Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα ομορφιές μου..τι κάντετε???

εγω ειμαι ετσι και ετσι εχω μια συνεχη αναγουλα...ασταματητη...και εκτος απο αυτη εχω και τρομερο άγχος για αυριο..νομιζω ότι θα σκασω και μου μπαινουν και ασχημες σκεψεις στο μυαλό μου.......

Τεσπα μη σας ζαλιζω..ας μου πει ο γιατρος οτι ολα ειναι καλα και δεν με πειραζουν ούτε οι αναγούλες ούτε τιποτα....

Εσεις τι κάνετε?

Εχω να παω και σε μια γιορτη και βαριεμαι....χιχιχι μου φαινεται το εχω χασει...ειστε σαν το ημερολιγιο μου μπαινω και γραφω τις σκέψεις μου χωρις να ειναι καμια εδω.....χιχιχιχχιχι

Σας αγαπώ πολυ...σας ευχομαι ενα όμορφο βράδυ...ραντεβου αυριο πρωι....φιλακια ομορφες...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλησπέρα ομορφιές μου..τι κάντετε???

εγω ειμαι ετσι και ετσι εχω μια συνεχη αναγουλα...ασταματητη...και εκτος απο αυτη εχω και τρομερο άγχος για αυριο..νομιζω ότι θα σκασω και μου μπαινουν και ασχημες σκεψεις στο μυαλό μου.......

Τεσπα μη σας ζαλιζω..ας μου πει ο γιατρος οτι ολα ειναι καλα και δεν με πειραζουν ούτε οι αναγούλες ούτε τιποτα....

Εσεις τι κάνετε?

Εχω να παω και σε μια γιορτη και βαριεμαι....χιχιχι μου φαινεται το εχω χασει...ειστε σαν το ημερολιγιο μου μπαινω και γραφω τις σκέψεις μου χωρις να ειναι καμια εδω.....χιχιχιχχιχι

Σας αγαπώ πολυ...σας ευχομαι ενα όμορφο βράδυ...ραντεβου αυριο πρωι....φιλακια ομορφες...

ειμαι εγώ εδώ κοριτσάκι μου καλησπέρα .....

μην αγχώνεσαι βρε μια μερούλα εμεινε και θα δεις .....ολα καλα θα πάνε .....και μονο που εχεις τις αναγούλες θα επρεπε να εισαι ηρεμη και χαλαρη...

να πας στην γιορτούλα θα δεις θα χαλαρώσεις και θα ξεχαστείς λίγο.

Διαφημίσεις

Σημερα κοτοπουλακι μου θα δεις το μπεμπε ή τα μπεμπε για πρωτη φορα,εε?

τι ωρα ειναι το ραντεβου κουκλα?

Οι αναγουλες καλα κρατουν???

χιχιχι..με εκανες και γελασα....λες να δω τα μπεμπε???/χιχιχ

Οι αναγουλες κρατουν το Σκ εκανα και κανα 5αρι φορες εμετο...μου φαινεται οτι το μεσα με κανει χειροτερα...

Σημερα ειμαι λιγο καλητερα...αλλα εχω τρομερο άγχος..φοβαμαι ότι δεν θα ακουσω καλα νεα..με τρωει και η μυτη μου και το εχω για στεναγχωρια...μιλαμε ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα...ειδα και ασχημο ονειρο ...

Μακαρι να παν ολα καλα και ας εχω συνεχεια αναγουλες...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

χιχιχι..με εκανες και γελασα....λες να δω τα μπεμπε???/χιχιχ

Οι αναγουλες κρατουν το Σκ εκανα και κανα 5αρι φορες εμετο...μου φαινεται οτι το μεσα με κανει χειροτερα...

Σημερα ειμαι λιγο καλητερα...αλλα εχω τρομερο άγχος..φοβαμαι ότι δεν θα ακουσω καλα νεα..με τρωει και η μυτη μου και το εχω για στεναγχωρια...μιλαμε ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα...ειδα και ασχημο ονειρο ...

Μακαρι να παν ολα καλα και ας εχω συνεχεια αναγουλες...

Ξέρνα οσο μπορεις:eek:.

Ρε, πως να μην δεις ασχημα ονειρα απο την στιγμη που σκεφτεσαι μονο ασχημα πραγματα???:mad::x:x

Οσον αφορα στην μυτη σου και την φαγουρα της κακομοιρα προσεχε μην τηνε χεις αρπαξει και εισαι γκαστρωμενη.

Και κοψε γενικως τις @αλακιες.

Ολα ειναι μια χαρα ...αντε να περασει η ωρα σαν νερακι για να ηρεμησετε.

