Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

με ποναει παλι το κεφαλι και νυσταζω....

λετε ο πονοκεφαλος να ειναι επειδη ζοριζομαι να κρατησω τα ματια μου ανοικτα????

ο πονοκεφαλος ειναι γιατι οι ορμονες σου παιζουν μπουζουκι αυτη τη στιγμη:tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ιδεα δεν εχω κουκλα...σημερα για δεν πας στο σπιτακι σου να ξαπλωσεις? δεν γινεται αν ληψεις απο την απογευματινη σου δουλεια?

Δεν παω σημερα ειναι 17 Νοεμβρη δεν γινονται τα σχολεια...χιχιχι γιουπι...γιουπι...

ο πονοκεφαλος ειναι γιατι οι ορμονες σου παιζουν μπουζουκι αυτη τη στιγμη:tongue::tongue::tongue::tongue:

ρε και βιολι μη σου πω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

διαβαζω κατι σχετικα με την ωχρινικη ανεπαρκεια και εχω αγχωθει.....οτι κανω ωορηξια χαιρω πολυ...το καταλαβαμε....αλλα αν ειναι χαλια γι αυτο και δε μενω εγκυος η οταν μενω εχω βιοχημικες??? ιδου η απορια:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

διαβαζω κατι σχετικα με την ωχρινικη ανεπαρκεια και εχω αγχωθει.....οτι κανω ωορηξια χαιρω πολυ...το καταλαβαμε....αλλα αν ειναι χαλια γι αυτο και δε μενω εγκυος η οταν μενω εχω βιοχημικες??? ιδου η απορια:rolleyes:

εκει παιζει ρολο η προγεστερονη νομιζω...εξου και καποιες εγκυες παιρνουν ουτροτζεσταν...τα ωχρα σωματιδια δημιουργουνται στην δευτερη φαση του κυκλου και αυτα ειναι που φερνουν την προγεστερονη σε επιθυμητα επιπεδα...επισης εγω στην δευτερη εφκυμοσυνη μου σεν ειχα σχηματισει ωχρα σωματιδια εξου και επαιρνα προγεστερονη.

Αν εμενα εγκυος στον προηγουμενο κυκλο μου δεν θα χρειαζοταν να παρω προγεστερονη.

Σε αυτο τον κυκλο με εβαλε να παρω απο πιο νωρις (πριν την εγκυμοσυνη δηλ)σε περιπτωση που εμενα εγκυος να ειμαι καλυμμενη απο νωρις

σας αφηνω κουκλιτσες...καλο απογευμα να εχετε.

φιλακια

Bunny-Kisses.jpg

Φιλακια αγαπάκι

Καλα σταματα να διαβάζεις...δεν γινεται αυτο που λες

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Φιλακια αγαπάκι

Καλα σταματα να διαβάζεις...δεν γινεται αυτο που λες

σταματαω γιατι δεν βγαζω ακρη ουτως η αλλως:tongue::tongue::tongue:

καλη ξεκουραη μωρο μου.....

φιλακια πολλαααααα

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

malme, τι είναι η ωχρινική ανεπάρκεια?

Λες να έχω κι εγώ απ' αυτό?

γεια σας κοριτσακια μου!!!!!εχω θεμα στην δουλεια και δεν μπορω να μπαινω μας κανουν ελεχω:mad::-x:-x:-x

θα μπαινω το απογευμα να σας διαβαζω θα μου λειψετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

σας αγαπω πολυ θα μου λειψετεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σας κορίτσια!

malme, τι είναι η ωχρινική ανεπάρκεια?

Λες να έχω κι εγώ απ' αυτό?

Ιολάκι τι κάνεις? ξεμπέρδεψες επιτέλους με τα των εκλογών...άντε μπες να μας πεις τα νέα σου...

γεια σας κοριτσακια μου!!!!!εχω θεμα στην δουλεια και δεν μπορω να μπαινω μας κανουν ελεχω:mad::-x:-x:-x

θα μπαινω το απογευμα να σας διαβαζω θα μου λειψετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

σας αγαπω πολυ θα μου λειψετεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Εφάκη κι εγώ το πρωί δεν μπήκα γιατί το στομάχι μου έκανε πάρτυ..

Όμως τι εννοείς σας κάνουν έλεγχο? είναι προσωρινό ή μόνιμο το μέτρο?

"cogito,ergo sum"

Ιολάκι τι κάνεις? ξεμπέρδεψες επιτέλους με τα των εκλογών...άντε μπες να μας πεις τα νέα σου...

Εφάκη κι εγώ το πρωί δεν μπήκα γιατί το στομάχι μου έκανε πάρτυ..

Όμως τι εννοείς σας κάνουν έλεγχο? είναι προσωρινό ή μόνιμο το μέτρο?

απο οτι φαινετε μονιμο μπαινουν και κοιταζουν που μπαινουμεεεεεεεεεεεεεε

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...