Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Και παγωμενο καφεδακι!!!

544072g5obtyyvgi.gif

Και πειτε μου τωρα οτι δεν σας καλυψα!!!!

Κοτοπουλακι νομιζω εμενα θα θελουν για το πρωινο τους!!!

Ελπιζω να με αφησει ο κανακαρης μου και να σας πετυχω το πρωι!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΜΟΡΦΕΣ!!!!

742469s3709nw4fb.gif

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδη το καρπουζακι πειναει λιγα γλυκακια ακομη!!:tongue:

1402677j2cqseu1r0.gif

Και φρουτακια για πρωινο!!

2106105vx1mdi9145.gif

Και χυμο!!

2106110db6on6x69x.gif

Τοστακι!

729964et0mpq09ln.gif

Και αυγουλακι!!

2150206rwsqy18xrx.gif

Εεεεεε......καλημέρααααααα!!!....μπορώ να τα φάω όλα?????(εκτός το τηγανητό αυγό...)

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρα όλη μέρα...καλημερα το πρωι...χιχιχι

Λοιπον Αθηνουλη μου Σε ευχαριστώ που με έβγαλες από τον κόπο...μπορείς να μας φτιαχνεις πρωινό καθε μέρα αν θες...αλλα εσυ θα μας παχύνεις.....ειπαμε να ειμαστε λεπτές για να φουρκώσουμε μετά με κάτι άλλο ...χιχιχι

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Λοιπον...ακουστε ακουστε....επειδη υπάρχει ένα θέμα με πια περιοχη να διαλέξουμε και το μεταφορικό μέσο κανω την παρακάτω πρόταση....

Θα δηλώσετε όλες οι κυρίες μου μέρα που σας βολευει Δευτέρα ή Τρίτη και μέρος που θα θέλατε....και καταρχιν ποιες θα έρθετε?

Και μετα το συμβούλιο θα αποφασίσει τι θα γίνει..

Αρκει πρωτα να μας πέιτε αν θα έρθετε ..μην κάνουμε τζαμπα κόπο...

Παρακαλω να βάλετε τα δυνατά σας και να μην μας αφησετε πάλι μόνες....γιατι σας το λέω..την επομενη φορα λυπούμε αλλα δεν θα σας καλέσουμε...(πλακα κανω..αλλα το λέω και σοβαρα κιόλας..χιχιχιχ)

Αντε περιμένω μέχρι Σάββατο το εργότερο να μας έχετε ενημέρωσει...ο τροπος δίκος σας..θέτε να στειλετε mail..θετε να παρετε τηλεφωνο..θετε να στείλετε γραμμα θέτε να στειλετε το Περιστέρι δεν ξέρω...πάντως ενημερωστε έιτε έρθετε έιτε όχι παρακαλώ μην μας γράψετε εκει που δεν πέρνει γόμα...χιχιχιχι)

Σας φιλω και αναμένω.....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Και παγωμενο καφεδακι!!!

544072g5obtyyvgi.gif

Και πειτε μου τωρα οτι δεν σας καλυψα!!!!

Κοτοπουλακι νομιζω εμενα θα θελουν για το πρωινο τους!!!

Ελπιζω να με αφησει ο κανακαρης μου και να σας πετυχω το πρωι!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΜΟΡΦΕΣ!!!!

742469s3709nw4fb.gif

να σαι καλα ρε αθηνουλα που μας σκεφτεσαι:tongue::tongue::tongue: γιαμι γιαμι...πεφτω με τα μουτρα στο φαι και στο καφε:lol::lol:

Λοιπον...ακουστε ακουστε....επειδη υπάρχει ένα θέμα με πια περιοχη να διαλέξουμε και το μεταφορικό μέσο κανω την παρακάτω πρόταση....

Θα δηλώσετε όλες οι κυρίες μου μέρα που σας βολευει Δευτέρα ή Τρίτη και μέρος που θα θέλατε....και καταρχιν ποιες θα έρθετε?

Και μετα το συμβούλιο θα αποφασίσει τι θα γίνει..

Αρκει πρωτα να μας πέιτε αν θα έρθετε ..μην κάνουμε τζαμπα κόπο...

