Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

δε μου λες δε το κανουμε πριβε αφου ουτως η αλλως οι 3 μας ειμαστε....να παμε μπουρναζι???:lol::lol::lol::lol:

Να σου πω ότι μας χαλάει ψέματα θα πω...δυο βηματα είμαστε...το θέμα είναι να δούμε τι θα κάνουν και όι αλλες ..θα μιλήσουμε και μαζί τους και το κανονίζουμε...θα τη βρουμε την περιοχή μην αγχωνεστε...

Στο κατω κατω θα σε κουβαλισω εγω τι να κανω ..θα τα επομιστω όλα

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μου ξαναρθε η επιθυμια για τσιγαρακι...παω για αλλο ενα και θα ερθω.

εσεις καπνιζετε???? εγω παντως που καπνιζω εχω απιστευτα μεγαλες τυψεις,αλλα δεν εχω καταφερει να το κοψω οριστικα...ολο το κοβω για ενα διαστημα και μετα το ξαναρχιζω.

κουκλιτσες κλεινω προς το παρον ...πλακωσε πολυ δουλεια.

μπαη δε γουει σας εκανα αξεπτ στο φατσοβιβλιο....

θα σας εξετασω το βραδυ που θα μπορω να μπω απο το σπιτι και θα επανελθω με σχολια...

φοβου την βενους και σχολια φερων...μπουαχαχαχα...

φιλακια προς το παρον!!!

Διαφημίσεις

κουκλιτσες κλεινω προς το παρον ...πλακωσε πολυ δουλεια.

μπαη δε γουει σας εκανα αξεπτ στο φατσοβιβλιο....

θα σας εξετασω το βραδυ που θα μπορω να μπω απο το σπιτι και θα επανελθω με σχολια...

φοβου την βενους και σχολια φερων...μπουαχαχαχα...

φιλακια προς το παρον!!!

καλη δουλιτσαααααα....σιγα με το φτυαρι μονο ε?????:lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Καλημέρα κοτοπουλάκι, καρπουζάκι και βενουσάκι (κάποια απ'τις τρεις σας θα ανοίξει το καφέ, αύριο!)....Στο face η Μπιπίτσα έγραψε πως δεν έχει τη Δευτέρα ηλεκτρικό για Πατήσια, τι θα κάνουμε?....Σκεφτείτε κι αποφασίστε (κοτοπουλάκι σε σένα πέφτει ο κλήρος, αυτή τη φορά...):tongue::tongue::tongue:

Αμάν, ρε γαμώτο, μας έχουν γκαντεμιάσει??????Ούτε έναν καφέ δεν μπορούμε να πιούμε?:-(:confused:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια ρε κοριτσια ..όπως έλεγε καποτε και το Ελπιδάκι πρέπει να συμπεριφερόμαστε σαν να το έχουμε το μπεμπε...να θεωρουμε ότι δεν υπάρχει προβλημα....

Ειδατε έγω τελικα εχω ξεπεράσει τις φοβείες μου...το θεωρω πλεον δεδομένο ότι όλα θα πάνε καλα...

καλα είναι να κανετε και εσεις το επόμενο βήμα...

αντε να μην κολλαει το μυαλο...:wink:

Εννοειτε οτι ολα θα πανε καλα ολα αυτη τη φορα!!!φερε εμενα στο μυαλο σου!!!;)

κοιτα οταν το σκεφτομαι λογικα κι εγω αυτο λεω...καθε εγκυοσυνη ειναι διαφορετικη καμια δεν ειναι ιδια με την προηγουμενη....ολα θα πανε καλα κλπκλπ....αλλα καποιες φορες που απογοητευομαι σκεφτομαι αλλιως:(

:mad::mad::mad: σταματα να σκεφτεσαι αρνητικα καρπουζακι μου!!εγωεχθες ξερεις τι ελεγα στη συμπεθερα μου???20/6 ημασταν παρεουλα στη σαλονικα και λεγαμε αντε να δουμε ποτε θα ερθει το νινι και τωρα εχουμε και οι δυο!!!οποτε θετικη σκεψη και θα ερθει!!:D:D

Ποτε..ποτε..ποτε...

εγω αν και εχω περάσει τόσα..όταν με το καλο μείνω έγκυος..θα το δω θετικα...δεν προκειται να αγχωθω και να ζω σε πανικο...θα κοιταξω να ειμαι όσο ποιο ήρεμη γίνεται...

Τελικα αυτο είναι το μυστηκο;)

Το μεγαλυτερο κοτοπουλακι πιστεψε με!!η αληθεια ειναι οτι στο βαθος εχεις ενα καρδιοχτυπη αλλααααααααααα με θετικη σκεψη πανε ολα καλα!!!

αααα...καταλαβα ..φοβασαι μην σε πέρνω και σε αγχώνω..:tongue::tongue::tongue:

Λοιπον με περίμενες ε....αρα..βουρ απο τον αλλο μηνα ...αντε να δω ποτε θα αδιαθετήσω για να ξεκινισω..περιμενω γυρω στις 4...

Και εγω τοτε περιμενω!!!:tongue:

εγω ειμαι ντροπαλη...και ολο αυτο το ξεβρακωμα βρε πκοριτσακια δεν παλευεται...ειδικα τωρα τελευταια ολο σε γυναικολογους τρεχω...νομιζω οτι θα τυχει π.χ να παω καμια φορα σε οδοντιατρο και απο συνηθεια πριν κατσω στην καρεκλα θα τα κατεβασω ολα ,λογω συνηθειας...αχαχαχα

ευτυχως ειναι γυναικα η γυναικολογος και καπως την παλευω σε αυτο το θεμα!!!

:D:D:DΚαλα εισαι φοβερη!!!μπααααααα κοριτσακι μου μια συνηθεια ειναι ολα εγω που εχω αντρα γιατρο το ξεπερασα μετααααααααα αποοοοοο τοοοοσες φορες τα εχω κατεβασει και τα εχω ανοιξει εχω χασει το μετρημα πλεον!!

κακομοιρα μου κανονισε το γιατι θα στις βρέξω...

αντε όλο μας στείνετε....:-(:sad::-(

εεεεεεεεεεεεεεεεε οχι και ολες!!!εγω μονο στην εγκυμοσυνη δεν σας ακολουθησα εντατσει???αλλεεεεεεεεςςςςςςς σας γραφουν ονοματα δεν λεω μονο που εχει κουκουτσια!!!:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ναι ρε κορίτσια γμ την γκαντεμιά μου... εγώ Δευτέρα θα έχω εμβολιασμένο παιδί... άλλη μέρα αλλη μέρα!!!!!

Τι κλιμαααααααααααα νομιζω οτι τωρα θα παω αφου εσυ δεν θα ερθεις!!!:tongue::tongue:

αααα και μην το πάτε Τρίτη, θα έχει γεννέθλια ο σύζυξ δεν λέει να τον φτύσω!

οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι φυσικα μετα τα προχθεσινα που σου εκανε!!!:rolleyes:

θα κανεις πολυ καιρο να δεις χαρα αμα τον γραψεις!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...