Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

αυτο το θετικό πες το και στον άντρα μου να πάθει κατευθειαν εγκεφαλικό!!! άνεργη και έγκυος!!χαχαχα

ειδα ότι έχεις θέμα με την προλακτινη ε???

μπορεί να φταιει αυτο ρε γμτ...τι να πω

υπομονή ρε κοριτσάκι μου νομίζω έχεις φάει τον γαιδαρο στην ουρα θα κολλήσεις τώρα????

πέρασες τόσα και τόσα ....ευτυχώς εισαι σε καλά χέρια πάντως!!!! οπότε ειναι θέμα χρόνου!

ελπίζω με την δουλειά να πέσεις έξω και να μην την χάσεις γιατι το συναίσθημα που νιώθεις το πρωι που ξυπνάς ειναι ...........ΧΑΛΙΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι giorgiaki μου θα μπαίνω τα πρωινά να μου φτιάχνεται την διαθεση .....εσυ πως εισαι???? το μικρό εμβρυάκι μας????

Γιουπι..γιουπι...εγω καλα ειμαι και ελπιζω το ιδιο και το εμβρυακι μου...εσυ γλυκο μου πως τα πας...ανεργη..πεσαν ζορια

καλημερα ολη μερα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: τι κανετε μικρα μου τερατακια:rolleyes:

Καλημερα καρπουζο για πες ..ήρθε ή οχι???

Καλωστο .... τι τσιγαρο βρε...πολυ δουλεια εχω!!!

Λεγεεεεεεεεε τωρα.Εισαι καλα? Ραντεβου με τον γιατρο εκλεισες????

Ατσααααααααα...ηρθε η καρπουζωωωω...Λεγε και συ μαρη? Δεν ηρθε η ρουφιανα, ετσι δεν ειναι????

για λεγεεεεεεεεεεεε

Εμ την αφησες εχτες και εμεινε πισω..

με το γιατρο τελικα μιλησα χτες και δεν μπορει την Παρασκευη αρα θα παω τη Δευτερα....

αν ειναι παω και για την γεννα κατευθειαν δεν τειθεται θεμα:tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αυτο το θετικό πες το και στον άντρα μου να πάθει κατευθειαν εγκεφαλικό!!! άνεργη και έγκυος!!χαχαχα

ειδα ότι έχεις θέμα με την προλακτινη ε???

μπορεί να φταιει αυτο ρε γμτ...τι να πω

υπομονή ρε κοριτσάκι μου νομίζω έχεις φάει τον γαιδαρο στην ουρα θα κολλήσεις τώρα????

πέρασες τόσα και τόσα ....ευτυχώς εισαι σε καλά χέρια πάντως!!!! οπότε ειναι θέμα χρόνου!

ελπίζω με την δουλειά να πέσεις έξω και να μην την χάσεις γιατι το συναίσθημα που νιώθεις το πρωι που ξυπνάς ειναι ...........ΧΑΛΙΑ

Χαλαρωσε...δεν θελω να ξανανεβασεις προλακτινη...Και επειδη εχω ξαναχασει την δουλεια μου και ειχα μεινει ανεργη ενα χρονο, ενα εχω να σου πω...Ψυχραιμια και αισιοδοξια χρειαζεται.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

δεν θελω να αγχωνεσαι...Υγεια να χετε και δουλεια θα βρεθει!

Το θεμα της δουλειας ειναι το μονο που δνε με αγχωνει Νενουκο!

Αν χρειαστει και τουαλλετες θα καθαρισω και ας εχω πτυχια και χιλια δυο...θα την βρουμε την ακρη με την δουλεια.

Δεν θελω να πεφτεις ψυχολογικα για τετοια θεματα...ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΥΓΕΙΑ !!!!

Διαφημίσεις

το κεφαλι μου κοντευει να σπασει οποτε κατεβαινει η εγγλεζα φιλη μου μη σας απασχολει κορες:tongue::tongue::tongue::tongue:

αρ γιου σουρ??? εχεις και πονοκεφαλο οταν κατεβαινει η ρουφ???

ενταξει βρε venousaki εχεις δικιο απλά ειναι η πρώτη μερα.... καταλαβαίνεις!!!!!

αυτη η κωλοκρίση με έχει τρομάξει....

