Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Καλημεραααααααααααααααααα:D:D:D:D:D:D:D

Αη μαρη καθεσαι και ασχολεισαι με τους αντρες...βαλε κανα σεξυ βρακακι και περνα απο μπροστα του τσιτσιδη να δεις πως θα ανεβασει τα πεσμενα μουτρα του!!!! :D:D:D

παρε θεση κοτοπουλακι :D:D:D:D

Ήμουν σίγουρη πως κάτι τέτοιο θα απαντούσες :rolleyes::lol::lol::lol:

Καλημέρα κουνελίνι!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φίλη μας γιόρταζε και μάλιστα θα ήταν κι εκεί ένας πρώην μου και άλλες φορές λυσσάει να μην πάμε γιατί δεν γουστάρει, χθες τον έπιασε πρεμούρα!!!:mad::x...

αν ειναι ανποδο ο ανθρωπος τι περιμενεις...

Καλημεραααααααααααααααααα:D:D:D:D:D:D:D

Αη μαρη καθεσαι και ασχολεισαι με τους αντρες...βαλε κανα σεξυ βρακακι και περνα απο μπροστα του τσιτσιδη να δεις πως θα ανεβασει τα πεσμενα μουτρα του!!!! :D:D:D

παρε θεση κοτοπουλακι :D:D:D:D

ΚΑτι θα ξερει το κουνέλι για να το λέει....

θα βαζει φαινεται το σεξυ βρακακι της θα βγαζει την φουντοτουλα ουριτσα απο εξω και θα κουνιεται μπροστα στον κουνέλο της:tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ΚΑτι θα ξερει το κουνέλι για να το λέει....

θα βαζει φαινεται το σεξυ βρακακι της θα βγαζει την φουντοτουλα ουριτσα απο εξω και θα κουνιεται μπροστα στον κουνέλο της:tongue::tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Καρπουζάκι μου εσυ που χαθηκες σημερα...????για μαζεψου...
Είδε ότι είμαι εγώ εδώ σήμερα γι'αυτό δεν εμφανίζεται η σουρλουλού!!

Μίλησα με τη Νένος στο τηλέφωνο κι είπαμε τώρα που κι εκείνη είναι free (τι ωραία!) να κανονίσουμε για καφεδάκι. Τώρα θα μπορεί και η Μπιπίτσα!...Εσύ βέβαια θα πιεις χυμούλι, κι αυτή τη φορά θα έρθω εγώ να σε πάρω απ'το σπίτι :rolleyes:....Θύμισε μου ποιες μέρες δεν έχεις σχολή...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Είδε ότι είμαι εγώ εδώ σήμερα γι'αυτό δεν εμφανίζεται η σουρλουλού!!

Μίλησα με τη Νένος στο τηλέφωνο κι είπαμε τώρα που κι εκείνη είναι free (τι ωραία!) να κανονίσουμε για καφεδάκι. Τώρα θα μπορεί και η Μπιπίτσα!...Εσύ βέβαια θα πιεις χυμούλι, κι αυτή τη φορά θα έρθω εγώ να σε πάρω απ'το σπίτι :rolleyes:....Θύμισε μου ποιες μέρες δεν έχεις σχολή...

Ναι να κανονισουμε....να δουμε τι θα μου πει ο γιατρος και αν ολα ειναι καλα θα γραψω και εγω μια αδειουλα να μην πηγαινω τουλαχιστον στη σχολη το απογευμα...αρα δεν θα εχουμε προβλημα...:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ναι να κανονισουμε....να δουμε τι θα μου πει ο γιατρος και αν ολα ειναι καλα θα γραψω και εγω μια αδειουλα να μην πηγαινω τουλαχιστον στη σχολη το απογευμα...αρα δεν θα εχουμε προβλημα...:tongue::tongue::tongue:
Τέλειααααααα!!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Μιλαμε αρχιζω και ανησυχω και για το καρπουζι σήμερα...πως και δεν εχει εμφανιστεί ακόμα....

Η αλλαη εγκυούλα η Βανιλίτσα που να ειναι...

Μπιφτεκακι εσυ εισαι στη δουλεια η στο σπιτι ?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μιλαμε αρχιζω και ανησυχω και για το καρπουζι σήμερα...πως και δεν εχει εμφανιστεί ακόμα....

Η αλλαη εγκυούλα η Βανιλίτσα που να ειναι...

Μπιφτεκακι εσυ εισαι στη δουλεια η στο σπιτι ?

