Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

ααα..ναι θα πας στο γιατρο σήμερα...υπομονη δεν ειναι τίποτα...εμένα έχει γινει απλη ρουτίνα...αφου όπως λεω και στον αντρα μου μου το έχουν δει και μου το εχουν εξετάσει όλοι πια έλεος...

ειδες τελικα όλοι οι φοβοι ξεπερνιουνται...

συμφωνω........:lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχω κανει εξετάσεις για θυροειδή ...περιμένω αποτελέσματα την αλλη βδομάδα...

ειχα κανει ξανα πριν 2,5 χρόνια και δεν είχα αλλα επειδη εκανε η αδερφη μου και εχει και της είπαν ότι ειναι κληρονομικό είπα να κανω ξανα για σιγουρα...ευθυνεται για αποβολες και σαν συμπτωμα είναι η ταχυκαρδία...

Μπορει κιολας να εχω αγχος υποσυνειδητο..

ρε συ..αυτο με τον θυροειδη με τρωει και μενα..απλα εγω εχα κανει εξετασεις αιματολιγικες και δεν εχουν δειξει κατι...απλα καποτε μια ενδοκρινολογος μου χε πει οτι πιανει κατι σαν οζο...σκεφτομαι να σου πω την αληθεια να πω στην γιατρο να κανω υπερηχο αν ειναι...δεν ξερω αν ο υπερηχος δειχνει πιο πολλα...

ρε συ..αυτο με τον θυροειδη με τρωει και μενα..απλα εγω εχα κανει εξετασεις αιματολιγικες και δεν εχουν δειξει κατι...απλα καποτε μια ενδοκρινολογος μου χε πει οτι πιανει κατι σαν οζο...σκεφτομαι να σου πω την αληθεια να πω στην γιατρο να κανω υπερηχο αν ειναι...δεν ξερω αν ο υπερηχος δειχνει πιο πολλα...

αιματολογικες και μενα ειναι καλες....οζους κλπ δεν εχω αλλα ο υπερηχος ειναι πολυ απλος...κανει και η μαμα μου που εχει θυροειδη

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

ααα..ναι θα πας στο γιατρο σήμερα...υπομονη δεν ειναι τίποτα...εμένα έχει γινει απλη ρουτίνα...αφου όπως λεω και στον αντρα μου μου το έχουν δει και μου το εχουν εξετάσει όλοι πια έλεος...

ειδες τελικα όλοι οι φοβοι ξεπερνιουνται...

εγω ειμαι ντροπαλη...και ολο αυτο το ξεβρακωμα βρε πκοριτσακια δεν παλευεται...ειδικα τωρα τελευταια ολο σε γυναικολογους τρεχω...νομιζω οτι θα τυχει π.χ να παω καμια φορα σε οδοντιατρο και απο συνηθεια πριν κατσω στην καρεκλα θα τα κατεβασω ολα ,λογω συνηθειας...αχαχαχα

ευτυχως ειναι γυναικα η γυναικολογος και καπως την παλευω σε αυτο το θεμα!!!

Διαφημίσεις

μη ξεχνατε το καρπουζακι σας καλε κυριες:D:D:D

Δεν σε ξεχναμε ποτε ποτε...

α) Δεν σε βρησκω σιγουρα μου εδωσες το σωστο?

β) Ναι ο υπερηχος δειχνει περιισοτερα...ειχα γνωστή που οι αιματολογικες ήταν οκ αλλα ειχε θυροειδή και φνηκε με τον υπέρηχο

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εγω ειμαι ντροπαλη...και ολο αυτο το ξεβρακωμα βρε πκοριτσακια δεν παλευεται...ειδικα τωρα τελευταια ολο σε γυναικολογους τρεχω...νομιζω οτι θα τυχει π.χ να παω καμια φορα σε οδοντιατρο και απο συνηθεια πριν κατσω στην καρεκλα θα τα κατεβασω ολα ,λογω συνηθειας...αχαχαχα

ευτυχως ειναι γυναικα η γυναικολογος και καπως την παλευω σε αυτο το θεμα!!!

Φανταζεσαι????:lol::lol::lol::lol::lol:

Θα σου πει κυρια μου εχετε δοντια και εκει κατω:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Σαν εξυπνη που ειμαι μου εκοψε...σε βρήκα απο το Ελινακι..καρπουζακι βρες την και εσυ απο την ελινα την εχεις?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

βασικα , εγω τοση ωρα εγραφα και απαντουσ και δεν βλεπω τα ποστ μου...τι στο καλο??? εγραφα και δεν πατουσα σεντ???

τζωρτζινο σε εκανα αποδοχη, αλλα to εκλεισα αμεσως γιατι ελεγχεται απο εδω...

γελασα πολυ με αυτο που εγραψες για τα δοντια...παλι ξεφτυλιστικα εδω μεσα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...