Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Ασε σημερα σηκωθηκα με φοβερο άγχος και ανησυχία ...μου ερχοταν να βαλω τα κλαματα..ειχα την αισθηση ότι δεν πάει καλα..

εντομεταξυ πιανομαι αλλα δεν τεντωνομαι και το βραδυ στον υπνο μου τεντωθηκα κατα λαθος και αισθανθηκα μια σουβλια..και μετα ειχα ολο το βραδυ ανησυχο υπνο....

Τωρα ειμαι καλητερα....εχω και αυτα τα συμπτωματα και με καθησυχάζουν λίγο αν και τιποτα δεν ειναι σιγουρο....

αυτο το μυνημα τωρα το ειδα.

οι ορμονες σου κουκλα ειναι αυτη την στιγμη σε υπερδιεγερση... Αυτα τα σκαμπανεβασματα θα τα εχεις. Ψυχραιμια κουκλα.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!Με το καλο να περασουν οι ημερες και να πατε στον γιατρο σας ,να ηρεμησετε.

Δεν ηξερα οτι δεν κανει να τεντωνεσε κατα την εγκυμοσυνη!!! Αυτες δηλαδη που κανουν ελαφρια γυμναστικη κατα την εγκυμοσυνη δεν τεντονωνται?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου καλα:tongue::tongue::tongue::tongue:

κοτοπουλακι μου γλυκο μη βαζεις χαζες ιδεες στο μυαλο σου...ολα ειναι καλα λεμεεεεεεεε:D

κουνελακι μου τρελο σε ευχαριστω για τις πληοφοριες....τα ηξερα κι εγω αυτα για κατι αλλο ανησυχουσα αλλα τελικα ησυχασα ενταξει:D:D αφου ερχεται και η ρουφιανα ολα θα μας πανε καλα:mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Δεν θελω να παρω χαπια....δεν κανουν καλο..οσο και αν λεν οτι δεν δημιουργουν παρενεργειες....

Ακου, μονο ο γιατρος σου θα σου πει αν πρεπει η οχι.

Μην εισαι ξεροκεφαλη.

Αν δηλαδη ειχες κρυωσει και ειχες βηχα θαρρεις οτι δεν θα επαιρνες αντιβιωση ??? Κανεις λαθος, γιατι το να μην παρεις αντιβιωση μπορει να εκανε κακο στο μωρακι!!!

ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!!!ΕΛΕΟΣ!!!

Καλωστο το καρπουζακι μου!!!

Πως εισαι σημερα κουκλα???

Το κοτοπουλακι μου χει σπασει τα νευρα αυτη την στιγμη με την ξεροκεφαλια της!!!

Τι θα χασει αν παρει τηλ το γιατρο της για να της πει αν πρεπει να παρει χαπια ?????

αυτο το μυνημα τωρα το ειδα.

οι ορμονες σου κουκλα ειναι αυτη την στιγμη σε υπερδιεγερση... Αυτα τα σκαμπανεβασματα θα τα εχεις. Ψυχραιμια κουκλα.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!Με το καλο να περασουν οι ημερες και να πατε στον γιατρο σας ,να ηρεμησετε.

Δεν ηξερα οτι δεν κανει να τεντωνεσε κατα την εγκυμοσυνη!!! Αυτες δηλαδη που κανουν ελαφρια γυμναστικη κατα την εγκυμοσυνη δεν τεντονωνται?

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Μου την έφερες...

Εγω ξέρω πάντως ότι δεν κανει να τεντωνεσαι ..αυτες μαλλο το κανουν μαλακα και χωρις να τραβιεται το σημειο της κοιλιας....

καλημερα κοριτσακια μου καλα:tongue::tongue::tongue::tongue:

κοτοπουλακι μου γλυκο μη βαζεις χαζες ιδεες στο μυαλο σου...ολα ειναι καλα λεμεεεεεεεε:D

κουνελακι μου τρελο σε ευχαριστω για τις πληοφοριες....τα ηξερα κι εγω αυτα για κατι αλλο ανησυχουσα αλλα τελικα ησυχασα ενταξει:D:D αφου ερχεται και η ρουφιανα ολα θα μας πανε καλα:mrgreen:

Καλημερα Καρπουζάκι μου γλυκουλικο...

δεν τις βάζω εγω τις ιδεες μόνες τους ερχονται..εγω προσπαθω να τους γυρνω την πλατη αλλα αυτες βρισκουν τροπο να εισερχονται στο μυαλο μου...εγω βεβαια παταω συνεχεια delete για να τις διαγραψω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Το κοτοπουλακι μου χει σπασει τα νευρα αυτη την στιγμη με την ξεροκεφαλια της!!!