Ξέρνα οσο μπορεις:eek:.

Ρε, πως να μην δεις ασχημα ονειρα απο την στιγμη που σκεφτεσαι μονο ασχημα πραγματα???:mad::x:x

Οσον αφορα στην μυτη σου και την φαγουρα της κακομοιρα προσεχε μην τηνε χεις αρπαξει και εισαι γκαστρωμενη.

Και κοψε γενικως τις @αλακιες.

Ολα ειναι μια χαρα ...αντε να περασει η ωρα σαν νερακι για να ηρεμησετε.

Αντε να περασει να δουμε...πωπω μεχρι τις 9 το βραδυ είναι πολλες ωρες...12..πως περναν???

Εσυ μικρουλι τι κάνεις? πως περασες το Σκ

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα στις όμορφες φιλενάδες μου!

Τι κάνετε κοριτσούδια μου?

Κοτοπουλάκι μου, αφού έχεις αναγούλες και τάση για εμετό όλα καλά πάνε, δόξα τω Θεό!!!...προσπάθησε να ηρεμήσεις....τι ώρα είναι το ραντεβού?

Εγώ έχω νεύρα, πολλά νεύρα!!!.....Με τον άντρα μου!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στις όμορφες φιλενάδες μου!

Τι κάνετε κοριτσούδια μου?

Κοτοπουλάκι μου, αφού έχεις αναγούλες και τάση για εμετό όλα καλά πάνε, δόξα τω Θεό!!!...προσπάθησε να ηρεμήσεις....τι ώρα είναι το ραντεβού?

Εγώ έχω νεύρα, πολλά νεύρα!!!.....Με τον άντρα μου!!

Καλημερα μπιφτεκακι μου...ραντεβου εχω στις 9 το βράδυ....

οι αναγουλες δεν μου λεν τιποτα τις ειχα και τις προηγουμενες φορες...

Εσυ γιατι τα εχεις με το άντρα σου?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημερα μπιφτεκακι μου...ραντεβου εχω στις 9 το βράδυ....

οι αναγουλες δεν μου λεν τιποτα τις ειχα και τις προηγουμενες φορες...

Εσυ γιατι τα εχεις με το άντρα σου?

Κι εμετούς είχες τις προηγούμενες φορές???....εγώ πιστεύω πως όλα πάνε καλά και θα περιμένω με αγωνία τα νέα σου, κοτοπουλίνι μου!

Τα έχω βάλει με τον άντρα μου γιατί επειδή δεν είχα όρεξη να πάω σε μια γιορτή χθες (πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά!), τσαντίστηκε μαζί μου και δεν μου μιλάει. Μερικές φορές κάνει σαν παιδάκι 5 χρονών.

Banjp3.png

hJSRp3.png

Κι εμετούς είχες τις προηγούμενες φορές???....εγώ πιστεύω πως όλα πάνε καλά και θα περιμένω με αγωνία τα νέα σου, κοτοπουλίνι μου!

Τα έχω βάλει με τον άντρα μου γιατί επειδή δεν είχα όρεξη να πάω σε μια γιορτή χθες (πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά!), τσαντίστηκε μαζί μου και δεν μου μιλάει. Μερικές φορές κάνει σαν παιδάκι 5 χρονών.

αι στο καλο σου και εγω νομιζα ότι εγινε κατι...

δικο του σόι ήταν ???

ετσι ειναι οι αντρες σαν μικρα παιδια ..σου κραταν μουρη αν δεν κανεις το δικό τους...:D:D:D:D

Θα του περασει αφου εχει εσενα την ναζιαρα διπλα του...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αι στο καλο σου και εγω νομιζα ότι εγινε κατι...

δικο του σόι ήταν ???

ετσι ειναι οι αντρες σαν μικρα παιδια ..σου κραταν μουρη αν δεν κανεις το δικό τους...:D:D:D:D

Θα του περασει αφου εχει εσενα την ναζιαρα διπλα του...

Φίλη μας γιόρταζε και μάλιστα θα ήταν κι εκεί ένας πρώην μου και άλλες φορές λυσσάει να μην πάμε γιατί δεν γουστάρει, χθες τον έπιασε πρεμούρα!!!:mad::x...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημεραααααααααααααααααα:D:D:D:D:D:D:D

Αη μαρη καθεσαι και ασχολεισαι με τους αντρες...βαλε κανα σεξυ βρακακι και περνα απο μπροστα του τσιτσιδη να δεις πως θα ανεβασει τα πεσμενα μουτρα του!!!! :D:D:D

παρε θεση κοτοπουλακι :D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...