Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα παλι..εχω νευρα και αναγουλες...συστηστε μου γιατρο για τις αναγουλες και δικηγορο για να με βγαλει απο τη φυλακη τωρα που θα σκοτωσω απο τα νευρα μου.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ηρθα παλι..εχω νευρα και αναγουλες...συστηστε μου γιατρο για τις αναγουλες και δικηγορο για να με βγαλει απο τη φυλακη τωρα που θα σκοτωσω απο τα νευρα μου.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αναγουλογο δεν γνωριζω χαρα μου:tongue::tongue:...ο εργατολογος που χω μαλλον θα σου κανει διοτι θα εγκληματισεις σε χωρο εργασιας!!! Τι λες??? :tongue::tongue::tongue::tongue:

αναγουλογο δεν γνωριζω χαρα μου:tongue::tongue:...ο εργατολογος που χω μαλλον θα σου κανει διοτι θα εγκληματισεις σε χωρο εργασιας!!! Τι λες??? :tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: εδω δε θελει εργατολογο.....θελει ποινικολογο...ο Λυκουρεζος σου κανει???:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Συμφωνω:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καρπουζακι εχουμε θεμα. Το κοτοπουλακι μας και πολυ δουλευει και πολυ συγχιζεται και ειναι και πολυ εγκυουλα. Τι προτεινεις ?

εεεεε........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:να σαπισουμε στο ξυλο το αφεντικο:mad::-x:-x:-x:-x??????

211442lg20recj1j.gif

εεεεε........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:να σαπισουμε στο ξυλο το αφεντικο:mad::-x:-x:-x:-x??????

:tongue::tongue::tongue::tongue:καλο..καλο...συμφωνω..συμφωνω..

ναϊς αιντια....χιχιχι

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue::tongue:καλο..καλο...συμφωνω..συμφωνω..

ναϊς αιντια....χιχιχι

σιγα που δε θα συμφωνουσες μαι ντιαρ!!!!:tongue::tongue::tongue: με εχει δει το αφεντικο σου πες του???? 2 μετρα γυναικα και τσαντισμενη???:mad:

ναι,,,ειμαι μεσα...ασε που εχω αγριεψει και με την προγεστερονη τωρα τελευταια...:tongue:

παμε παμε ....ντουυυυυυυ:tongue:

211442lg20recj1j.gif

με ποναει παλι το κεφαλι και νυσταζω....

λετε ο πονοκεφαλος να ειναι επειδη ζοριζομαι να κρατησω τα ματια μου ανοικτα????

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

με ποναει παλι το κεφαλι και νυσταζω....

λετε ο πονοκεφαλος να ειναι επειδη ζοριζομαι να κρατησω τα ματια μου ανοικτα????

ιδεα δεν εχω κουκλα...σημερα για δεν πας στο σπιτακι σου να ξαπλωσεις? δεν γινεται αν ληψεις απο την απογευματινη σου δουλεια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...