Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

στο καλο γλυκο μου μπιφτεκακι...

φιλακια και ξεκουρασου τωρα που δεν μπορεις.

Κουνελακι μου φευγω...θα σε δω αυριο μωρο μου..φιλακια...

Εφακη μου σου στελνω τα φιλακια μου που δεν μπορεις να μπεις το πρωι να τα παρεις το απογευμα...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κουκλες μου λειψατε!!!σημερα ξανα πηγα στο γιατρο εκανα ωρηξια!!!!ο κυκλος εφτιαξε 26 μερες ακριβως 12 μερα ωρηξιας καναμε τες προσπαθεις και θα κανουμε και την τελευταια αποψε και απο εδω και περα ο θεος βοηθοςςςςςςςςςςςςςςςςςς:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

1855626ii806bx6ty.gif

Καλημεραρουδια μικρα γλυκα μου μπισκοτάκια!!!

για να μαζευόμαστε Παρασκευή σήμερα....

ντικι..ντικι γκλον!!!!

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

2176995kqn0e1fmwg.gif

Πως εισαι σημερα κοτοπουλακι?

You are so beautiful today my bunny!!!:D:D:D

Εγω σημερα ειμαι καλα...μου περασε ο πονοκεφαλος...

εχω μονο τις αναγουλες μου και την μεταλλικη γευση!!!

Πρεπει να τσιμπαω συνεχεια για να μην μου χαλαει το στομαχι...στο τελος θα γινω σαν τοφαλος...

το πρωι εφαγα δυο φρυγανιτσε με μελι και τωρα μου ερχεται παλι αχαμνα και εφαγα ενα κρακερακι!!

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

You are so beautiful today my bunny!!!:D:D:D

Εγω σημερα ειμαι καλα...μου περασε ο πονοκεφαλος...

εχω μονο τις αναγουλες μου και την μεταλλικη γευση!!!

Πρεπει να τσιμπαω συνεχεια για να μην μου χαλαει το στομαχι...στο τελος θα γινω σαν τοφαλος...

το πρωι εφαγα δυο φρυγανιτσε με μελι και τωρα μου ερχεται παλι αχαμνα και εφαγα ενα κρακερακι!!

Κουκλιτσα, καλα κανεις και τρως...και τοφαλος να γινεις θα τα χασεις μετα το τοκετο σαν το νερακι.

Αν ομως σε ανησυχει και σε αγχωνει πολυ το θεμα κιλα , θα σου προτεινα να πας σε διτροφολογο και μετα δεν θα εχεις κανενα απολυτως θεμα!

Περνανε οι μερουλες σαν νερακι :D...Την Δευτερα ή την Τριτη θα πας στον γιατρο?

Διαφημίσεις

Κουκλιτσα, καλα κανεις και τρως...και τοφαλος να γινεις θα τα χασεις μετα το τοκετο σαν το νερακι.

Αν ομως σε ανησυχει και σε αγχωνει πολυ το θεμα κιλα , θα σου προτεινα να πας σε διτροφολογο και μετα δεν θα εχεις κανενα απολυτως θεμα!

Περνανε οι μερουλες σαν νερακι :D...Την Δευτερα ή την Τριτη θα πας στον γιατρο?

Προς το παρον ειμαι ενταξει με τα κιλα...στην αρχη είχα χασει ενα κιλο(τις πρωτες εβδομαδες) και τωρα ειμαι μια η αλλη..στα κιλα μου προς το παρον..

Την Δευτερα θα παω στο γιατρο...τωρα γραφω τι Θελω να τον ρωτησω για να μην τα ξεχασω....

Τωρα μολις μπινελικωσα εναν απο τα παιδαι που δουλευουμε που μπήκε μεσα με το τσιγάρο....

Το θεμα ειναι ασχετα με την εγκυμοσύνη τους έλεγα ανεκαθεν ότι με ενοχλει πολυ..ειναι μικρος πολυ ο χωρος και μυριζει αμέσως,,,

Ρε σαν το διαολο καθε φορα που μπαινουν μέσα μου μπαινουν με το τσιγαρο στο χέρι...

Και που να δεις να καπνιζουν δυο τρεις μαζι εδω μεσα...δεν βλεπεις μπροστα σου απο την ομιχλη...καλα του εβαλα κατι φωνες τωρα αλλο πραγμα..αφου το λυπηθηκα!!! ε...ζαμε:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημερουδια μικρα μου τερατακια.....:tongue::tongue::tongue:

Ομορφο γλυκο και σεξουλιαρικο μου καρπουζάκι σου ευχομαι την καλητερη μερα ever!!!

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημερουδια μικρα μου τερατακια.....:tongue::tongue::tongue:

Καλωστηνα την περδικα που περπατει λεβεντικα...τι κανει το πειραχτηρι μας?

Προς το παρον ειμαι ενταξει με τα κιλα...στην αρχη είχα χασει ενα κιλο(τις πρωτες εβδομαδες) και τωρα ειμαι μια η αλλη..στα κιλα μου προς το παρον..

Την Δευτερα θα παω στο γιατρο...τωρα γραφω τι Θελω να τον ρωτησω για να μην τα ξεχασω....

Τωρα μολις μπινελικωσα εναν απο τα παιδαι που δουλευουμε που μπήκε μεσα με το τσιγάρο....

Το θεμα ειναι ασχετα με την εγκυμοσύνη τους έλεγα ανεκαθεν ότι με ενοχλει πολυ..ειναι μικρος πολυ ο χωρος και μυριζει αμέσως,,,

Ρε σαν το διαολο καθε φορα που μπαινουν μέσα μου μπαινουν με το τσιγαρο στο χέρι...

Και που να δεις να καπνιζουν δυο τρεις μαζι εδω μεσα...δεν βλεπεις μπροστα σου απο την ομιχλη...καλα του εβαλα κατι φωνες τωρα αλλο πραγμα..αφου το λυπηθηκα!!! ε...ζαμε:tongue::tongue::tongue:

Αν και καπνιστητρια θα σου πω οτι πολυ καλα εκανες. Παραχωρησεις σε αυτο το θεμα δεν θα κανεις...Να βγαινουν εξω να καπνιζουν.

Δεν σε σεβονται και καλα κανεις και βαζεις τις φωνες.

υ.γ. και γω τα γραφω σε χαρτακι για να μην τα ξεχναω :D

ΒΑΝΙΛΛΑΑΑ, υπομονη 7 μηνακια ακομη...και σε μας εχεις ληψει :P

ΕΦΑΚΗΗΗΗ, καλα αποτελεσματα κουκλιτσα...Τι θα γινει τωρα δεν θα μπαινεις καθολου το πρωι????????? Εμεις τι θα απογινουμε??? Θα σας ελεγχουν μονιμως ή ειναι κατι παροδικό???

Ομορφο γλυκο και σεξουλιαρικο μου καρπουζάκι σου ευχομαι την καλητερη μερα ever!!!

τα 2 πρωτα τα δεχομαι αλλα το τριτο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: επισης μωρο μου....

Καλωστηνα την περδικα που περπατει λεβεντικα...τι κανει το πειραχτηρι μας?!!!

η περδικα μια χαρα ειναι σας χαιρεταει.....ωραιο τικερακι κουνελω:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...