Δουλειά είμαι αυτή την εβδομάδα.....μη φανταστείς ότι πνίγομαι κιόλας!

Ναι, όντως που χάθηκαν οι τρελές?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

αφου δεν ειναι καμια μεσα ας κανω κι εγ αυτο που λεει το κοτοπουλακι...θα γραψω ημερολογιο

" αγαπημενο μου ημρεολογιο, τα νευρα μου στη δουλεια εχουν γινει κροσσια, τρεχω πανω κατω σαν τον τιραμολα και φυσικα κανενας δε το εκτιμαει...κανω παραπανω δουλεια απο αυτη που μου αναλογει και αντι για ευχαριστω τα ακουω απο πανω...η δουλεια παει κατα διαολου και φταιω εγω για αυτο!!! οχι δε φταιει γιατι το αφεντικο μου ειναι ανικανο να κρατησει την επιχειρηση...οχι...φταινε οι υπαλληλοι.:mad::x:x:x:x γυρναω σπιτι μεσα στα νευρα και φυσικα ξεσπαω στον καρπουζο που δε μου φταιει και τιποτα ο ανθρωπος, μου την εχει δωσει γιατι δεν μενω εγκυος, γιατι δεν ειμαι ηδη εγκυος μη σου πω γιατι δεν εχω γεννησει ακομα:mad::x βλεπω το χρονο να περναει και τρελαινομαι.....ως ποτε αγαπημενο μου ημερολογιο εγω θα ειμαι ετσι????. και κλεινοντας αγαπημενο μου ημερολογιο, πραγματικα θελω να στειλω την αγαπη μου, την συμπαρασταση μου και τις ευχες μου μεσα απο την καρδια μου στο κοτοπουλακι μου για τη σημερινη μερα....να της πανε ολα καλα να δει το μωρακι της και φυσικα να παρω σειρα:tongue::tongue::tongue::tongue:"

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

αφου δεν ειναι καμια μεσα ας κανω κι εγ αυτο που λεει το κοτοπουλακι...θα γραψω ημερολογιο

" αγαπημενο μου ημρεολογιο, τα νευρα μου στη δουλεια εχουν γινει κροσσια, τρεχω πανω κατω σαν τον τιραμολα και φυσικα κανενας δε το εκτιμαει...κανω παραπανω δουλεια απο αυτη που μου αναλογει και αντι για ευχαριστω τα ακουω απο πανω...η δουλεια παει κατα διαολου και φταιω εγω για αυτο!!! οχι δε φταιει γιατι το αφεντικο μου ειναι ανικανο να κρατησει την επιχειρηση...οχι...φταινε οι υπαλληλοι.:mad::x:x:x:x γυρναω σπιτι μεσα στα νευρα και φυσικα ξεσπαω στον καρπουζο που δε μου φταιει και τιποτα ο ανθρωπος, μου την εχει δωσει γιατι δεν μενω εγκυος, γιατι δεν ειμαι ηδη εγκυος μη σου πω γιατι δεν εχω γεννησει ακομα:mad::x βλεπω το χρονο να περναει και τρελαινομαι.....ως ποτε αγαπημενο μου ημερολογιο εγω θα ειμαι ετσι????. και κλεινοντας αγαπημενο μου ημερολογιο, πραγματικα θελω να στειλω την αγαπη μου, την συμπαρασταση μου και τις ευχες μου μεσα απο την καρδια μου στο κοτοπουλακι μου για τη σημερινη μερα....να της πανε ολα καλα να δει το μωρακι της και φυσικα να παρω σειρα:tongue::tongue::tongue::tongue:"

Επειδη στην ιδια καταστασταση ημουν και εγω μεχρι πριν λιγο καιρο ενα εχω να σου πω καρπουζακι: τον καρπουζο και το καρπουζοσπιτο θα βαζεις πανω απο ολα. Τιποτα δεν ειναι σημαντικοτερο απο την υγεια μας ειτε σωματικη ειτε ψυχικη.Αν αυτα αρχισουν να κλωνιζονται τοτε αρχιζει το chain reaction σε ολα τα αγαπημενα που περικλειουν την ζωη μας.

Να δουλευεις δεν λεω, να παλεψεις για το μισθο σου αλλα προπαντων να κοιταξεις εσενα και την οικογενεια σου.

Οσο για τα υπολοιπα περι εγκυμοσυνης εχω να σου πω κατι: αντε και ντοην ντοην και θα δεις αποτελεσματα συντομα ;);););).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...