Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

αι στο καλο και με τρομαξες...δεν θα ερθει βρε τοτε...ξεχνα τη...χιχιχιχιχ...καλο...πολυ καλο....δεν θα ερθει θα μεθυμηθεις....

οωρρηξια εκανες δυο μερεςε? ποσο του μηνος ειχε την δευτερη φορα??

σας εχει φαει η μ@λακια και τις δυο μου φαινεται:tongue::tongue::tongue::tongue: ξεχασατε νομιζω οτι μολις χθες εκανα τεστ και ηταν αρνητικο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας εχει φαει η μ@λακια και τις δυο μου φαινεται:tongue::tongue::tongue::tongue: ξεχασατε νομιζω οτι μολις χθες εκανα τεστ και ηταν αρνητικο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ναι και χεστηκε η φοραδα στο αλωνιι...τι εγενε ρε κοπελια..ξερεις ποσες εχουν κανει τεστ και με καθηστερηση ήταν αρνητικο και παραυτα ήταν εγκυες....τι μας λες λοιπον κιουρια μου....ε ζαμε..

σου δινω την ωθηση...αμολααααααααα

165271cq82i2onhb.gif

Καλα εσυ σημερα θα το καταφερεις θα με κανεις να βγαλω τα σοψυχα μου

σοου φακιν γουατ?????

:tongue::tongue::tongue:

thats my girl!!!

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

αυτο το αγγλικο σου γραμμενο στα ελληνικα ειναι απιστευτο:tongue::tongue::tongue::tongue:

δισ ισ μπουλσιτ μαι ντιαρ:tongue::tongue::tongue:

ατσαααααααα:tongue::D:D:D ακου καρπουζακι...αν δεν ερθει σημερα το βραδακυ τραβα για χοριακη!!!! Γιατι κουκλα μου το τοι δεν εχει ερθει, ειναι καλοοοο, και οσο δεν εμφανιζεται ειναι ακομη καλυτερο...Υπαρχει και η καθυστερημενη συλληψη γιου νοουυυ...

Παρεπιπτωντως στο αλλο φορουμ κοπελια με αρνητικο τεστ και αρνητικη χοριακη την 2η μερα καθυστερησης ηταν τελικα εγκυος...Αν θυμαμαι καλα το τεστ εδειξε την 4η ή 5η μερα καθυστερησης...

Ναι και χεστηκε η φοραδα στο αλωνιι...τι εγενε ρε κοπελια..ξερεις ποσες εχουν κανει τεστ και με καθηστερηση ήταν αρνητικο και παραυτα ήταν εγκυες....τι μας λες λοιπον κιουρια μου....ε ζαμε..

Καλα εσυ σημερα θα το καταφερεις θα με κανεις να βγαλω τα σοψυχα μου

:tongue::tongue::tongue:

thats my girl!!!

πεταει το κοτοπουλακι σημερααα:D

αυτο το αγγλικο σου γραμμενο στα ελληνικα ειναι απιστευτο:tongue::tongue::tongue::tongue:

δισ ισ μπουλσιτ μαι ντιαρ:tongue::tongue::tongue:

ντου γιου θινκ σο!!!!!

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ατσαααααααα:tongue::D:D:D ακου καρπουζακι...αν δεν ερθει σημερα το βραδακυ τραβα για χοριακη!!!! Γιατι κουκλα μου το τοι δεν εχει ερθει, ειναι καλοοοο, και οσο δεν εμφανιζεται ειναι ακομη καλυτερο...Υπαρχει και η καθυστερημενη συλληψη γιου νοουυυ...

Παρεπιπτωντως στο αλλο φορουμ κοπελια με αρνητικο τεστ και αρνητικη χοριακη την 2η μερα καθυστερησης ηταν τελικα εγκυος...Αν θυμαμαι καλα το τεστ εδειξε την 4η ή 5η μερα καθυστερησης...

πεταει το κοτοπουλακι σημερααα:D

εγω αυτα δε τα πιστευω.....για μενα.....για αλλες εχω ακουσει τετοιες περιπτωσεις αλλα ειλικρινα τωρα δεν υπαρχει τετοια περιπτωση για μενα....δε μπορει να μην εχω κανενα απολυτως συμπτωμα (να ειχα καποιες μερες πριν και τωρα οχι τιποτα) η θερμοκρασια να εχει πεσει να εχω κανει αρνητικο τεστ και να ειμαι εγκυος...δε γινονται αυτα ρε παιδια:tongue:

211442lg20recj1j.gif

εγω αυτα δε τα πιστευω.....για μενα.....για αλλες εχω ακουσει τετοιες περιπτωσεις αλλα ειλικρινα τωρα δεν υπαρχει τετοια περιπτωση για μενα....δε μπορει να μην εχω κανενα απολυτως συμπτωμα (να ειχα καποιες μερες πριν και τωρα οχι τιποτα) η θερμοκρασια να εχει πεσει να εχω κανει αρνητικο τεστ και να ειμαι εγκυος...δε γινονται αυτα ρε παιδια:tongue:

Ενταξη βρε κοπελια οπως θες δεν σου χαλαμε χατιρη...ελπιζω τουλαχιστον οταν φτασει η ωρα να γεννησεις να το εχεις πιστεψει:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Ενταξη βρε κοπελια οπως θες δεν σου χαλαμε χατιρη...ελπιζω τουλαχιστον οταν φτασει η ωρα να γεννησεις να το εχεις πιστεψει:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ετσι μπραβο...τωρα μιλας σωστα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

τελικα κοτοπουλακι εκλεισες ραντεβου με το γιατρο εσυ???? μηπως μου διεφυγε:confused::confused:

211442lg20recj1j.gif

τελικα κοτοπουλακι εκλεισες ραντεβου με το γιατρο εσυ???? μηπως μου διεφυγε:confused::confused:

Ναι θα παω τη Δευτερα γιατι δεν μπορει ΠΑρασκευη ...ελπιζω τοτε να ακουσουμε και καρδουλα...θα ειμαι 6εβδομαδων και 6 μερων

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...