Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

βρε κορίτσια τρίτη φορά που προσπαθώ να γράψω στο καφέ σας... για να δω θα το ποστάρει ή θα κολλήσει πάλι...

χαίρομαι που σας βλέπω καλά αισιόδοξες και ευδιάθετες.. κοινώς....

λυσσσσσσάααααααξτεεεεεε :)))))))

κάθε φορά που σας διαβάζω φοράω και σερβιέτα γιατί τις περισσότερες φορές κατουριέμαι πάνω μου :)))))

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

εγώ από σημερα ειμαι άνεργη από την πρωινή μου δουλειά ....οπότε το τρενάρω ακόμα ....θα αρχίσω να ετοιμάζομαι για να πάω να γραφτώ στον οαεδ ...εσύ τι κάνεις ??

ειδα εχθές έκανες τεστάκι ε??

γιατι βρε βιάζεσαι???????????????

(τι σου λεώ ε???? εγώ που έκανα 2-3 μέρες πριν!!χαχαχα)

Διαφημίσεις

Καλημερα ομορφιες μου...τι κανετε...

Εφακι αντε με το καλο να δεις τα αυγουλκια σου...

Μαρη κουνελο που πας ..μη μου πεις για τσιγαρο...

Νενουκο μου τι καλα θα σε εχουμε στην παρεα μας να ακους τις βλακειε μας...χιχιχιχ

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εγώ από σημερα ειμαι άνεργη από την πρωινή μου δουλειά ....οπότε το τρενάρω ακόμα ....θα αρχίσω να ετοιμάζομαι για να πάω να γραφτώ στον οαεδ ...εσύ τι κάνεις ??

ειδα εχθές έκανες τεστάκι ε??

γιατι βρε βιάζεσαι???????????????

(τι σου λεώ ε???? εγώ που έκανα 2-3 μέρες πριν!!χαχαχα)

Και εσυ ανεργη βρε Νενουκο???Μην στενοχωριεσαι κουκλακι μου γι αυτο...Τωρα θα εισαι ηρεμη για να γινεις μανουλα συν του οτι θα εισαι ξεκουραστη (μην με βρισεις , απλα προσπαθω να δω και το τι θετικο υπαρχει στην ολη κατασταση).

Σε κανα διμηνο -το πολυ - απο οτι δειχνουν τα πραγματα θα ειμαι και εγω ανεργη.Ευχομαι ωστοσο εσυ ως τοτε να εχεις βρει δουλεια και να μην ανησυχεις για το πια θα καλυψει το κενο που θα αφησεις στο φορουμ μας τα πρωινα (ΕΓΩΩΩΩ !!!!).

Βρε συ Νενουκο, η Τεταρτη που πρεπει να κανω το τεστακι ηταν η πιο μακρινη μερα, για να καλυψουμε παν ενδεχομενο...Δεν ειμαι κουκλιτσα εγκυος, θα εδειχνε το τεστ.

Εχω θεμα με τον κυκλο μου μεγαλο, να δεν ερθει και αυριο η ρουφιανα,θα τρελλαθω!!!

Καλημερα ομορφιες μου...τι κανετε...

Εφακι αντε με το καλο να δεις τα αυγουλκια σου...

Μαρη κουνελο που πας ..μη μου πεις για τσιγαρο...

Νενουκο μου τι καλα θα σε εχουμε στην παρεα μας να ακους τις βλακειε μας...χιχιχιχ

Καλωστο .... τι τσιγαρο βρε...πολυ δουλεια εχω!!!

Λεγεεεεεεεεε τωρα.Εισαι καλα? Ραντεβου με τον γιατρο εκλεισες????

καλημερα ολη μερα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: τι κανετε μικρα μου τερατακια:rolleyes:

Ατσααααααααα...ηρθε η καρπουζωωωω...Λεγε και συ μαρη? Δεν ηρθε η ρουφιανα, ετσι δεν ειναι????

για λεγεεεεεεεεεεεε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...