Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

ειδικα το καλοκαιρι, ειστε στα φορτε σας!!!:tongue:

Με εχει πιασει και μενα παλι πονοκεφαλος...Τι γινεται? εγω σχεδον ποτε δεν ειχα πονοκεφαλο και το τευλευταιο διμηνο με εχει ψιλοταραξει!

τι παθατε ρε κοριτσάκι με τους πονοκεφάλους?????

εμένα πάλι με έχει ταράξει το στομάχι μου!!!!

αλλά μάλλον ειναι ψυχολογικό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειπα οτι μαγειρεύωωωωωω

εεεεεεεεεεεεε??????οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

χαχαχαχαχα

σωστηηηηηηηηη

τι παθατε ρε κοριτσάκι με τους πονοκεφάλους?????

εμένα πάλι με έχει ταράξει το στομάχι μου!!!!

αλλά μάλλον ειναι ψυχολογικό!

παει...ολες θελουμε ρεκτιφιε...κατι πρεπει να κανουμε συντομα για θα μας στειλουν για αποσυρση.:-D

Καρπουζακι εσυ μονο βαστας ακομη.

παω για τσιγαρακι τσουπρες και θα ξαναρθω.

Καλημέρα κι από μέναααααααα!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου??....

Νενούκο?...τι κάνεις εσύ τέτοια ώρα σπίτι?...μη μου πεις πως είχες κανένα θέμα με τη δουλειά....:confused:

Βενουσάκι και καρπουζάκι τι κάνετε εσείς εκτός από ντόην ντόην???

Εγώ καλά είμαι (όσο γίνεται) τον χάσαμε τελικά τον παπούλη μου κι έλειπα χθες στο νησί για την κηδεία. Από σήμερα σπίτι κι από Δευτέρα δουλειά...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Επεστρεψα κοριτσάρε μου....τι κάνετε?

Νενουκα μου ..σιγα σιγα με τις δουλεις....τι κάνεις? Γιατι εχεις αγχωθει και ποναει το στομαχάκι??

Μπιφτεκάκι μου Ζωη σε εσας....ευχομαι απο εδω και περα να εχεις να μας ανακοινωνεις μονο ευχαριστα....Πως εισαι μωρό μου?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Τζορτζινάκι μου.....τι κάνεις?...θα ηρεμήσεις καθόλου ή θα σ'αρχίσω στις γρήγορες????

Εγώ καλά είμαι, εεε.....που και που στεναχωριέμαι που τον σκέφτομαι, αλλά είμαι σίγουρη πως είναι καλά εκεί που βρίσκεται και πως θέλει να είμαστε χαρούμενοι για να είναι κι αυτός καλά.

Σπίτι είμαι και προσπαθώ να το καθαρίσω, ένα μπάχαλο είναι...!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρα Τζορτζινάκι μου.....τι κάνεις?...θα ηρεμήσεις καθόλου ή θα σ'αρχίσω στις γρήγορες????

Εγώ καλά είμαι, εεε.....που και που στεναχωριέμαι που τον σκέφτομαι, αλλά είμαι σίγουρη πως είναι καλά εκεί που βρίσκεται και πως θέλει να είμαστε χαρούμενοι για να είναι κι αυτός καλά.

Σπίτι είμαι και προσπαθώ να το καθαρίσω, ένα μπάχαλο είναι...!!

Σε σκεφτομουν χτες αλλα λεω δεν την πέρνω μην ειναι σε καμια ελια επανω και γκρεμοτσακιστει..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εσυ και σπιτι μπαχαλο αποκλειεται σου λεω......

οσο για τον παππου καλα το σκεφτεσαι..ετσι ακριβως ειναι..!!!!

