Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα καλημερα....τι κανουν οι ομορφιές μου...

κοριτσάκια μου ειμαι πολυ χαρούμενη..όλα πάνε καλα ειδαμε και την καρδουλα που χτυπαγε...δεν φανταζεστε ποσο χαρουμενη ειμαι...Βεβαια εχτες απο το αγχος μου δεν μπορουσα να το συνηδιτοποιησω....ολη αυτη η τσιτα που ειχα μου συγκρατουσε τη χαρα....

αχ τι ωραια φαινοταν η καρδουλα μου αναββοσβυνε...

Σας αγαπω πολυ....σας περιμένω....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημερα στο τρισευτυχισμενο κοτοπουλακι με τα καταπληκτικοτερα νεα εβερ!!!

Παντα τετοιες χαρες κοτοπουλακι μου.

Ποσο εβδομαδων κτλ καταφερες να μαθεις? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΑΦΤΟΥΜΕ!!!

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα:tongue::tongue::tongue: και τι ομορφη μερα!!!!! ειδες κοτοπουλακι μου?????? στο πα......δε γινοταν αλλιως παιδι μου:tongue::tongue::tongue::tongue: αντε μωρο μου με το καλο το μπεμπε:P

κουνελω??????? καλημερα......ερχεται η σειρα μας:rolleyes::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Να' μαι και παλι...

σας ευχαριστω αγαπακια μου..και στα δικα σας....

καρπουζακι μου που ησουν εχτες? δουλιτσα?ανησυχισα...

κουνελο και εσυ εξαφανιστηκες...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Να' μαι και παλι...

σας ευχαριστω αγαπακια μου..και στα δικα σας....

καρπουζακι μου που ησουν εχτες? δουλιτσα?ανησυχισα...

κουνελο και εσυ εξαφανιστηκες...

ασε ετρεχα με την κωλοδουλεια:mad::-x:-x λοιπον ακουω.....κολπικος υπερηχος? την ακουσατε στο μηχανημα η ειδατε να αναβοσβηνει το κοκκινο φωτακι? ολα εκει μεσα τα ειδατε καλα??:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

ασε ετρεχα με την κωλοδουλεια:mad::-x:-x λοιπον ακουω.....κολπικος υπερηχος? την ακουσατε στο μηχανημα η ειδατε να αναβοσβηνει το κοκκινο φωτακι? ολα εκει μεσα τα ειδατε καλα??:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

Λοιπον περιτο να σου πω οτι μεχρι να με δει με ειχε χτυπησει εγκεφαλικο...

Λοιπον ...το μπεμπε..ειναι μια χαρα ειναι 7mm και ειναι σε καλο σημειο στη μητρα...η καρδουλα του φαινοταν που εκανε ντουκου ντουκου...δεν μας το εβαλε να το ακουσουμε γιατι λεει δεν θελει να ριχνει τοση ενταση σε τοσο μικρο παιδακι...

ειπε θα μας το βάλει τη αλλη φορα....αλλα φαινοταν πολυ καλα....

θα παω σε δυο βδομαδες...

με ειχε πιασει τετοια καταθλιψη πριν μπω που δεν το πιστευα ..φαντασου η αγωνια επισκιασε τη χαρα μου...τωρα σκεφτομαι πως χτυπαγε η καρδουλα και πεταω απο χαρα:D:D:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Λοιπον περιτο να σου πω οτι μεχρι να με δει με ειχε χτυπησει εγκεφαλικο...

Λοιπον ...το μπεμπε..ειναι μια χαρα ειναι 7mm και ειναι σε καλο σημειο στη μητρα...η καρδουλα του φαινοταν που εκανε ντουκου ντουκου...δεν μας το εβαλε να το ακουσουμε γιατι λεει δεν θελει να ριχνει τοση ενταση σε τοσο μικρο παιδακι...

ειπε θα μας το βάλει τη αλλη φορα....αλλα φαινοταν πολυ καλα....

θα παω σε δυο βδομαδες...

με ειχε πιασει τετοια καταθλιψη πριν μπω που δεν το πιστευα ..φαντασου η αγωνια επισκιασε τη χαρα μου...τωρα σκεφτομαι πως χτυπαγε η καρδουλα και πεταω απο χαρα:D:D:D:D:D

αμαν βρε παιδι μου κι εσυ.....μα να μην ακους το καρπουζι σου καθολου:rolleyes::rolleyes::rolleyes: σου πα αυτη τη φορα ειναι αλλιως.......αυτη τη φορα ηρθε για να μεινει....το πρωτο βημα εχει ηδη γινει:P:p:p:p

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Kαλημερα ομορφες τι κανετε???

Κοτοπουλακι μουουουουυουουουου μπραβο κοριτσακι μου ειδες πως χτυπαει???ειναι φοβερο:D:D:D ποτε θα ξαναπας??εκει να δεις αλλαγη καθε μηνα θα λες ωωωχχχχχ μεγαλωσε!!!

Κοριτσακια μου ηρθα να σας πω μια καλημερα και να μαθω τα νεα απο το κοτοπουλακι μας!!!

Ειναι ξυπνιος ο μικρος και δεν μπορω να κατσω αλλο θα μπω μαλλον:rolleyes::rolleyes: αργοτερα!!!'

φιλακια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αμαν βρε παιδι μου κι εσυ.....μα να μην ακους το καρπουζι σου καθολου:rolleyes::rolleyes::rolleyes: σου πα αυτη τη φορα ειναι αλλιως.......αυτη τη φορα ηρθε για να μεινει....το πρωτο βημα εχει ηδη γινει:P:p:p:p

Εμ δεν σε ακουγα το χαζο...αντε και στα δικα σου τωρα..θα περιμενω ετσι???/

Kαλημερα ομορφες τι κανετε???

Κοτοπουλακι μουουουουυουουουου μπραβο κοριτσακι μου ειδες πως χτυπαει???ειναι φοβερο:D:D:D ποτε θα ξαναπας??εκει να δεις αλλαγη καθε μηνα θα λες ωωωχχχχχ μεγαλωσε!!!

Κοριτσακια μου ηρθα να σας πω μια καλημερα και να μαθω τα νεα απο το κοτοπουλακι μας!!!

Ειναι ξυπνιος ο μικρος και δεν μπορω να κατσω αλλο θα μπω μαλλον:rolleyes::rolleyes: αργοτερα!!!'

φιλακια

Καλημερα Αθηνουλι μου...σε δυο βδομαδες θα παμε ξανα...ολα ηταν τελεια...δεν χορταινα να κοιταζω την καρδουλα του...

Εσεις τι κανετε?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

περιμενε εσυ και βλεπουμε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: μεχρι να γεννησεις ....:rolleyes::rolleyes:

μην ακουω βλακειες..αυτος ειναι ο μηνας το ξερω...με ακους...η να βαλω τις φωνες εγκυος γυναικα....ααααααααααααααααααα

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

μην ακουω βλακειες..αυτος ειναι ο μηνας το ξερω...με ακους...η να βαλω τις φωνες εγκυος γυναικα....ααααααααααααααααααα

ασε καλε θα το ξεκουφανεις το παιδι:tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...