Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Καλα ειμαστε και εμεις κοτοπουλακι μου!!με τρεχει ο μικρος πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

Κοτοπουλακι εγω λεω να μην πεις τιποτα για θεμα υγειας!!πες οτι δεν μπορεις γιατι κατι σου ετυχε!!!!

Καρπουζιδου και στα δικα σου καλη μου!!!

καλημερα μαναααα:tongue::tongue::tongue::tongue: ελπιζουμε για τα καλυτερα:tongue:

ρε χαμενο αφου θα παρω αδεια 10 μερες..τι μου ετυχε για 10 μερες???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα μαναααα:tongue::tongue::tongue::tongue: ελπιζουμε για τα καλυτερα:tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ερχονται τα καλυτερα θα δεις!!!

Ασε τον καρπουζο ησυχο και μαζεψε τα νευρα σου κιουρια μου γιατι οταν εσυ θα θελεις ντοην ντοην και θα του εχεις τα νευρα κροσια θα σε γραψει.......στααααα αυτια του!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Είδε ότι είμαι εγώ εδώ σήμερα γι'αυτό δεν εμφανίζεται η σουρλουλού!!

Μίλησα με τη Νένος στο τηλέφωνο κι είπαμε τώρα που κι εκείνη είναι free (τι ωραία!) να κανονίσουμε για καφεδάκι. Τώρα θα μπορεί και η Μπιπίτσα!...Εσύ βέβαια θα πιεις χυμούλι, κι αυτή τη φορά θα έρθω εγώ να σε πάρω απ'το σπίτι :rolleyes:....Θύμισε μου ποιες μέρες δεν έχεις σχολή...

:mad::mad::mad::mad::mad::mad: θα πατε για καφεεεεεεεεεεεεε????

ποτε??πουουουουουουουου???

καλα μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εμενα τιποτα????

αντε για να μην πω για την θεικη σου φωτο με το φανταστικο σου μπλουζακι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλα ειναι εχουμε 2 δοντακια και ετοιμαζουμε και τα αλλα εχει πολλα σαλια και ρουφαει τα χειλακια του μεσα!!!

μπουσουλαει σηκωνεται ορθιος στην κουνια στο καροτσι στον καναπε και γενικα οπου μπορει να κρατηθει!!!

Αληθεια ειναι εσυ τουλαχιστον το ειδες και απο κοντα!!!

τωρα κοιμομαστε με μουσικη!!!

εσυ ποτε γεννας με το καλο???

Λεμε για Ιουλιο!!ελπιζω να εχεις σαραντησει τουλαχιστον!!!:D:D

Εγω με το καλο γεννω 12/7 παει θα τη χασω τη βαφτιση....

:mad::mad::mad::mad::mad::mad: θα πατε για καφεεεεεεεεεεεεε????

ποτε??πουουουουουουουου???

καλα μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εμενα τιποτα????

αντε για να μην πω για την θεικη σου φωτο με το φανταστικο σου μπλουζακι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν εχουμε κανονισει τιποτα ακομα...απλα μια ιδεα ειπαμε..μην μου αγχωνεσαι...εννοειτε οτι μολις κανονισουμε θα σας ενημερωσουμε όλες....

Ποια φωτο λες και ποιο μπλουζακι...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγω με το καλο γεννω 12/7 παει θα τη χασω τη βαφτιση....

Δεν εχουμε κανονισει τιποτα ακομα...απλα μια ιδεα ειπαμε..μην μου αγχωνεσαι...εννοειτε οτι μολις κανονισουμε θα σας ενημερωσουμε όλες....

Ποια φωτο λες και ποιο μπλουζακι...

μπες στο φατσοβιβλιο πηγαινε στις φωτο διαφορες και δς 2 παιδικες που εβαλε!!!:D:D:D:D

ααααααααααααα ωραια μαλλον αρχες ιουλιου θα την κανουμε

οκ περιμενω τελεφωνο σας

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλημέρα στις όμορφες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιούπι σήμερα είμαι πολύ χαρούμενηηηηηηηηηηηη!!!