λοιπόν πάω να κάνω μπανάκι ....και θα έρθω

και ποιος δεν εχει τρομαξει βρε νενουκο...Ακου, το αεροπλανο οταν πεφτει, πεφτει με ολους τους επιβατες (αυτο που θελω να πω ειναι οτι ολους μας επηρρεαζει και οχι οτι ολοι θα καταστραφουμε).

Θα την βρουμε την ακρη...Ξεκουρασου λιγες μερες και μετα ξεκινας να ψαχνεις...Παρε πρωτα λιγες ανασες!

το κεφαλι μου κοντευει να σπασει οποτε κατεβαινει η εγγλεζα φιλη μου μη σας απασχολει κορες:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηρθε παιδακι μου...πες μας που μας μιλας με γρυφους...

απο το τικερακι υποθετω οιτι ηρθε ε???

αι σιχτιρ την μ@λακισμενι ..το κοκκινοσιχαμα...ποιο την καλεσε και ηρθε μου λες...τα εχω παρει λεμε με τη ρουφιανια...γργργργργ:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αρ γιου σουρ??? εχεις και πονοκεφαλο οταν κατεβαινει η ρουφ???

και ποιος δεν εχει τρομαξει βρε νενουκο...Ακου, το αεροπλανο οταν πεφτει, πεφτει με ολους τους επιβατες (αυτο που θελω να πω ειναι οτι ολους μας επηρρεαζει και οχι οτι ολοι θα καταστραφουμε).

Θα την βρουμε την ακρη...Ξεκουρασου λιγες μερες και μετα ξεκινας να ψαχνεις...Παρε πρωτα λιγες ανασες!

αι μαρη κουνελιτσα μου τρελιαρα με τα ωραια παραδειγματα σου:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Παιδακια μου αν παρατηρησατε το εμβρυακι μου εχει αλλαξει σχημα σημερα ειναι διαφορετικο.....αχ μακαρι εκτος απο την οθονη αυτο να σημβαινει πραγματικα και στην κοιλιτσα μου...ελπιζω να μεγαλωνει και αυτο εκει μεσα.....

τι να πω τα συμπτωματα συνεχιζουν αλλα αυτο δεν δειχνει κατι σιγουρα....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Παιδακια μου αν παρατηρησατε το εμβρυακι μου εχει αλλαξει σχημα σημερα ειναι διαφορετικο.....αχ μακαρι εκτος απο την οθονη αυτο να σημβαινει πραγματικα και στην κοιλιτσα μου...ελπιζω να μεγαλωνει και αυτο εκει μεσα.....

μια χαρα θα πανε ολα θα δεις......:P:p:p θα πας στο γιατρουλη και θα το δεις...δεν γινεται αλλιως σου λεωωωωωωωωωω:tongue::tongue::tongue:

(ακομα δεν εχει ερθει η κακοσιχαμενη αλλα την περιμενω εντος των επομενων ωρων)

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

αι μαρη κουνελιτσα μου τρελιαρα με τα ωραια παραδειγματα σου:tongue::tongue::tongue::tongue:

αη χασουυυυ...παλι με αποπαιρνεις!!!!:tongue:

ειναι σχεδον ανθρωπακι...Ολα θα πανε μια χαρα κουκλιτσα μου.Αντε να ερθει η Δευτερα να ηρεμησετε αγαπουλα μου!!!

μια χαρα θα πανε ολα θα δεις......:P:p:p θα πας στο γιατρουλη και θα το δεις...δεν γινεται αλλιως σου λεωωωωωωωωωω:tongue::tongue::tongue:

ε αφου δνε ηρθε, καρπουζακι θα εκφραστω ελευθερα,...

34088tqrydp8v2z.gif

αι στο καλο και με τρομαξες...δεν θα ερθει βρε τοτε...ξεχνα τη...χιχιχιχιχ...καλο...πολυ καλο....δεν θα ερθει θα μεθυμηθεις....

οωρρηξια εκανες δυο μερεςε? ποσο του μηνος ειχε την δευτερη φορα??

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αη χασουυυυ...παλι με αποπαιρνεις!!!!:tongue:

ειναι σχεδον ανθρωπακι...Ολα θα πανε μια χαρα κουκλιτσα μου.Αντε να ερθει η Δευτερα να ηρεμησετε αγαπουλα μου!!!

ε αφου δνε ηρθε, καρπουζακι θα εκφραστω ελευθερα,...

34088tqrydp8v2z.gif

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τωρα ειναι που θα ξερασω!!!!

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...