Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

κοπελια αν θελεις μου στελνεις σε πμ το ονομα της γιατρου σου??? σε ποια περιοχη ειναι???

γιατι ρε χαζο...υπαρχουν στιγμες που δουλευω....ακομα:tongue:

:D:D:D:D:D:D

τι το θες το ονομα της γιατρου της???

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να μη σε νοιαζειιιιιι....περιεργο κοτοπουλακι:shock::shock::shock:

Θελω να μου πεις ..σε περικαλω...σε περικαλω....:D:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

να μη σε νοιαζειιιιιι....περιεργο κοτοπουλακι:shock::shock::shock:

σου εστειλα

Θελω να μου πεις ..σε περικαλω...σε περικαλω....:D:D:D

και γω θελω να μαθωωωωω....κοτοπουλακι εσυ συγκρατησου και εισαι εγκυουλα

Διαφημίσεις

σου εστειλα

και γω θελω να μαθωωωωω....κοτοπουλακι εσυ συγκρατησου και εισαι εγκυουλα

απαπα........περιεργεια....ναμην εχω ανοιχτους τους οριζοντες μου τελοσπαντων???? νομιζω την ιδια γιατρο πρεπει να ειχε και η ελινα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

απαπα........περιεργεια....ναμην εχω ανοιχτους τους οριζοντες μου τελοσπαντων???? νομιζω την ιδια γιατρο πρεπει να ειχε και η ελινα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ναι και την εχει για Θεο της,,,Και η Νενος αυτη ειχε.

Εγω δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο γυναικολογους αλλα τινω να την θεοποιησω και εγω...ασε που ειναι το αγχολυτικο μου.

Ο γιατρος ειναι πως θα σου κατσει στο ματι τελικα.

και να σου πω οτι η ελινα εκανε καισαρικη και οταν πηγα να την δω στο μαιευτηριο 2 μερες μετα την βρηκα να καθεται οκλαδων η κιουρια...λες και δεν ειχε κανει χειρουργικη επεμβαση! Εξου και το κοριτσι πλεον θα της φτιαξει αγαλμα...Ασε που ειτε φυσιολογικα γεννησεις ειτε με καισαρικη δεν παιρνει παραπανω λεφτα και πολλα αλλα.

και να σου πω οτι η ελινα εκανε καισαρικη και οταν πηγα να την δω στο μαιευτηριο 2 μερες μετα την βρηκα να καθεται οκλαδων η κιουρια...λες και δεν ειχε κανει χειρουργικη επεμβαση! Εξου και το κοριτσι πλεον θα της φτιαξει αγαλμα...Ασε που ειτε φυσιολογικα γεννησεις ειτε με καισαρικη δεν παιρνει παραπανω λεφτα και πολλα αλλα.

ενταξει με επεισες ειναι καλη:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

καρπουζακι, επιμενω οτι και στον καλυτερο επιστημονα να πας αν δεν σου γεμισει το ματι δεν θα εισαι ικανοποιημενη...Ειναι θεμα χημειας πιστευω σε μεγαλο βαθμο...Αν ξεφευγει απο τα δικα σου στανταρ ισως να μην σε καλυψει.

καρπουζακι, επιμενω οτι και στον καλυτερο επιστημονα να πας αν δεν σου γεμισει το ματι δεν θα εισαι ικανοποιημενη...Ειναι θεμα χημειας πιστευω σε μεγαλο βαθμο...Αν ξεφευγει απο τα δικα σου στανταρ ισως να μην σε καλυψει.

καλα αυτο ειναι γεγονος....μια χαρα ειμαι με το γιατρο μου...το μονο προβλημα μου ειναι οτι εχει πολυ κοσμο και θελει καποια υπομονη το ολο θεμα...κατα τ αλλα ειναι μια χαρα ανθρωπος

211442lg20recj1j.gif

ενταξει με επεισες ειναι καλη:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ειναι πολυ καλος ανθρωπος και δεν ειναι φιλοχρηματη (αν με αντιλαμβανεσαι).

οταν παλλινδρομησε το δευτερο μωρακι μου το ειδαμε στον υπερηχο της οτι δεν χτυπαει η καρδουλα...ε λοιπον την επομενη με πηγε στο λητω για να κανουμε υψηκλης ευκρινειας υπερηχο για να βεβαιωθει 100% οτι δεν χτυπαει η καρδουλα προκειμενου μετα να μπω για αποξεση.

Δεν λεω αλλα γιατι δεν θελω να επηρρεαζω κανεναν.

Και γενικως οπως λεει ο σοφος λαος: ποτε μην προτεινεις στον αλλο γιατρο και δικηγορο :tongue:

ειναι πολυ καλος ανθρωπος και δεν ειναι φιλοχρηματη (αν με αντιλαμβανεσαι).

οταν παλλινδρομησε το δευτερο μωρακι μου το ειδαμε στον υπερηχο της οτι δεν χτυπαει η καρδουλα...ε λοιπον την επομενη με πηγε στο λητω για να κανουμε υψηκλης ευκρινειας υπερηχο για να βεβαιωθει 100% οτι δεν χτυπαει η καρδουλα προκειμενου μετα να μπω για αποξεση.

Δεν λεω αλλα γιατι δεν θελω να επηρρεαζω κανεναν.

Και γενικως οπως λεει ο σοφος λαος: ποτε μην προτεινεις στον αλλο γιατρο και δικηγορο :tongue:

και για πες μας κουνελα......ποιο δικηγορο εχεις??:tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

καλα αυτο ειναι γεγονος....μια χαρα ειμαι με το γιατρο μου...το μονο προβλημα μου ειναι οτι εχει πολυ κοσμο και θελει καποια υπομονη το ολο θεμα...κατα τ αλλα ειναι μια χαρα ανθρωπος

εγω δεν εχω τετοιο θεμα μαζι της γιατι το ιατρειο το ανοιξε πριν απο κανα χρονο...ασε που οταν ειχα τα θεματα με την 2η εγκυμοσυνη ανοιγε το ιατρειο της πρωινα, μεσημερια καθε 2 μερες για να παω να με δει, και μετα το εκλεινε.Και ουτε λογος τοτε για να την πληρωσω,δεν δεχοταν να παρει (μου ειχε πει οτι θα μου δινεις μονο μια επισκεψη το μηνα και τον τοκετο οταν εμ το καλο ερθει η ωρα).

εχει κανει πολλα για μενα εξου και αν παρω την αποφαση να παω αλλου για μια δευτερη γνωμη,θα δυσκολευτω πααααααααρα πολυ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...