Καρπούζω μου καλά είσαι???

Αθηνούλα μου, όταν το κανονίσουμε να είσαι σίγουρη ότι θα σου πω κι εσένα :D:D:D.....και δεν θέλω σχόλια για το μπλουζάκι μου,εεεεεε....

Banjp3.png

hJSRp3.png

καρκινος το τεκνο ε???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι καρκινακι...την κατσαμε τη βαρκα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αθηνούλα μου, όταν το κανονίσουμε να είσαι σίγουρη ότι θα σου πω κι εσένα :D:D:D.....και δεν θέλω σχόλια για το μπλουζάκι μου,εεεεεε....

Καλως το μου καλως το μου.....τι κανεις ομορφια μου??

τι μπλουζακια ειναι αυτα που λεει η Αθηνουλα...πάλι σεξουλιαρα εισαι?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καηλμερουδια μπιφτεκακι:tongue::tongue::tongue::tongue: κανεις θραυση παλιιιιιιι:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

καλημερααααααα φιλεναδίτσες μπηκα να δω τι έγινε με την giorgia και πολυ χάρηκαααααααααααααααααααααααααααααααααα

μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοο κουκλίτσα μου ευχομαι από εδώ και πέρα να χαλαρώσεις και να το απολαυσεις.

τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κανουν???

malme mou πόσο σε καταλαβαίνωωωωωωωωωωω

καλημερααααααα φιλεναδίτσες μπηκα να δω τι έγινε με την giorgia και πολυ χάρηκαααααααααααααααααααααααααααααααααα

μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοο κουκλίτσα μου ευχομαι από εδώ και πέρα να χαλαρώσεις και να το απολαυσεις.

τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κανουν???

malme mou πόσο σε καταλαβαίνωωωωωωωωωωω

Που εισαι βρε σκατουλι μου..ειπες οτι θα μπαινεις τωρα τα πρωινα..αλλα αφαντη....ευχαριστω για τις ευχες σου...

Συντομα και στα δικα σου μωρο μου....ξερω πως ειναι δυσκολο οταν το σκεφτεσαι συνεχεια..ημουν απο την αλλη πλευρα και σας καταλαβαινω....αλλα δεν θα σας πω τη λεξη που με τσιτωνε και ειναι το συνθημα μου με το μπιφτεκακι .""υπομονη""" θα σας πω βαρατε αλυπητα μπας και κατσει και ηρεμησουμε....

μην αφηνεται μερα να παει χαμενη ειδικα στς γονιμες και θα ερθει που θα παει...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Αντε ρε κοριτσια θα πειτε καμια κουβεντα να περασει η ωρα.....

αντε τωρα που μαζευτηκαμε.....

αυτο το ρημαδο κουνελι που εχει εξεφανιστει..θα το μπατσισω....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα Νενούκο μου!!!!Τι κάνεις μωρό μου?...εγώ δουλεύω αυτή την εβδομάδα και βαριέμαιιιιιιιιιι!!!!!......καλόμαθα στο σπίτι!!!....

Καλά, συγνώμη.....ακόμα δεν έχουμε ανοίξει θέμα για την Γιωργίτσα μας????...τώρα που είναι επισήμως όλα καλά, μας το επιτρέπεις Τζορτζίνα??...να το ανοίξω?:D:D:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρα Νενούκο μου!!!!Τι κάνεις μωρό μου?...εγώ δουλεύω αυτή την εβδομάδα και βαριέμαιιιιιιιιιι!!!!!......καλόμαθα στο σπίτι!!!....

Καλά, συγνώμη.....ακόμα δεν έχουμε ανοίξει θέμα για την Γιωργίτσα μας????...τώρα που είναι επισήμως όλα καλά, μας το επιτρέπεις Τζορτζίνα??...να το ανοίξω?:D:D:D:D:D

βεβαιως μπιφτεκακι μου...:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...