Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

ειμαι εγω εδω...

ρε συ καρπουζακι, παλι ντοην ντοην!!! εμεις ποτε θα ηρεμησουμε???

θελω να νιωσω για λιγο το πως ειναι να αραχνιαζει εκειθε χαμω...

ωημε και τρις αλι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειμαι εγω εδω...

ρε συ καρπουζακι, παλι ντοην ντοην!!! εμεις ποτε θα ηρεμησουμε???

θελω να νιωσω για λιγο το πως ειναι να αραχνιαζει εκειθε χαμω...

ωημε και τρις αλι

κοιτα πλακα πλακα αν μας ακουσει κανενας ασχετος θα πει παει αυτες τρελαθηκαν...κανουν συνεχεια σεξ και παραπονιουντε:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ειναι αληθεια ομως....δεν ξερω ποσο ακομα θα συνεχισω ετσι......δεν μπορω αλλο...:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

αστα να πανε ρε κουνελακι.....πλεον εχουμε γινει πρωταθλητες στο σεξ...πως κανουν κατι ερευνες και ρωτανε: ποσες φορες τη βδομαδα κανετε σεξ?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: και απαντηση: (σε γονιμες μερες) 7 μερες τη βδομαδα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι κερδιζω???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

αστα να πανε ρε κουνελακι.....πλεον εχουμε γινει πρωταθλητες στο σεξ...πως κανουν κατι ερευνες και ρωτανε: ποσες φορες τη βδομαδα κανετε σεξ?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: και απαντηση: (σε γονιμες μερες) 7 μερες τη βδομαδα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι κερδιζω???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue:

σκεψου οι δυσμοιρες οι τατανες (γιου νοου) που ειναι η δουλεια τους βρε παιδι μου και το κανουν πολλες φορες την μερα...

αχ τις δυσμοιρες!!:rolleyes:

δεν ξερω...αν δεν γκαστρωθουμε συντομα δεν βλεπω φως.

Διαφημίσεις

:tongue::tongue:

σκεψου οι δυσμοιρες οι τατανες (γιου νοου) που ειναι η δουλεια τους βρε παιδι μου και το κανουν πολλες φορες την μερα...

αχ τις δυσμοιρες!!:rolleyes:

δεν ξερω...αν δεν γκαστρωθουμε συντομα δεν βλεπω φως.

hellooooo!!!!αυτες πληρωνονταιιιιιι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: εμεις το κανουμε καθαρα για λογους ευχαριστησης (λεμε τωρα):tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

hellooooo!!!!αυτες πληρωνονταιιιιιι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: εμεις το κανουμε καθαρα για λογους ευχαριστησης (λεμε τωρα):tongue::tongue::tongue:

και εμεις πολυ το φχαριστιομαστε...ποτε δεν γινεται γιατι πρεπει να γινει..ειμαστε παντα προθυμοι, ξεκουραστοι και με μεγαλες καψες:tongue:...η ευχαριστη στο μεγιστο βαθμο της.

καλημερα εδώ ειμαι και εγώ απλά δεν σας μιλάω χιχιχιχχι

κάνω δουλίτσες σαν καλή νοικοκυρά!

ελα βρε κοριτσακι...τι γινεται? Εισαι καλυτερα?

Τι καλο μαγειρευεις σημερα???

παλι μονες μας αφησανε καρπουζακι....

Μία Ελληνο - Αμερικάνα έχει έρθει για καλοκαιρινές διακοπές σε κάποιο Ελληνικό νησάκι . Ένα πρωινό αποφασίζει να βγει για να ψωνίσει φρούτα . Πάει στο μανάβη και του λέει με προφορά :

- Hi . Παρακαλόου ένα κιλό μίλα .

Της βάζει ο μανάβης τα μήλα και της τα δίνει . Με το που τα βλέπει αυτή λέει :

- My god ! Τι μικρά που είναι αυτά ! Στην Αμερική έχουν μήλα τόοοοσοοο μεγάλα ! Δεν τα θέλω . Βάλε μπανάνες παρακαλώ .

Ψιλό - πειράζεται ο μανάβης αλλά τις βάζει τις μπανάνες . Με το που τις βλέπει αυτή :

- Τσ - τσ - τς ... Τι μικρές μπανάνες ... Στην Αμερική έχουμε κάτι μπανάνες τόοσεες ! Δεν τις θέλω , βάλε μου φράουλες ( με προφορά ) .

Τσαντίζεται ο μανάβης αλλά τις βάζει τις φράουλες . Πάλι τα ίδια η κυράτσα :

- Πω , πω τι μικρές φράουλες . Στην Αμερική έχουμε κάτι φράουλες τόοσεες ! Κράτα τες , βάλε κεράσια .

