Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που ειναι αυτη η κουνελω σημερα να την πειραξω λιγο.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν ξερω και εχτες μπηκε το πρωι ειπε ενα γεια και την εκανε....

δεν κερω τι εχει παθει και εξαφανιζεται....:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

δεν ξερω και εχτες μπηκε το πρωι ειπε ενα γεια και την εκανε....

δεν κερω τι εχει παθει και εξαφανιζεται....:tongue::tongue::tongue:

δεμε λες.....τωρα θα ξανακανεις παλι τις κλασσικες χαζες εξετασεις αιματος ουρων, ουρεοπλασματα κλπ κλπ?

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

δεμε λες.....τωρα θα ξανακανεις παλι τις κλασσικες χαζες εξετασεις αιματος ουρων, ουρεοπλασματα κλπ κλπ?

ναι μου τις εγραψε όλες του αιματος...τις καλιεργιες θα μου τις κανει αυτος την αλλη φορα...

Μου εγραψε και αδεια 10 μέρες του τη ζητησα για να τη χρησιμοποιησω για το απογευμα στη σχολή....

Το θέμα ειναι ότι πηρα σημερα στο ικα να κλεισω για να μου τα γραψει όλα αυτα ο γιατρος του ικα και μου εκλεισαν για τις 25...

Εχτες δεν πηγα στη σχολη αλλα ουτε σημερα και αυριο θα παω..αλλα η αδεια θα μου γραφτει απο τις 25 τι να τους πω σημερα που θα παρω τηλ?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

ναι μου τις εγραψε όλες του αιματος...τις καλιεργιες θα μου τις κανει αυτος την αλλη φορα...

Μου εγραψε και αδεια 10 μέρες του τη ζητησα για να τη χρησιμοποιησω για το απογευμα στη σχολή....

Το θέμα ειναι ότι πηρα σημερα στο ικα να κλεισω για να μου τα γραψει όλα αυτα ο γιατρος του ικα και μου εκλεισαν για τις 25...

Εχτες δεν πηγα στη σχολη αλλα ουτε σημερα και αυριο θα παω..αλλα η αδεια θα μου γραφτει απο τις 25 τι να τους πω σημερα που θα παρω τηλ?

αναλογως χθες τι τους ειπες??? οτι εισαι αρρωστη η κατι τετοιο????

211442lg20recj1j.gif

αναλογως χθες τι τους ειπες??? οτι εισαι αρρωστη η κατι τετοιο????

Τιποτα τους ειπα οτι δεν θα ερθω..ελειπε η γραμματεια και μιλησα σε εναν καθηγητη...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Να πω οτι εχω θεμα υγειας η να πω πως εχουν τα πραγματα....μα και αυτο θεμα υγειας δεν ειναι?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Να πω οτι εχω θεμα υγειας η να πω πως εχουν τα πραγματα....μα και αυτο θεμα υγειας δεν ειναι?

δε χρειαζεται να τους δωσεις και αναφορα...πες τους απλα οτι υπαρχει εναθεμα υγειας και τελος

211442lg20recj1j.gif

δε χρειαζεται να τους δωσεις και αναφορα...πες τους απλα οτι υπαρχει εναθεμα υγειας και τελος

αυτο ελεγα να του πω..οτι δεν θα παω για λόγους υγείας και πως θα περασω καποια μερα να τους δωσω το χαρτι τις αναρωτηκης απο το Ικα..ουτε τι και πως...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καλα ειμαστε και εμεις κοτοπουλακι μου!!με τρεχει ο μικρος πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

Κοτοπουλακι εγω λεω να μην πεις τιποτα για θεμα υγειας!!πες οτι δεν μπορεις γιατι κατι σου ετυχε!!!!

Καρπουζιδου και στα δικα σου καλη μου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλα ειμαστε και εμεις κοτοπουλακι μου!!με τρεχει ο μικρος πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

Κοτοπουλακι εγω λεω να μην πεις τιποτα για θεμα υγειας!!πες οτι δεν μπορεις γιατι κατι σου ετυχε!!!!

Καρπουζιδου και στα δικα σου καλη μου!!!

ρε χαμενο αφου θα παρω αδεια 10 μερες..τι μου ετυχε για 10 μερες???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Τι κανει το αγαπακι μου??μεγαλωνει ε...εβγαλε τα δοντακια του??? Μπουσουλάει τωρα?

Αθηνα ακου τι διαβασα και σε θυμηθηκα..λέει οταν τα μωρακια γεννιουνται μετα ηρεμουν με μερικους θορυβους που μοιαζουν με το εσωτερικο της κοιλια της μαμας τους...τετοιοι λεει θορυβοι ειναι ..η ηλεκτικη σκουπα..το μπιστολακι ..κα...

το διαβαζα και θυμηθηκα τον μικρο σου και λυθηκα στα γελια...

Αθηνουλι..ποτε λετε να τον βαφτισετε?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ρε χαμενο αφου θα παρω αδεια 10 μερες..τι μου ετυχε για 10 μερες???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:cool::cool::cool: ω ναιαιαιαιαιαι!!!καλα γραψε λαθος ειμαι και αυπνη οποτε θυγνωμη για την μακακια που πεταξα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Τι κανει το αγαπακι μου??μεγαλωνει ε...εβγαλε τα δοντακια του??? Μπουσουλάει τωρα?

Αθηνα ακου τι διαβασα και σε θυμηθηκα..λέει οταν τα μωρακια γεννιουνται μετα ηρεμουν με μερικους θορυβους που μοιαζουν με το εσωτερικο της κοιλια της μαμας τους...τετοιοι λεει θορυβοι ειναι ..η ηλεκτικη σκουπα..το μπιστολακι ..κα...

το διαβαζα και θυμηθηκα τον μικρο σου και λυθηκα στα γελια...

Αθηνουλι..ποτε λετε να τον βαφτισετε?

Καλα ειναι εχουμε 2 δοντακια και ετοιμαζουμε και τα αλλα εχει πολλα σαλια και ρουφαει τα χειλακια του μεσα!!!

μπουσουλαει σηκωνεται ορθιος στην κουνια στο καροτσι στον καναπε και γενικα οπου μπορει να κρατηθει!!!

Αληθεια ειναι εσυ τουλαχιστον το ειδες και απο κοντα!!!

τωρα κοιμομαστε με μουσικη!!!

εσυ ποτε γεννας με το καλο???

Λεμε για Ιουλιο!!ελπιζω να εχεις σαραντησει τουλαχιστον!!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...