Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχαχαχαχα εισαι απίστευτηηηηηηηηηηηηη αντε θα σε περιμένουμε .....

κοριτσακια μου παρόλο που δεν δουλευω δεν καθομαι αυτο δεν ξερω πως τα καταφέρνω παλι δεν μου φτάνει η μέρα.

ή εξωτερικές δουλειές θα έχω ή θα το παίζω νοικοκυραα. πήγα και σε 2 interview και περιμένω.... τι να πω....όσο για μπεμπέ αρχίζω και το σκεφτομαι πάλι ...αλλά ετσι όπως ειναι τα πράγματα και τόσο αγχωμένο που τον βλέπω φοβάμαι να του το πω!!!

αγαπη αυτα δεν θελουν λογια αλλα πραξεις...

λοιπον κοριτσακια μου εγω ποτε σε καμια εγκυμοσυνη και απο αυτες που δεν πηγαν καλα δεν ειχα πει στον αντρα μου ελα να κανουμε παιδι...

εκανα μονη μου παιχνιδι...οταν εφτανας οι μερες του εκανα ναζια και τσαχπινιες και τον ξεζουμιζα....καλα μερικες φορες το επερνε πρεφα....

το θεμα ειναι ότι ότνα τους το βαζει στο μυαλο αυτοι αγχωνονται περισσοτερο...

Αρα μην του πεις τιποτα ..κανε δειλα δειλα τα βηματακια σου και θα σου κατσει....

Αγχωνεται με το θεμα το οικονομικο....τον καταλαβαινω αλλα τι να κανουμε ...θα στριμωχτουμε λιγο αλλα παιδι θα κανουμε...

Αντε μακαρι να σε καλεσουν απο καμια εταιρεια που εκανες ιντερβιου...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον κοριτσακια μου εγω ποτε σε καμια εγκυμοσυνη και απο αυτες που δεν πηγαν καλα δεν ειχα πει στον αντρα μου ελα να κανουμε παιδι...

εκανα μονη μου παιχνιδι...οταν εφτανας οι μερες του εκανα ναζια και τσαχπινιες και τον ξεζουμιζα....καλα μερικες φορες το επερνε πρεφα....

Αρα μην του πεις τιποτα ..κανε δειλα δειλα τα βηματακια σου και θα σου κατσει....

Αγχωνεται με το θεμα το οικονομικο....τον καταλαβαινω αλλα τι να κανουμε ...θα στριμωχτουμε λιγο αλλα παιδι θα κανουμε...

και γω μια απο τα ιδια....μονο που εμενα παντα το επαιρνε και το παιρνει πρεφα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

ηρέμησες κοριτσάκι μου καθόλου???

όταν το ειδες πως ένιωσες ??

Ναι νενουκα μου ηρεμησα πολυ..ποτε δεν ειχα φτασει σε αυτη τη βδομαδα και να εχει αναπτυχθει το εμβρυο και να ακουσω και καρδουλα...

Βεβαια όπως ειπα και πριν ειχα τοσο αγχος που ξεπερασε και τη χαρα μου..στην αρχη δεν μπορουσα ουτε να χαρω ..δεν το πιστευα...

Παιδια ηταν πολυ ωραια που εβλεπα την καρδουλατου να παλεται...ειμαι πολυ χαρουμενη...ευχομαι να συνεχισω ετσι καλα...θα παω παλι σε δυο βδομάδες....

ναι ανακαλυψα νεο ειδος.....το ονομασα "βλακειες που λενε γκαστρωμενα κοτοπουλακια":tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γιατι ρε αφου ετσι το είπες...δεν φταιω εγω:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εδω εδω....εφτιαξα ενα καινουριο καφεδακι....τι ζεστη ειναι αυτη παλι σημερα ρε γαμωτο....θα αρρωστησουμε στο τελος:rolleyes:

βλεπεις..εσυ φταις:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

ναι αλλά υπάρχει θέμα γιατι τώρα που ειχε γυρίσει το μυαλό μου και δεν ηθελα με τίποτα χρησιμοποιούσαμε προφυλάξεις με απότελεσμα τώρα να .....υπάρχει μια δυσκολία :oops:

ναι αλλά υπάρχει θέμα γιατι τώρα που ειχε γυρίσει το μυαλό μου και δεν ηθελα με τίποτα χρησιμοποιούσαμε προφυλάξεις με απότελεσμα τώρα να .....υπάρχει μια δυσκολία :oops:

εμ οι μα@@@κιες πληρωνονται...θα σε τσακισω βρε τσουπι....:tongue::tongue::tongue:

malme που μένεις ?????