Ο μανάβης τα χει πάρει κανονικά αλλά δεν θέλει να δημιουργήσει θέμα και της βάζει τα κεράσια. Ξανά αυτή :

- Jesus ! Τι κερασάκια είναι αυτά ! Στην Αμερική έχουμε κάτι κεράσια τόοσααα ! Κοιτάει γύρω - γύρω και σκέφτεται τι άλλο να του ζητήσει . Βλέπει κάτι μεγάλα ζουμερά καρπούζια στη γωνία , οπότε λέει στον μανάβη που είναι πλέον πυρ και μανία :

- Δεν θέλω τα κερασάκια σου , βάλε μου αυτό το καρπούζι ( με προφορά ) .

Οπότε ο μανάβης τσαντισμένος :

- Δεν έχουμε καρπούζια μαντάμ .

- Are you joking ? Με δουλεύει ; Πως δεν έχετε ;

- Ρε , δεν έχουμε καρπούζια σου λένε , τι θες τώρα ;

- Of course και έχετε και μην με κοροϊδεύεις !

- Έλα κυρά μου κάνε μου τη χάρη . Δεν έχουμε καρπούζια σου λέω !

- Λες ψέματα γιατί εγώ βλέπω ότι έχετε καρπούζια !

- Μπα , σοβαρά ; Και που είναι ;

- Να , εκεί πίσω ( και δείχνει προς τα καρπούζια )

Και ο μανάβης :

- Αυτό δεν είναι καρπούζι μαντάμ , αυτό είναι αρακάς !

Διαφημίσεις

Σε ένα αεροπλάνο που από βλάβη ετοιμάζεται να κάνει αναγκαστική προσγείωση στη ζούγκλα είναι επιβάτες ένας Γερμανός ένας Αγγλος, ένας Τούρκος και ένας Πόντιος.

Τους πιάνουν οι Μπαμπούα τους πάνε στον αρχηγό τους που τους λέει τα εξής: - Μάγκες ο θάνατος που σας περιμένει είναι βέβαιος. Εκτός εάν βρείτε το αγαπημένο φρούτο μου από το κήπο μου. Αν κάνετε όμως λάθος φρούτο και θα σας σκοτώσω αλλά και θα το βάλω στον κώλο σας!

Ανοίγει τη πόρτα του κήπου του και μένουν όλοι οι φίλοι μας με ανοικτό στόμα.

Περίπου 300.000 είδη φρούτων είχε καλλιεργήσει ο ΑρχιΜπαμπούα.

- Χλωμό το βλέπω λέει ο Πόντιος.

Πάει ο Γερμανός και σαν προνοητικός που είναι φέρνει ένα κεράσι.

- Δεν είναι αυτό του λέει και ΤΣΟΥΠ του το βάζει στο κώλο του.

Ο Αγγλος σαν ξενέρωτος που είναι φέρνει ανανά.

- Ούτε αυτό είναι ηλίθιε και ΤΣΟΥΠ του τακτοποιεί το κολάντερο.

Πάει και ο Πόντιος και φέρνει μια φράουλα.

- Σκύψε λέει ο Αρχιμπαμπούα και η φράουλα παρκάρισε στο συμπαθή κώλο του Πόντιου.

Ο Πόντιος όμως άρχισε να γελά δυνατά και να χτυπιέται.

Απορημένος ο ΑρχιΜπαμπούα τον βλέπει να έχει βάλει τα κλάματα από τα γέλια του και έτσι ρωτά τον Πόντιο:

- Σαν Πόντιος που είσαι δικαιολογείσαι αλλά πές μου γιατί γελάς;

- Σκέφτομαι τον Τούρκο που έρχεται με καρπούζια!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ειδες περαση τα καρπουζια???:tongue:

ειδικα το καλοκαιρι, ειστε στα φορτε σας!!!:tongue:

Με εχει πιασει και μενα παλι πονοκεφαλος...Τι γινεται? εγω σχεδον ποτε δεν ειχα πονοκεφαλο και το τευλευταιο διμηνο με εχει ψιλοταραξει!

και εμεις πολυ το φχαριστιομαστε...ποτε δεν γινεται γιατι πρεπει να γινει..ειμαστε παντα προθυμοι, ξεκουραστοι και με μεγαλες καψες:tongue:...η ευχαριστη στο μεγιστο βαθμο της.

ελα βρε κοριτσακι...τι γινεται? Εισαι καλυτερα?

Τι καλο μαγειρευεις σημερα???

ειπα οτι μαγειρεύωωωωωω

εεεεεεεεεεεεε??????οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...