Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αποκλείεις ενδεχόμενο εγκυμοσύνης? και μην πεις για το τεστ γιατι ξέρεις ότι το έκανες νωρίς...

Δεν το εκανα νωρις και θα σου εξηγησω τι εννοω. Πριν 2 εβδομαδες ακριβως (τριτη) ειχα παει στην γιατρο και ειδαμε οτι η ωορρηξια ειχε γινει. Υποθεσαμε οτι το αργοτερο που μπορει να ειχε πεσει το αυγο ηταν εκεινη η Τριτη αρα θα περιμενα το αργοτερο μεχρι ΑΥΡΙΟ.

Το αυγο ειχε πεσει μαλλον Δευτερα πρωι πρωι ή βραδυ Κυριακης. Τοτε ειχα φοβερο πονοκεφαλο. Αρα το τεστακι σωστα εγινε!

Δεν το εκανα νωρις και θα σου εξηγησω τι εννοω. Πριν 2 εβδομαδες ακριβως (τριτη) ειχα παει στην γιατρο και ειδαμε οτι η ωορρηξια ειχε γινει. Υποθεσαμε οτι το αργοτερο που μπορει να ειχε πεσει το αυγο ηταν εκεινη η Τριτη αρα θα περιμενα το αργοτερο μεχρι ΑΥΡΙΟ.

Το αυγο ειχε πεσει μαλλον Δευτερα πρωι πρωι ή βραδυ Κυριακης. Τοτε ειχα φοβερο πονοκεφαλο. Αρα το τεστακι σωστα εγινε!

και οπως μου ειπε και μια γνωστη μου προηγουμενως.....so fucking what?????? δεν καταλαβα...εγω γιατι να ειμαι εγκυος και εσυ να μην εισαι??:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Τι κάνετε?

Εγώ πλέον ξεμπέρδεψα με τις διπλοβάρδιες και τα Σ/Κ και περιμένω να αδιαθετήσω σε καμιά δεκαριά μέρες, για να ξεκινήσω κι εγώ την προσπάθεια ύστερα από 5 μήνες που είχα σταματήσει.

Πολλά πολλά φιλιά σε όλες σας.

και οπως μου ειπε και μια γνωστη μου προηγουμενως.....so fucking what?????? δεν καταλαβα...εγω γιατι να ειμαι εγκυος και εσυ να μην εισαι??:rolleyes:

Και ναι εκανα παλι λαθος στο μετρημα...2/11 ειδαμε το αυγο οτι επεσε.Μου ειπε να μετρησω 14 μερες με αρχη την 3/11....Η 14 μερα ειναι σημερα κορες, σημερα θα πρεπει να ερθει η ρουφ.

Και για να σου απαντησω καρπουζακι, εσυ εχεις πολυ στρωμενο κυκλο κουκλα μου και η δικια σου ειναι λονδρεζα,,,ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ...ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΑΠΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ.

Η δικη μου καθυστερηση ειναι αλλου παπα ευαγγελιο, εγω σημερα ας πουμε μπορει να εχω παλι ωορηξια.Καταλαβες?

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Τι κάνετε?

Εγώ πλέον ξεμπέρδεψα με τις διπλοβάρδιες και τα Σ/Κ και περιμένω να αδιαθετήσω σε καμιά δεκαριά μέρες, για να ξεκινήσω κι εγώ την προσπάθεια ύστερα από 5 μήνες που είχα σταματήσει.

Μπιμπιτσα καλως ηρθες.

Διαφημίσεις

i love your σκεπτικό my sweety watermelon;)

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Τι κάνετε?

Iolaki άντε καλή αρχή στις νέες σας προσπάθειες...

Και ναι εκανα παλι λαθος στο μετρημα...2/11 ειδαμε το αυγο οτι επεσε.Μου ειπε να μετρησω 14 μερες με αρχη την 3/11....Η 14 μερα ειναι σημερα κορες, σημερα θα πρεπει να ερθει η ρουφ.

Και για να σου απαντησω καρπουζακι, εσυ εχεις πολυ στρωμενο κυκλο κουκλα μου και η δικια σου ειναι λονδρεζα,,,ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ...ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΑΠΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ.

Η δικη μου καθυστερηση ειναι αλλου παπα ευαγγελιο, εγω σημερα ας πουμε μπορει να εχω παλι ωορηξια.Καταλαβες?

.

Ειλικρινά με έχεις ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ...έχεις μπλέξει ΠΑΛΙ τα αυγά κ τα πασχάλια

Βρε κουνελάκι μήπως κάτι σου ξεφεύγει? μήπως είσαι εγκυούλα?

"cogito,ergo sum"

Κοριτσακια σαν αυριο πριν απο 10 χρονια ηταν το πρωτο επισημο ραντεβου με τον κουνελο.

