lol::lol::lol::lol::lol:

"cogito,ergo sum"

βανιλλακι, ασε ειναι πολλα τα αφεντικα...εμπλεξα στους μανατζερ.

γιατι να τους εξολοθρευσουμε??? απλα θα τους γραψουμε εκει που δεν πιανει μελανι..

αστα...θα κανω υπομονη αυτο το μηνα γιατι σε 3-4 εβδομαδες θα ειμαι εγκυος και θα κατσω σπιτι, θ αραξω σπιτι

βανιλλακι, ασε ειναι πολλα τα αφεντικα...εμπλεξα στους μανατζερ.

γιατι να τους εξολοθρευσουμε??? απλα θα τους γραψουμε εκει που δεν πιανει μελανι..

αστα...θα κανω υπομονη αυτο το μηνα γιατι σε 3-4 εβδομαδες θα ειμαι εγκυος και θα κατσω σπιτι, θ αραξω σπιτι

επιτελους....το καταλαβες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Λοιπον αγαπημενα μου βανιλοκοτοπολοκαρπουζακια....

τα βανιλοκοτοπολουκια κανατε καμια μπεμπεδοαγορα?

Καρπουζακι εσυ μπαινεις στον αγωνα παλι...μπροσταρισσα μου εσυ.

Διαφημίσεις

Λοιπον αγαπημενα μου βανιλοκοτοπολοκαρπουζακια....

τα βανιλοκοτοπολουκια κανατε καμια μπεμπεδοαγορα?

Καρπουζακι εσυ μπαινεις στον αγωνα παλι...μπροσταρισσα μου εσυ.[/QUOTE]

ναι παναθεμα με....παντα εγω ξεκιναω......μηπως να τελειωνα κιολας αυτο το μηνα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

Ρε κοριτσκια κανω εμετο και βγαζω μονο σαλια και τα αντερα μου ...σορρυ για την περιγραφη...μηπως η πιεση κανει κακο στο μπεμπε.???

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

επιτελους....το καταλαβες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Έτσι έτσι ακριβώς...

Κορίτσια προχτές μου συνέβη κάτι "περίεργο"... είδα ένα όμορφο όνειρο... μόλις είχα γυρίσει από το μαιευτήριο κ υπήρχε ένα μωράκι στο κρεβάτι μας..υποθέτω ότι ήταν το δικό μας μωράκι ..και άρχισε να κλαίει κ πήγαμε με τον Βανιλάκο να το ηρεμήσουμε κ αντίκρυσα ένα μικρούλι πλασματάκι, όμορφο, καλούλι, γερό και και και και....απ'ότι κατάλαβα..μάλλον αγοράκι:roll::roll:

"cogito,ergo sum"

Ρε κοριτσκια κανω εμετο και βγαζω μονο σαλια και τα αντερα μου ...σορρυ για την περιγραφη...μηπως η πιεση κανει κακο στο μπεμπε.???

αφου σου ρχεται πρεπει να κανεις για να ανακουφιστεις.....αλλωστε το μπεμπε στο προκαλει αυτο.......θα χει και παραπονο??:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...