Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι εννοεις ακριβως?

εχεις διαγνωστει με συνδρομο πολυκυστικων ωοθηκων?? συνηθως κοπελες που εχουν αυτο το συνδρομο εχουν τετοια θεματα με περιεργους κυκλους...τη μια 30 μερες την αλλη 45 την αλλη 25 κλπκλπ....λεω αν εχες κι εσυ κατι τετοιο

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Παιδια μιλησα με την γυναικολογο μου για ασχετο θεμα και μου ειπε αν δεν μου ερθει ως την Πεμπτη να παω να με δει.

Απο οτι καταλαβα ανησυχησε μηπως ο κυκλος μου αρχισε παλι τα κουλα του!!!

Βαρεθηκα με τον σκατοκυκλο...αη στα κομματια πια!

Μήπως βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα?

Περίμενε να έρθει η Πέμπτη ..

Ο κύκλος σου γιατί είναι άστατος?

"cogito,ergo sum"

εγω δεν εχω το συνδρομο των πολυκιστηκων οωθηκων...εχω απλα πολυκιστικες οωθηκες το οποιο διαφερει αρκετα απο το συνδρομο.

Αυτο που εψω εγω στην ουσια με κανει πολυ γονιμη ενω με το συνδρομο υπαρχει συνηθως υπογονημοτητα.

Το ΣΚ που περασε ειχα πολυ εντονα συμπτωματα, αναγουλες, πονακια χαμηλα, τον πονο της περιοδου, την μεση μου ελαφρως, το πρηξιμο στους λεμφαδενες, εξαρσεις κτλ.

Τωρα τα συμπτωματα εχουν ηρεμησει το στηθος μου νιωθω βαρυ, ειμαι πρησμενη και εχω τα πονακια/τραβηγματα χαμηλα.

Ρε παιδια να κατεβει η ρουφιανα να ηρεμησω...Δεν την παλευω αλλο.

Εν το μεταξυ , οταν ερθει η ρουφ θα αρχισω χαπια για ρυθμιση προλακτινης και ρυθμιση κυκλου...τι συμπτωματα θα εχουν ολα αυτα ουτε που ξερω!

Ρε βανιλακι κοντεψες να με τρελανεις νομιζα οτι το εχασα και δεν βλεπω καθολου.....οτι δεν μπορω να ξεχωρισω τον πιγκουινο απο τον πελαργο....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Μήπως βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα?

Περίμενε να έρθει η Πέμπτη ..

Ο κύκλος σου γιατί είναι άστατος?

ξερω και γω γιατι ειναι αστατος??? λιγο οι ορμονες, λιγο οι κυστες στην δεξια οωθηκη...ισως και οι αποξεσεις που χω κανει...τι να πω...δεν ξερω...δεν υπαρχει σαφης απαντηση...λιγο απο ολα

εγω δεν εχω το συνδρομο των πολυκιστηκων οωθηκων...εχω απλα πολυκιστικες οωθηκες το οποιο διαφερει αρκετα απο το συνδρομο.

Αυτο που εψω εγω στην ουσια με κανει πολυ γονιμη ενω με το συνδρομο υπαρχει συνηθως υπογονημοτητα.

Το ΣΚ που περασε ειχα πολυ εντονα συμπτωματα, αναγουλες, πονακια χαμηλα, τον πονο της περιοδου, την μεση μου ελαφρως, το πρηξιμο στους λεμφαδενες, εξαρσεις κτλ.

Τωρα τα συμπτωματα εχουν ηρεμησει το στηθος μου νιωθω βαρυ, ειμαι πρησμενη και εχω τα πονακια/τραβηγματα χαμηλα.

Ρε παιδια να κατεβει η ρουφιανα να ηρεμησω...Δεν την παλευω αλλο.

Εν το μεταξυ , οταν ερθει η ρουφ θα αρχισω χαπια για ρυθμιση προλακτινης και ρυθμιση κυκλου...τι συμπτωματα θα εχουν ολα αυτα ουτε που ξερω!

καταλαβα...αβυσσος το κορμι της κουνελας......εμ γι αυτο τρελαινεται για σενα ο κουνελος....εισαι κιντερ εκπληξη:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Το ΣΚ που περασε ειχα πολυ εντονα συμπτωματα, αναγουλες, πονακια χαμηλα, τον πονο της περιοδου, την μεση μου ελαφρως, το πρηξιμο στους λεμφαδενες, εξαρσεις κτλ

Τα συμπτώματα σου παρουσιάζονται σε κάθε αναμονή περιόδου?

Είναι λόγω πολυκιστικών?

Κι αν δεν γίνομαι αδιάκριτη, κάθε μήνα παίρνεις αγωγή για την προλακτίνη?

"cogito,ergo sum"

Τα συμπτώματα σου παρουσιάζονται σε κάθε αναμονή περιόδου?

Είναι λόγω πολυκιστικών?

Κι αν δεν γίνομαι αδιάκριτη, κάθε μήνα παίρνεις αγωγή για την προλακτίνη?

δεν εχω στανταρ σε καθε κυκλο τα ιδια συμπτωματα...συνηθως με πηγαινε εναλλαξ,τον ενα μηνα πολυ εντονα συμπτωματα και τον αλλο μηνα ελαχιστα κοκ.

Προλακτινη τωρα θα παρω πρωτη φορα,γιατι τωρα ανεβηκε.

Αν δεν μου ερθει σημερα ποτε λετε να κανω τεστ???Εγω σκεφτομαι να περιμενω μεχρι την Πεμπτη και αν δεν εχει ερθει εως τοτε να παω κατευθειαν στην γιατρο .Εσεις τι λετε?

Διαφημίσεις

δεν εχω στανταρ σε καθε κυκλο τα ιδια συμπτωματα...συνηθως με πηγαινε εναλλαξ,τον ενα μηνα πολυ εντονα συμπτωματα και τον αλλο μηνα ελαχιστα κοκ.

Προλακτινη τωρα θα παρω πρωτη φορα,γιατι τωρα ανεβηκε.

Αν δεν μου ερθει σημερα ποτε λετε να κανω τεστ???Εγω σκεφτομαι να περιμενω μεχρι την Πεμπτη και αν δεν εχει ερθει εως τοτε να παω κατευθειαν στην γιατρο .Εσεις τι λετε?

Λεω να κανεις ενα τεστ την πεμπτη και μετα πηγαινε και στην γιατρο

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Παντως κορες,αν δεν ερθει και αυριο θα εχουν ηδη περασει οι 14 μερες που μεσολαβουν απο την οωρρηξια και με το παραπανω...Σημαινει οτι παλι θα εκανα και δευτερη οωρηξια η οποια δεν μου εδωσε σημαδι και πηγε στραφι εννοειται.

Θα κανω υπομονη μεχρι την Πεμπτη μπας και αλλαξει κατι.

Σορρυ που σας επρηξα παλι , αλλα μου την δινει αυτη η κατασταση!

Παντως κορες,αν δεν ερθει και αυριο θα εχουν ηδη περασει οι 14 μερες που μεσολαβουν απο την οωρρηξια και με το παραπανω...Σημαινει οτι παλι θα εκανα και δευτερη οωρηξια η οποια δεν μου εδωσε σημαδι και πηγε στραφι εννοειται.

Θα κανω υπομονη μεχρι την Πεμπτη μπας και αλλαξει κατι.

Σορρυ που σας επρηξα παλι , αλλα μου την δινει αυτη η κατασταση!

Αποκλείεις ενδεχόμενο εγκυμοσύνης? και μην πεις για το τεστ γιατι ξέρεις ότι το έκανες νωρίς...

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...