Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Κουκλιτσες με το καλο να κανετε την αυχενικη σας γιατι θα σας ηρεμησει παρα πολυ.

Εγω αν μεινω εγκυος θα χρειαστει να κανω αμβλιοπαρακεντιση (35αρησα βλεπετε) και ειναι κατι το οποιο με φοβιζει αρκετα οτι πρεπει αν περασω και αυτη την διαδικασια ( εχει και ποσοστα αποβολης η εξεταση αυτη). Καλα ε πηγα πολυ μακρια (εμεινα εγκυος, το κρατησα και 5 μηνες και μετα εκανα και αμβλιοπαρακεντιση...ποσο ηλιθια ειμαι)

Βανιλλακι σαβουριασε τωρα που μπορεις!

Καρπουζακι κανε κρατει, εσυ σε 2-3 βδομαδουλες θα μπεις στο κλαμπ και θα δικαιολογησε...τωρα συγκρατησου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουκλιτσες με το καλο να κανετε την αυχενικη σας γιατι θα σας ηρεμησει παρα πολυ.

Εγω αν μεινω εγκυος θα χρειαστει να κανω αμβλιοπαρακεντιση (35αρησα βλεπετε) και ειναι κατι το οποιο με φοβιζει αρκετα οτι πρεπει αν περασω και αυτη την διαδικασια ( εχει και ποσοστα αποβολης η εξεταση αυτη). Καλα ε πηγα πολυ μακρια (εμεινα εγκυος, το κρατησα και 5 μηνες και μετα εκανα και αμβλιοπαρακεντιση...ποσο ηλιθια ειμαι)

Καρπουζακι κανε κρατει, εσυ σε 2-3 βδομαδουλες θα μπεις στο κλαμπ και θα δικαιολογησε...τωρα συγκρατησου.

αμνιοπαρακεντηση εννοεις η ειναι αλλη εξεταση???

ολα θα γινουν κουνελακι......τα παμε αυτα...:wink:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

ρε κουνελακι να σε δειρω θελεις..τι απαισιοδοξια ειναι αυτη σημερα...για σε παρακαλω...όλα θα γινουν και εγκυος θα μεινεις και την εξεταση αυτη θα κανεις αφου χρειαζεται και όλα καλα θα παν.....

βρε μουρλια σημερα...μη μου στεναγχωριεσαι κουνελακι μου στεναγχωρεις και το κοτοπουλακι σου που σε βλεπει ετσι.....

αμνιοπαρακεντηση εννοεις η ειναι αλλη εξεταση???

ολα θα γινουν κουνελακι......τα παμε αυτα...:wink:

αυτο θελει να πει...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

δεν μπορω...ολα τα κακα της μοιρας μου βγηκανε σημερα. ολα τα στραβα και τα αναποδα που μου χουν συμβει...αυτα μονο γυριζουν στο μυαλο μου...απο χτες το βραδυ ειμαι ετσι.

να φταινε τα σερπαφαρ ρε γαμωτο?

γυριζω στην δουλεια.

Ρε βανιλακι τι εγινε??? ακομα να τη φας....αα....μου την εχει βιδωσει σημερα και θα σας κραξω όλες

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κουνελάκι μου γιατί είσαι στενοχωρημένο?

Όσο για την αμνιοπαρακέντηση γιατί λες ότι θα την κάνεις? πριν λίγο στην Μενεγάκη είχε μια εγκυούλα ετών 40 η οποία παρακαλώ δεν χρειάστηκε να την κάνει...

Μην τα προκαθορίζεις όλα...

Μη με φοβίζεις κ μένα που είμαστε κοντά στην ηλικία...:roll::roll:

Καρπουζάκι μου δροσερό με συγκίνησες τα μάλα...αλήθεια...με πήραν τα ζουμιά...ευχαριστώ καλό μου φρουτάκι..

Υπόσχομαι και ξεκαθαρίζω(στις άλλες) σε λίγες μέρες θα ανοιξω κι εγώ για σένα:D:D:D

Και πάλι ευχαριστώ που με σκέφτηκες...

"cogito,ergo sum"

Κουνελάκι μου γιατί είσαι στενοχωρημένο?

Όσο για την αμνιοπαρακέντηση γιατί λες ότι θα την κάνεις? πριν λίγο στην Μενεγάκη είχε μια εγκυούλα ετών 40 η οποία παρακαλώ δεν χρειάστηκε να την κάνει...

Μην τα προκαθορίζεις όλα...

Μη με φοβίζεις κ μένα που είμαστε κοντά στην ηλικία...:roll::roll:

Καρπουζάκι μου δροσερό με συγκίνησες τα μάλα...αλήθεια...με πήραν τα ζουμιά...ευχαριστώ καλό μου φρουτάκι..

Υπόσχομαι και ξεκαθαρίζω(στις άλλες) σε λίγες μέρες θα ανοιξω κι εγώ για σένα:D:D:D

Και πάλι ευχαριστώ που με σκέφτηκες...

ξερεις τι γινεται? με τις κατραπακιες που εχουμε φαει εδω μεσα δισταζουμε να ανοιξουμε τετοια τοπικ και δε μας παει το μυαλο να τα ανοιξουμε αμεσως...αλλα αφου η αλλη εγκυουλα εδωσε το οκ....αρα και εσυ επρεπε να αποκτησεις το δικο σου:P:p:p:p

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

ξερεις τι γινεται? με τις κατραπακιες που εχουμε φαει εδω μεσα δισταζουμε να ανοιξουμε τετοια τοπικ και δε μας παει το μυαλο να τα ανοιξουμε αμεσως...αλλα αφου η αλλη εγκυουλα εδωσε το οκ....αρα και εσυ επρεπε να αποκτησεις το δικο σου:P:p:p:p

Καταλαβαίνω τι λες... αλλά ειλικρινά δεν έχω κανένα πρόβλημα...χάρηκα που άνοιξε το μπιφτεκάκι στο κοτοπουλάκι,,κι εξάλλου κι από κει θα μπορούσατε να μου ευχόσασταν...

Όπως κ να'χει η χειρονομία σου με συγκίνησε τόσο πολύ....είπαμε..κάνουν χορό οι ορμόνες...

Ας μείνετε κι οι υπόλοιπες σύντομα-τώρα-αύριο εγκυούλες κι ας μην ανοιχτούν τόπικ για ευχές...;););)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...