Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γατακι την λεμε ..οχι μαϊμουδάκι:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γατάκι γιατί??????? μου αρέσει το μαϊμουδάκι καλύτερα...

Κι εξάλλου το Erminaki έχει τικεράκι στην υπογραφή της με δυο μαϊμουδάκια:tongue::tongue:

Άκου γατάκι:shock::shock::shock:

"cogito,ergo sum"

Γατάκι γιατί??????? μου αρέσει το μαϊμουδάκι καλύτερα...

Κι εξάλλου το Erminaki έχει τικεράκι στην υπογραφή της με δυο μαϊμουδάκια:tongue::tongue:

Άκου γατάκι:shock::shock::shock:

σα να χεις δικιο...τι λετε την ξεβαφτιζουμε?

εδωωωω,,,εχω ζαβλακωθει παιζοντας ποκερ...

καλα μαρη ποκερ παιζεις γι αυτο εξαφινστηκες???? και εμεις μιλαμε μονες μας:tongue::tongue: ασε και κανα αλλον να κερδιζει κανα φραγκο:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

ειμαι σπιτι κορες σημερα.. δεν περναει η ωρα.

εν το μεταξυ κοριτσακια το σκ κουραστηκα παρα πολυυυυυ και σημερα δεν την παλευω καθολου,,,σαν ζομπυ κινουμε και νιωθω

Λοιπον Ερμινακι για να ξερεις θα σε βγαλουμε μαϊμουδάκι και οχι γατακι..αφου τα εχεις και απο κατοω να μην μπερδευομαστε..οκ...

Συμφωνουμε ολες???

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Λοιπόν τα νέα μου τώρα...

Σηκώθηκα προχτές πολύ πρωί με έντονους πόνους περιόδου κ αιμορραγία...όπως όταν έρχεται η περίοδος...

Κορίτσια δεν περιγράφονται αυτά που αισθάνθηκα...Παραλύσαμε...Είπαμε αυτό ήταν...

Πήρε ο Βανιλάκος τον γιατρό όπου κ μας έστειλε κατευθείαν για υπέρηχο..μέχρι να φτάσουμε στο μαιευτήριο έκανα χιλιάδες τρελές σκέψεις..

Μόλις κάναμε τον υπέρηχο ησυχάσαμε, ακούσαμε την καρδούλα, μετρήσαμε το εμβρυάκι ..όλα καλά...ο υπερηχογιατρός δεν μπορούσε στην αρχή να βρει την αιτία του αίματος..αλλά τσουπ εμφανίστηκε η αποκόλληση...

Τι να πω..πως την απόκτησα????????????????από το κρεβάτι που περνώ την ημέρα μου???????????

Μου κάνανε μια μαία εκεί μια proluton depot και πήγα σπιτάκι μου...

Τώρα έχω κάτι καφετιά...δεν ξέρω βρε κορίτσια..

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Λοιπον Ερμινακι για να ξερεις θα σε βγαλουμε μαϊμουδάκι και οχι γατακι..αφου τα εχεις και απο κατοω να μην μπερδευομαστε..οκ...

Συμφωνουμε ολες???

εγω συμφωνω

καλε γιατι δεν μου μιλατε???αορατη ειμαι???

το καρπουζακι ποτε θα κανει τεστ????

ελαφακι μου...συτγχωραμε...εγω ειμαι απαραδεκτη...ειμαι τελειως αλλου σημερα...θα με συγχωρεσεις?:-(:sad::-(:sad::-(

Σηκώθηκα προχτές πολύ πρωί με έντονους πόνους περιόδου κ αιμορραγία...όπως όταν έρχεται η περίοδος...

Κορίτσια δεν περιγράφονται αυτά που αισθάνθηκα...Παραλύσαμε...Είπαμε αυτό ήταν...

Πήρε ο Βανιλάκος τον γιατρό όπου κ μας έστειλε κατευθείαν για υπέρηχο..μέχρι να φτάσουμε στο μαιευτήριο έκανα χιλιάδες τρελές σκέψεις..

Μόλις κάναμε τον υπέρηχο ησυχάσαμε, ακούσαμε την καρδούλα, μετρήσαμε το εμβρυάκι ..όλα καλά...ο υπερηχογιατρός δεν μπορούσε στην αρχή να βρει την αιτία του αίματος..αλλά τσουπ εμφανίστηκε η αποκόλληση...

Τι να πω..πως την απόκτησα????????????????από το κρεβάτι που περνώ την ημέρα μου???????????

Ιδεα δεν εχω βρε κουκλακι.Κατσε στο κρεβατακι σου, μην σηκωνεις βαρη και γενικα να εισαι κουλ. Ολα θα πανε καλα.

Καποιοι γιατροι -απο οτι εχω ακουσει - στην αποκολληση δεν προτεινουν ακινησια αλλα κινηση (χαλαρη εννοειτε).

Προσεχε εσυ και κανε οτι σου λενε και ολα θα πανε τελεια.

καλε γιατι δεν μου μιλατε???αορατη ειμαι???

το καρπουζακι ποτε θα κανει τεστ????

Καλημερα Εφακι μου...καλε πως το καταφερες αυτο...πως και ειχες γινει αορατη!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: μπραβο να μας μαθεις το κολπο....

κοριτσακι μου σορρυ που εργησα να σε καλημερησω...αλλα μας εμπλεξε η Βανιλια με τα ονοματα.

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημεραααααααααααααααααααααααα

τι κανετε??ειχαμε κανενα νεοτερο???

Καλημερούδια στο κοριτσάκι μας;)

εδωωωω,,,εχω ζαβλακωθει παιζοντας ποκερ...

Καλέ τι μάνα είσαι συ? καπνίζεις σαν φουγάρο-παίζεις χαρτιά..απαπα

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: δεν μπορω αλλο παραδινομαι..............γατια κουνελια κοτοπουλα χελωνες μαιμουδες.........:tongue:

Καρπουζάκι δεν είναι ακόμα σίγουρο το χελωνάκι..το σκέφτομαι..θα σας ενημερώσω εγκαίρως..

εγω συμφωνω

εννοείταιότι συμφωνείς...αφού η τέλεια αυτή ιδέα ήταν δική μου:tongue:

Ιδεα δεν εχω βρε κουκλακι.Κατσε στο κρεβατακι σου, μην σηκωνεις βαρη και γενικα να εισαι κουλ. Ολα θα πανε καλα.

Καποιοι γιατροι -απο οτι εχω ακουσει - στην αποκολληση δεν προτεινουν ακινησια αλλα κινηση (χαλαρη εννοειτε).Προσεχε εσυ και κανε οτι σου λενε και ολα θα πανε τελεια.

Αυτό περί κίνησης το έχει ακούσει κάποιο άλλο ζωάκι-λουλουδάκι-φρούτο εδώ μέσα:tongue:

"cogito,ergo sum"

ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου ξαπλα ολη μερα και θα φτιαξει!!!!!

σου στελω μια γλυκια αγκαλιτσα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αχου κοριτσακι μου τι περασες..σε καταλαβαινω το εχω περασει και εγω ...εσυ δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε..πολλε κοπελες ειχαν αποκολησουλα στην αρχη....και εχουν μωρακια τωρα..

Εσυ ηρεμη χαλαρη και μην κανεις τιποτα ..οκει αγαπάκη..παλι καλα τελος καλο ολα καλα

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...