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Πήγα για ελιές, έφαγα και μια τουμπίτσα :mrgreen::mrgreen::mrgreen: μπλέχτηκε το πόδι μου στο δίχτυ και σαβουριάστηκα αλλά μου είπαν πως ήμουν πολύ καλός εργάτης κατα τα άλλα...:roll::roll::roll:

Το σπίτι μου είναι μπάχαλο γιατί έχω 2 εβδομάδες να το καθαρίσω κάι την Τρίτη έχω δουλειά...:confused::confused:

Θέλω να πλύνω και κουρτίνες σαλονιού τρομάρα μου....δεν κοιτάω που η μέση μου σαραβαλιάστηκε στις ελιές και δεν μπορώ να κουνηθώ...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Μπιφτεκακι μου, ζωη σε εσας.

Ο θανατος ειναι κομματι της ζωης. Ο θεος να σας δωσει δυναμη να το ξεπερασετε και να συνεχισετε να θυμοσαστε ολα τα ωραια που ζησατε και μοιραστηκατε μαζι του.

Οτι και να πω ειναι λιγο,το ξερω.

Διαφημίσεις

Πήγα για ελιές, έφαγα και μια τουμπίτσα :mrgreen::mrgreen::mrgreen: μπλέχτηκε το πόδι μου στο δίχτυ και σαβουριάστηκα αλλά μου είπαν πως ήμουν πολύ καλός εργάτης κατα τα άλλα...:roll::roll::roll:

Το σπίτι μου είναι μπάχαλο γιατί έχω 2 εβδομάδες να το καθαρίσω κάι την Τρίτη έχω δουλειά...:confused::confused:

Θέλω να πλύνω και κουρτίνες σαλονιού τρομάρα μου....δεν κοιτάω που η μέση μου σαραβαλιάστηκε στις ελιές και δεν μπορώ να κουνηθώ...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αχ κοριτσακι μου εσυ..τι ζορι τράβηξες....τουλαχιστον βγαλατε τιποτα ή τζαπα κόπος...χιχιχι? Στου άντρα ειχατε πάει?

Εγω ευτυχως ξεμπερδεψα ..μου τα εκανε η μαμα μου..μου εστρωσε και μου επλυνε κουρτινες και πετσετάκια...

τι γλιτωσα φετος;););)

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοτοπουλακι πως εισαι εσυ τωρα?

Ειμαι καπως καλητερα αν και δεν μου εχει περασει τελειως...

ευχαριστω για το ενδοιφερον σας αξιολατρευτο κουνελακι μου:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μπιφτεκακι μου, ζωη σε εσας.

Ο θανατος ειναι κομματι της ζωης. Ο θεος να σας δωσει δυναμη να το ξεπερασετε και να συνεχισετε να θυμοσαστε ολα τα ωραια που ζησατε και μοιραστηκατε μαζι του.

Οτι και να πω ειναι λιγο,το ξερω.

Έτσι ακριβώς είναι κουνελάκι μου....είναι δύσκολο τώρα στην αρχή, όπως είναι για όλο τον κόσμο, αλλά για μένα αυτό που έχει σημασία είναι πως είχα μόνο όμορφα πράγματα να θυμάμαι κι αυτό θα κρατήσω...
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αχ κοριτσακι μου εσυ..τι ζορι τράβηξες....τουλαχιστον βγαλατε τιποτα ή τζαπα κόπος...χιχιχι? Στου άντρα ειχατε πάει?

Εγω ευτυχως ξεμπερδεψα ..μου τα εκανε η μαμα μου..μου εστρωσε και μου επλυνε κουρτινες και πετσετάκια...

τι γλιτωσα φετος;););)

τυχερούλααααααα.....να πω την αλήθεια τις κουρτίνες λέω να τις αφήσω από βδομάδα που θα έχει επιστρέψει κι η μαμά μου να με βοηθήσει γιατί είναι τεράστιες!!!...κι η μέση μου δεν αντέχει...

Αγάπες σας αφήνω προς το παρόν, πνίγομαι κι αποσυντονίζομαι μαζί σας...!!!

Αύριο θα είμαι και μόνη μου, θα δουλεύει ο σύζυγος και θα μπω να κάνουμε παρεούλα....

Φιλάκια!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...