Σαν μευθαριο πριν απο 4 χρονια παντρευτηκαμε.

Σαν παραμευθαριο πριν απο 10 χρονια ηταν το πρωτο μας φιλακι!!!

Ειναι το τριημερο φωτια στην σχεση μας...Συγκινηθηκα τωρα.

Κοριτσακια σαν αυριο πριν απο 10 χρονια ηταν το πρωτο επισημο ραντεβου με τον κουνελο.

Σαν μευθαριο πριν απο 4 χρονια παντρευτηκαμε.

Σαν παραμευθαριο πριν απο 10 χρονια ηταν το πρωτο μας φιλακι!!!

Ειναι το τριημερο φωτια στην σχεση μας...Συγκινηθηκα τωρα.

καταρχας να τα εκατοστησετε παντα μαζι και ευτυχισμενοι...κατα δευτερον:μαρηηηηηηηη πρωτο ραντεβου 17 Νοεμβριου στο Πολυτεχνειο δωσατε?????? σε διαδηλωση εισασταν???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

i love your σκεπτικό my sweety watermelon;)

Iolaki άντε καλή αρχή στις νέες σας προσπάθειες...

Ειλικρινά με έχεις ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ...έχεις μπλέξει ΠΑΛΙ τα αυγά κ τα πασχάλια

Βρε κουνελάκι μήπως κάτι σου ξεφεύγει? μήπως είσαι εγκυούλα?

Βανιλλα, θα παρω αποψε ενα τεστακι και ισως το κανω αυριο το πρωι να δεν εχει ερθει ως τοτε η ρουφ. Ουτως η αλλως την Πεμπτη το βραδυ θα με δει η γιατρος αν παλι δεν εχει ερθει ως τοτε.

Καρπουζακι, εσυ τεστ εχεις στο σπιτι σου???

Βανιλλα, θα παρω αποψε ενα τεστακι και ισως το κανω αυριο το πρωι να δεν εχει ερθει ως τοτε η ρουφ. Ουτως η αλλως την Πεμπτη το βραδυ θα με δει η γιατρος αν παλι δεν εχει ερθει ως τοτε.

Καρπουζακι, εσυ τεστ εχεις στο σπιτι σου???

τα μονα τεστ που εχω και θα χρησιμοποιησω ειναι αυτα της ωορηξιας:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

γιου αρ σο φακινγκ κρειζι γκερλσ....

μου την εχετε δωσει λαμα και οι δύο....

λοιπον τι θέλετε να ακουσετε....

δεν ειστε εγκυες ...δεν ειστε εγκυες....δεν ειστε εγκυες...αμαν πια...

ευτυχως που δεν σας εχω κοντα γιατι θα σας σαπιζα στο ξυλο...χαμενα και ξεμυαλιοσμενα καρπουζοκουνελα....ο σιτ...γιου σπασ μαϊ νεβρουσ...

μπουλσιτσ...αντερσταντ...ο μει αϊ καν μαϊ κακα...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καταρχας να τα εκατοστησετε παντα μαζι και ευτυχισμενοι...κατα δευτερον:μαρηηηηηηηη πρωτο ραντεβου 17 Νοεμβριου στο Πολυτεχνειο δωσατε?????? σε διαδηλωση εισασταν???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

Ευχαριστω πολυ καρπουζακι μου...Ευχομαι ολες μας να ειμαστε καλα με το αλλο μας μισο και ο Θεος να μας δωσει πολλα και καλα χρονια!!!

χεχεχε...στην πλακα και πιναμε καφεδακι, και μιλουσαμε και μιλουσαμε, και ο κουνελος μου ειχε χαλαρωσει τοσο πολυ απο την κουβεντα...με ειχε μαγεψει το σκασμενο!!! Συγκινηθηκα σας λεω...

ευτυχως που δεν σας εχω κοντα γιατι θα σας σαπιζα στο ξυλο...χαμενα και ξεμυαλιοσμενα καρπουζοκουνελα....ο σιτ...γιου σπασ μαϊ νεβρουσ...

694714pn317stslu.gif

εκανα μια ωρα να καταλαβω τι ελεγες:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

τα μονα τεστ που εχω και θα χρησιμοποιησω ειναι αυτα της ωορηξιας:rolleyes:

εσυ εισαι εγκυος...αρχισες να λες παλαβα...κοτοπουλακι μου θυμιζεις...οι ορμονες της γκαστριας ειναι αυτες,στανταρ!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Τι κάνετε?

Κοριτσαρα μου αντε και μας ελειψες...ελπιζω να σε βλεπουμε συχνοτερα απο εδω και στο εξης....

Αντε να ηρεμησεις και να ξεκινησεις τις προσπαθειες πολλα πολλα φιλακια

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...