Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μη με κοροϊδέψετε αλλά δεν προλαβαίνω να το ανοίξω τώρα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Θα το ανοίξω το απόγευμα από το σπίτι...έχω δουλίτσα...!!

η πρωτοβουλια σε μαρανε:tongue::tongue::tongue::tongue: αντε θα περιμενουμε...

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Μη με κοροϊδέψετε αλλά δεν προλαβαίνω να το ανοίξω τώρα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

εδω εδω....εφτιαξα ενα καινουριο καφεδακι....τι ζεστη ειναι αυτη παλι σημερα ρε γαμωτο....θα αρρωστησουμε στο τελος:rolleyes:

τι καφεδακι???

εδω παλι φυσαει....(ερωτηση...σας εχω βγαλει τα ματια με τα ορθογραφικα μου???):oops::oops::oops::oops:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλα αν δεν μιλησετε θα γραψω όλη τη σελιδα μονη μου....αι σιχτιρ...

εχω την εντυπωση οτι με την εγκυμοσυνη τυφλωνεσαι κιολας:tongue::tongue::tongue:

τι καφεδακι???

εδω παλι φυσαει....(ερωτηση...σας εχω βγαλει τα ματια με τα ορθογραφικα μου???):oops::oops::oops::oops:

εκανα ενα φραπεδακι σουπερ:tongue::tongue::tongue:

ελα μωρε σε συγχωρουσαμε οταν ησουν μονη σου...τωρα που ειστε δυο:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

χαχαχαχαχαχαχαχαχα εισαι απίστευτηηηηηηηηηηηηη αντε θα σε περιμένουμε .....

κοριτσακια μου παρόλο που δεν δουλευω δεν καθομαι αυτο δεν ξερω πως τα καταφέρνω παλι δεν μου φτάνει η μέρα.

ή εξωτερικές δουλειές θα έχω ή θα το παίζω νοικοκυραα. πήγα και σε 2 interview και περιμένω.... τι να πω....όσο για μπεμπέ αρχίζω και το σκεφτομαι πάλι ...αλλά ετσι όπως ειναι τα πράγματα και τόσο αγχωμένο που τον βλέπω φοβάμαι να του το πω!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχαχαχα εισαι απίστευτηηηηηηηηηηηηη αντε θα σε περιμένουμε .....

κοριτσακια μου παρόλο που δεν δουλευω δεν καθομαι αυτο δεν ξερω πως τα καταφέρνω παλι δεν μου φτάνει η μέρα.

ή εξωτερικές δουλειές θα έχω ή θα το παίζω νοικοκυραα. πήγα και σε 2 interview και περιμένω.... τι να πω....όσο για μπεμπέ αρχίζω και το σκεφτομαι πάλι ...αλλά ετσι όπως ειναι τα πράγματα και τόσο αγχωμένο που τον βλέπω φοβάμαι να του το πω!!!

καλημερα νενουκο:tongue::tongue::tongue: στον αγωνα για δουλεια ε?? δυσκολο πραγμα

211442lg20recj1j.gif

εχω την εντυπωση οτι με την εγκυμοσυνη τυφλωνεσαι κιολας:tongue::tongue::tongue:

εκανα ενα φραπεδακι σουπερ:tongue::tongue::tongue:

ελα μωρε σε συγχωρουσαμε οταν ησουν μονη σου...τωρα που ειστε δυο:tongue::tongue::tongue:

Ειπες καινουργιο καφεδακι και νομισα κανα καινουργιο ειδος....

Εμενα ο γιατρος μου ειπε να πινω 2 την ημερα..αλλα να ξερω πως αν πιω κοκα κολα ειναι σαν να ειπια ενα ποτηρι καφε καθως επισης και αν πιω μια κουπα τσαι....παντω να μην πινω παρα πολυ...

εγω τωρα δεν πινω καθολου γιατι μου ερχεται αχαμνα....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημερα νενουκο:tongue::tongue::tongue: στον αγωνα για δουλεια ε?? δυσκολο πραγμα

και ειδικά με την κ@λ@κρίση ακόμα χειρότερα τα πράγματα...αλλά ειμαι αρκετά αισιόδοξη θα βρωωωωωωωωωωωω:D:D:D

Εμενα ο γιατρος μου ειπε να πινω 2 την ημερα..αλλα να ξερω πως αν πιω κοκα κολα ειναι σαν να ειπια ενα ποτηρι καφε καθως επισης και αν πιω μια κουπα τσαι....παντω να μην πινω παρα πολυ...

ηρέμησες κοριτσάκι μου καθόλου???

όταν το ειδες πως ένιωσες ??

ναι ανακαλυψα νεο ειδος.....το ονομασα "βλακειες που λενε γκαστρωμενα κοτοπουλακια":tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...