Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Παιδια παλι με τραβαει το στομαχι σαν να πειναω..πωπω..παλι να φαω ...εχω φερει γιαουρτακι..κατσε να το φαω με φρυγανιτσες....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παιδια παλι με τραβαει το στομαχι σαν να πειναω..πωπω..παλι να φαω ...εχω φερει γιαουρτακι..κατσε να το φαω με φρυγανιτσες....

ασε γιατι κι εγω πειναω τωρα.....τοστ τοστ τοστ....πρεπει να χασω οπωσδηποτε 2 κιλα τουλαχιστον μεχει ναμεινω εγκυος....δηλαδη μεχρι τον επομενο μηνα:tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια εγω σημερα δεν εχω καθολου (σχεδον) δουλεια...Δεν περναει η μερα με τιποτα.

τι κανεις τοτε κιουρια εσυ και εξαφανιζεσαι??? παλι παιζεις ποκερ???? ποκερτζου:lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

Ειχα πάει τραπεζα...τελικα πηρα τυροκουλουρο...χιχιχι

παιδια αν δεν τρωω και γουργουριζει το στομαχι με πονάει και ανακατευομαι μου ερχεται αναγουλα...αν τρωω..την ωρα που τρωω ειμαι ενταξει μολις σταματισω εχω πάλι αναγουλα...τι πρεπει να κανω να τρωω όλη μερα...

ελπιζω να μπορειτε να το φανταστειτε πως θα γινω....χιχιχι

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ειχα πάει τραπεζα...τελικα πηρα τυροκουλουρο...χιχιχι

παιδια αν δεν τρωω και γουργουριζει το στομαχι με πονάει και ανακατευομαι μου ερχεται αναγουλα...αν τρωω..την ωρα που τρωω ειμαι ενταξει μολις σταματισω εχω πάλι αναγουλα...τι πρεπει να κανω να τρωω όλη μερα...

ελπιζω να μπορειτε να το φανταστειτε πως θα γινω....χιχιχι

προσπαθησε να τρως στεγνα πραγματα για να αποροφουν τα υγρα απο το στομαχι ωστε να μην αναγουλιαζεις συνεχεια....δεν γινεται να τρως διαρκως:lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

προσπαθησε να τρως στεγνα πραγματα για να αποροφουν τα υγρα απο το στομαχι ωστε να μην αναγουλιαζεις συνεχεια....δεν γινεται να τρως διαρκως:lol::lol::lol:

ναι αλλα τα κρακερακια ..πχ.που θεωρουνται καλα ειναι αυτα που με χαλαν περισσότερο.....:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

μηπως πρεπει να εχεις μαζι σου και λιγη σουπιτσα με ρυζι, να τρως απο καμια κουταλιτσα ποτε ποτε?

μπλιαχ...οτι εχει ψωμακι με βοηθαει...θυμαμαι τις προηγουμενες εγκυμοσυνες μονο ψωμακι με ντοματα ετρωγα...τιποτα αλλο..

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...