και από κυριακή άκουσα ότι ανεβαίνει η θερμοκρασία..

καφέ κορίτσια πότε θα πιούμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????????

κανονιστε με το μπιφτεκακι και φύγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ετσι καρπουζακι...δεν θελω οχι...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα καλημερα....τι κανουν οι ομορφιές μου...

κοριτσάκια μου ειμαι πολυ χαρούμενη..όλα πάνε καλα ειδαμε και την καρδουλα που χτυπαγε...δεν φανταζεστε ποσο χαρουμενη ειμαι...Βεβαια εχτες απο το αγχος μου δεν μπορουσα να το συνηδιτοποιησω....ολη αυτη η τσιτα που ειχα μου συγκρατουσε τη χαρα....

αχ τι ωραια φαινοταν η καρδουλα μου αναββοσβυνε...

Σας αγαπω πολυ....σας περιμένω....

αγαπη μου τι υπεροχα νεα ειναι αυτα????μπραβο ψυχουλα μου, χαιρομαι απιστευτα για σενα κοτοπουλακι μου , κοιτα τωρα χαλαρωσε γιατι το εχεις ζουρλανει το μπεμπε με τοσο αγχος.ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

1351668nemcqy5262.gif

Που εισαι βρε χαμένο μου?? πηγες εχτες στο γιατρο? ολα καλα?

ζουζουνες μου τι κανετε?που ειστε?μου λειψατε τοσες μερες,

εμπαινα απογευματα και δεν εβρισκα καμια.

Καλως την αγαπουλα μου..τι κανεις κοριτσαρα μου εμορφη και χαροπη....???

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοτοπουλάκι μου διάβασα τα καλά νέα σου...κουκλίτσα μου γλυκιά εύχομαι μια τελειόμηνη κ χαρούμενη εγκυμοσύνη...

Σε νιώθω, πόσο σε νιώθω...

Τα υπόλοιπα girls τι κάνετε? μου λείψατε;);)

Οι προηγούμενες μέρες ήταν δύσκολες για μένα..δεν μπορούσα ούτε tv να δω...

Σήμερα είμαι κάπως καλύτερα..

"cogito,ergo sum"

αγαπη μου τι υπεροχα νεα ειναι αυτα????μπραβο ψυχουλα μου, χαιρομαι απιστευτα για σενα κοτοπουλακι μου , κοιτα τωρα χαλαρωσε γιατι το εχεις ζουρλανει το μπεμπε με τοσο αγχος.ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1294320txa78k4uh9.jpg

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Που εισαι βρε χαμένο μου?? πηγες εχτες στο γιατρο? ολα καλα?

Καλως την αγαπουλα μου..τι κανεις κοριτσαρα μου εμορφη και χαροπη....???

ειμαι πολυ πολυ καλα , εβαλες και εσυ το χερακι σου και μου εφτιαξες το κεφι!!!!!!!!!!!ετρεχα λιγο αυτες τις μερες , στολισα το δεντρακι μου χθες , εκανα και τις δουλιτσες μου και ειμαι ετοιμη να υποδεχτω τον αγιο βασιλη!!!!!!!!!!!!!!!

α εκλεισα και ραντεβου στην γιατρο για την αλλη τεταρτη οποτε την τριτη ερχομαιαιαιαιαι!!!!!και εχω φουλ αγχος για το τι θα μου πει...αυτα τα νεα μου.εσυ γλυκο μου κοτοπουλακι εισαι καλα σημερα με τις αναγουλες πως πας?

ρε κοριτσακια εχετε fb???

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...