Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Φαντάζεσαι φαντάζεσαι:tongue::tongue:

Πάλι για τσιγαράκι ήσουν? αχχχχ το λαχτάρισα κι εγώ το αναθεματισμένο:rolleyes:

μανα ειπαμε κομμενα αυτα...να δω πως θα πεισουμε και την κουνελα να σταματησει:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα ήθελα να στείλω την καλημέρα μου και πολλά πολλά φιλάκια στο Χρυσανθεμάκι ....

Κάθε τι που μου γράφεις με συγκινεί...

Ποιο ειναι το Χρυσανθεμακι????

Φαντάζεσαι φαντάζεσαι:tongue::tongue:

Πάλι για τσιγαράκι ήσουν? αχχχχ το λαχτάρισα κι εγώ το αναθεματισμένο:rolleyes:

Πιπερι...ουτε να το σκεφτεσαι!!!!

μανα ειπαμε κομμενα αυτα...να δω πως θα πεισουμε και την κουνελα να σταματησει:rolleyes:

Η κουνελα ειναι ντουρασελ επαναφορτιζομενη:tongue:

σοβαρα τωρα..μου ρχεται να χτυπησω το κεφαλι μου στο τοιχο....δεν με πιανουν τα παυσιπονα

Λοιπόν θα ψάξεις να βρεις λίγο θυμάρι και θα το τρίψεις στους κροτάφους σου...

Εμένα μόλις μου το είχαν πει η πρώτη μου αντίδραση ήταν να γελάσω..αλλά μόλις το έκανα ...ανακουφίστηκα

Αν δεν βρεις θυμάρι, κάνε μια παραλλαγή..κάτι σε βότανο;)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Βανιλλακι, πολυ καλη η φωτο με την γιαγια :tongue::tongue::tongue::tongue:...Μια αντιρρηση εχω ως προς το λουκ...εγω αγαπη μου και στα 100 θα ειμαι πολυ σεξουλιαρα...εχω την αισθηση οτι θα διατηρουμε ετσι για να κραταω το ενδιαφερον του κουνελλου μου αναζωπηρωμενο :tongue::tongue::tongue: εχω την αισθηση οτι μεχρι τοτε θα προσπαθουμε να κανουμε παιδι.

Καρπουζακι, αυτον τον πονοκεφαλλο τον εχεις συχνα?

Εμένα μόλις μου το είχαν πει η πρώτη μου αντίδραση ήταν να γελάσω..αλλά μόλις το έκανα ...ανακουφίστηκα

τωρα με εσωσες:tongue::tongue::tongue:

Βανιλλακι, πολυ καλη η φωτο με την γιαγια :tongue::tongue::tongue::tongue:...Μια αντιρρηση εχω ως προς το λουκ...εγω αγαπη μου και στα 100 θα ειμαι πολυ σεξουλιαρα...εχω την αισθηση οτι θα διατηρουμε ετσι για να κραταω το ενδιαφερον του κουνελλου μου αναζωπηρωμενο :tongue::tongue::tongue: εχω την αισθηση οτι μεχρι τοτε θα προσπαθουμε να κανουμε παιδι.

Καρπουζακι, αυτον τον πονοκεφαλλο τον εχεις συχνα?

οχι βεβαια....συνηθως οταν εχω πονικεφαλο παιρνω παυσιπονο και παιρναει...αυτο το πραγμα δεν παιρναει με τιποτα....και ειχα το ιδιο και το σαββατο και την κυριακη...

211442lg20recj1j.gif

Οταν πας σπιτι σου κανε αυτο με το θυμαρι που σου λεει το βανιλλακι...Κανε ενα ντουζακι ζεστο, και ξαπλωσε σε ζεστο μερος...Θα ανακουφιστεις κουκλιτσα.

Αν δεν την παλευεις αλλο πηγαινε στο σπιτακι σου απο τωρα.

Μήπως να σας θυμίσω τον δικό μου πονοκέφαλο??? ξέρετε σε ποιο σημείο??

Καρπουζάκιιιιιιιιιι;);)

μαρη εγω ποναω στο κεφαλι μου...πανω you know......αυτο με το οποιο σκεφτομαστε????:tongue::tongue::tongue: ο δικος σου δε μπορει να λεγεται πονοΚΕΦΑΛΟΣ γιατι δεν ηταν στο κεφαλι:rolleyes::rolleyes: αλλιως πρεπει ναλεγεται αλλα επειδη ειμαι κιουρια δεν μπορω να στο πω:tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Μήπως να σας θυμίσω τον δικό μου πονοκέφαλο??? ξέρετε σε ποιο σημείο??

Καρπουζάκιιιιιιιιιι;);)

ωπααααααα...και το χα ξεχασει!!! πονοκεφαλο στο πουλακι! ακομη δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι αυτος ο πονοκεφαλος

Γεια σας και παλι...

Εφακι μου βουρ στο σεξ κοριτσακι μου..

Βανιλακο μου τι κανεις εγκυουλι μου ολα καλ?

Εχω πονοκεφαλο φοβερο και κατι αναγουλε πω..πω.πω..και εφαγα και κατι αλλα τιποτα

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

μαρη εγω ποναω στο κεφαλι μου...πανω you know......αυτο με το οποιο σκεφτομαστε????:tongue::tongue::tongue: ο δικος σου δε μπορει να λεγεται πονοΚΕΦΑΛΟΣ γιατι δεν ηταν στο κεφαλι:rolleyes::rolleyes: αλλιως πρεπει ναλεγεται αλλα επειδη ειμαι κιουρια δεν μπορω να στο πω:tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ωπααααααα...και το χα ξεχασει!!! πονοκεφαλο στο πουλακι! ακομη δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι αυτος ο πονοκεφαλος

ίδιος με αυτός του κεφαλιού λέμε:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

σοβαρα τωρα..μου ρχεται να χτυπησω το κεφαλι μου στο τοιχο....δεν με πιανουν τα παυσιπονα

Και εγω..μην πινεις ομως παυσιπονα δεν κανει..:D:D:D

Καλο αλλα που να βρψ το θυμαρι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Συμφωνω..πως ειναι αυτος ο πονος

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Γεια σας και παλι...

Εφακι μου βουρ στο σεξ κοριτσακι μου..

Βανιλακο μου τι κανεις εγκυουλι μου ολα καλ?

Εχω πονοκεφαλο φοβερο και κατι αναγουλε πω..πω.πω..και εφαγα και κατι αλλα τιποτα

Την Δευτέρα μια χαρά θα ακούσετε κ θα δείτε το μπεμπέ σας..

Να σε ρωτήσω κοτοπουλάκι μου τι παίρνεις? εννοώ από βιταμίνες κ.α

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...