Παρακαλω να βάλετε τα δυνατά σας και να μην μας αφησετε πάλι μόνες....γιατι σας το λέω..την επομενη φορα λυπούμε αλλα δεν θα σας καλέσουμε...(πλακα κανω..αλλα το λέω και σοβαρα κιόλας..χιχιχιχ)

Αντε περιμένω μέχρι Σάββατο το εργότερο να μας έχετε ενημέρωσει...ο τροπος δίκος σας..θέτε να στειλετε mail..θετε να παρετε τηλεφωνο..θετε να στείλετε γραμμα θέτε να στειλετε το Περιστέρι δεν ξέρω...πάντως ενημερωστε έιτε έρθετε έιτε όχι παρακαλώ μην μας γράψετε εκει που δεν πέρνει γόμα...χιχιχιχι)

Σας φιλω και αναμένω.....

την δικη μου τη γνωμη την ξερεις:lol::lol::lol:

καλημερα κιολας....:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

να σαι καλα ρε αθηνουλα που μας σκεφτεσαι:tongue::tongue::tongue: γιαμι γιαμι...πεφτω με τα μουτρα στο φαι και στο καφε:lol::lol:

την δικη μου τη γνωμη την ξερεις:lol::lol::lol:

καλημερα κιολας....:tongue:

Μπα αργησαμε σημερα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα ζουζούνες μου!!!!

Φοβάμαι πως πρέπει να αλλάξουμε και μέρα γιατί εκείνες τις μέρες οι μανούλες θα εμβολιάσουν τα μικρά τους, η Ελπίδα μου είπε ήδη πως δεν μπορεί εκείνη τη μέρα...:(

Μας βλέπω να κάνουμε μια συνάντηση στο Μπουρνάζι τώρα....

και αρχές Οκτώβρη που θα ανέβει και το Χαπάκι να ξανακανονίσουμε....:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρα ζουζούνες μου!!!!

Φοβάμαι πως πρέπει να αλλάξουμε και μέρα γιατί εκείνες τις μέρες οι μανούλες θα εμβολιάσουν τα μικρά τους, η Ελπίδα μου είπε ήδη πως δεν μπορεί εκείνη τη μέρα...:(

Μας βλέπω να κάνουμε μια συνάντηση στο Μπουρνάζι τώρα....

και αρχές Οκτώβρη που θα ανέβει και το Χαπάκι να ξανακανονίσουμε....:rolleyes:

Λοιπον λέω να πάμε την δευτέρα κατα τις 6 οι 3 μας στο μπουρναζι ..τι λέτε...ετσι και αλλιως και εγω δεν λέπω να έρχεται καμία και κανονίζουμε αλλη φορα με τις αλλες..ε?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Λοιπον λέω να πάμε την δευτέρα κατα τις 6 οι 3 μας στο μπουρναζι ..τι λέτε...ετσι και αλλιως και εγω δεν λέπω να έρχεται καμία και κανονίζουμε αλλη φορα με τις αλλες..ε?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Τώρα το είδα...no problem!

Banjp3.png

hJSRp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Να φας οτι θελεις Μπιφτεκακι μου!!!

Θα προσπαθησω κοτοπουλακι μου να το εχω ετοιμο και για αυριο αλλα βρε κοριτσακι μου δεν ειναι αναγκη να τα φας ολα εγω απλα σας εδωσα πολλες επιλογες!!!:D:D:D

τι κανετε ομορφιες???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

να πατε ρε να πατε εγω παντως δεν σας εχω φτυσει εντατσει?????:cry::cry::cry:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Τώρα το είδα...no problem!

συμφωνω με την ανωθι:lol::lol::lol:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Να φας οτι θελεις Μπιφτεκακι μου!!!

Θα προσπαθησω κοτοπουλακι μου να το εχω ετοιμο και για αυριο αλλα βρε κοριτσακι μου δεν ειναι αναγκη να τα φας ολα εγω απλα σας εδωσα πολλες επιλογες!!!:D:D:D

τι κανετε ομορφιες???

τωωωωραααα...τα φαγα ολα....επρεπε να μου το πεις νωριτερα:lol::lol:

εσυ τι κανεις??? ο μπομπιρακος σου??

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...