Τι θα χασει αν παρει τηλ το γιατρο της για να της πει αν πρεπει να παρει χαπια ?????

μια χαρα ειμαι μεγαλωνω:mrgreen::mrgreen::mrgreen: παρε μαρη το γιατρο σου τηλεφωνο επιτελους......και ντεπον κανει να παρεις και νουροφεν....απλα με μετρο...δε γινεται να εισαι μονιμως με πονοκεφαλο δεν κανει καλο

211442lg20recj1j.gif

Μα δεν εχω ιωση βρε πονοκεφαλο έχω...

και στις 3 προηγουμενες φορες μου ειχαν πει οι γιατροι να πινω η παναντολ ή ντεπον σε λέω..αλλα εγω τωρα δεν θελω να πιο τιποτα...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

μια χαρα ειμαι μεγαλωνω:mrgreen::mrgreen::mrgreen: παρε μαρη το γιατρο σου τηλεφωνο επιτελους......και ντεπον κανει να παρεις και νουροφεν....απλα με μετρο...δε γινεται να εισαι μονιμως με πονοκεφαλο δεν κανει καλο

Το θέμα είναι πως και να παρω παυσιπονο εμενα η ημικρανία δεν με αφηνει αν δεν κανει τον κύκλο της...το θέμα με τις ημικρανίες το έχω πριν απο την εγκυμοσύνη...Σχεδον καθε μηνα εχω ημικρανια αλλες φορες εντονα και αλλες πιο μαλακα...

εχω πάει και στο νοσοκομειο για τις ημικρανίες και μου ειχε πει ο γιατρος τοτε που τον ειχα ρωτησει πως περναν μου ειχε πει δεν περναν με κανενα παυσιπονο πρεπει να μαθω να του υπομενω...

καταλαβατε τωλα που μου φωναζετε???

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

παω για τσιγαρο...δεν την παλευω με το κοτοπουλακι σημερα.

μαλακωνει ο πονος με το παυσιπονο τουλ?

νομιζεις κιουρια μου...εχω πιει τοσα παυσιπονα στη ζωη μου που δεν με πιανει τιποτα ..μονο η ενεση για τους ελεφαντες..αλλα δεν νομιζω να κανει...

εδψ σου λεω μου ειχε κανει ενδοφλεβια παυσιπονη και μου περασε μετα απο ωρες...τι να κλάσει το ντεπον και παναντολ...

Λοιπον να ξερετε ότι αν πιεις ένα παυσιπονο ο ργανισμος κανει ενα εξαμηνο να καθαρισει απο τις ουσιες του

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

νομιζεις κιουρια μου...εχω πιει τοσα παυσιπονα στη ζωη μου που δεν με πιανει τιποτα ..μονο η ενεση για τους ελεφαντες..αλλα δεν νομιζω να κανει...

εδψ σου λεω μου ειχε κανει ενδοφλεβια παυσιπονη και μου περασε μετα απο ωρες...τι να κλάσει το ντεπον και παναντολ...

Λοιπον να ξερετε ότι αν πιεις ένα παυσιπονο ο ργανισμος κανει ενα εξαμηνο να καθαρισει απο τις ουσιες του

αφου εχεις χρονιο προβλημα ξερεις καλυτερα τι να πω......υπομονη και σταματα να βαρας το κεφαλ ισου στο τοιχο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: δε βοηθαει :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

αφου εχεις χρονιο προβλημα ξερεις καλυτερα τι να πω......υπομονη και σταματα να βαρας το κεφαλ ισου στο τοιχο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: δε βοηθαει :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue::tongue::tongue: λες ε..δε πιανει???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

χαλαρωσε...απο τον αερα που ανπνεουμε, το μολυσμενο νερο και τα δηλητιριασμενα τροφιμα που τρωμε ποσο καιρο κανει να καθαρισει ο οργανισμος μας???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue::tongue::tongue: λες ε..δε πιανει???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ασε εχω δοκιμασει τα παντα δε γινεται τιποτα:mrgreen::mrgreen:

[/b]

χαλαρωσε...απο τον αερα που ανπνεουμε, το μολυσμενο νερο και τα δηλητιριασμενα τροφιμα που τρωμε ποσο καιρο κανει να καθαρισει ο οργανισμος μας???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πες τα ρε οικολογικο κουνελακι:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...