Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

εχεις δικιο...τελικα καρπουζακι μυ εισαι πολυ εξυπνο:D:D:D:D

μηπως αλλαξαμε γνωμη:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue::tongue:

για το οτι ειμαι ενα εξυπνο καρπουζι:confused::confused::confused::confused::confused:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: οχι δεν αλλαξαμε γνωμη....τσαμπα τα λεφτα θα πανε....και συν τοις αλλοις πρεπει να κατεβω στα μεγαρα να παρω και επιπλεον εχω πιει τον απακο σε νερα απο το πρωι:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για το οτι ειμαι ενα εξυπνο καρπουζι:confused::confused::confused::confused::confused:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: οχι δεν αλλαξαμε γνωμη....τσαμπα τα λεφτα θα πανε....και συν τοις αλλοις πρεπει να κατεβω στα μεγαρα να παρω και επιπλεον εχω πιει τον απακο σε νερα απο το πρωι:tongue:

Καλα αλλα αυριο θα κανεις ε?? η κοιλια σου σε πονάει??

κοιτα εγω εχω κανει σχεδια δεν μπορεις να μου τα χαλασεις:D:D:D

και για να ξερεις εσυ παντα με ακολουθεις...αρα δεν γινεται τωρα να παει αλλιως..καταλαβες..ε???

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλα αλλα αυριο θα κανεις ε?? η κοιλια σου σε πονάει??

κοιτα εγω εχω κανει σχεδια δεν μπορεις να μου τα χαλασεις:D:D:D

και για να ξερεις εσυ παντα με ακολουθεις...αρα δεν γινεται τωρα να παει αλλιως..καταλαβες..ε???

η κοιλια μου με ποναγε κατα τακτα χρονικα διαστηματα παρασκευη και σαββατο αλλα τωρα τιποτα....ενταξει βρε παιδι ακολουθω αλλα οχι κατα ποδας:tongue::tongue::tongue::tongue: και ενα μηνα μετα παλι θα σε ακολουθω:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλακια μου , τι κανετε?

καλα βρε δεν με λυπαστε καθολου???σφαδαζω στους πονους (ναι μου ηρθε επιτελους!!!!!!!!) δεν μπορω να κατσω, νυσταζω απιστευτα, αλλα παροοοοολα αυτα μπηκα να δω αν κανατε το τεστ μερικες μερικες αλλα τιιιιιιποτα εσεις, ειναι δυνατον σαν δεν ντρεπεστε λεω εγω ψυχοβγαλτησες :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!!!!

περα απο την πλακα τωρα αντε αφου δεν ηρθε και στις δυο και αν δεν ερθει μεχρι το βραδυ καντε ενα οκ???θα σκασω λεμεεεεεε!!!!!!!!!!!

κοτοπουλακι μου τι κανεις????σου εχω πει ποσο σ'αγαπω????τοοοοοοσο πολυ!θα χαρω παρα πολυ να σας γνωρισω και εσας και μακαρι οταν ερθω να μπορειτε να παμε για καφε , εγω ειμαι μεσα απο τωρα.αν και ελπιζω να μην γινει παλι καμια μ#λ@κι$ με την γιατρο και φυγουμε σαν κυνηγιμενοι παλι.

κοριτσακια παω να ξαπλωσω γιατι μολις πηραν 2 ντεπον , δεν παλευεται ο πονος ,θα πεσω κατω, αν με πιασουν γρηγορα να παυσιπονα θα ξαναμπω.

φιλακια προς το παρον

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

καλα βρε δεν με λυπαστε καθολου???σφαδαζω στους πονους (ναι μου ηρθε επιτελους!!!!!!!!) δεν μπορω να κατσω, νυσταζω απιστευτα, αλλα παροοοοολα αυτα μπηκα να δω αν κανατε το τεστ μερικες μερικες αλλα τιιιιιιποτα εσεις, ειναι δυνατον σαν δεν ντρεπεστε λεω εγω ψυχοβγαλτησες :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!!!!

περα απο την πλακα τωρα αντε αφου δεν ηρθε και στις δυο και αν δεν ερθει μεχρι το βραδυ καντε ενα οκ???θα σκασω λεμεεεεεε!!!!!!!!!!!

κοτοπουλακι μου τι κανεις????σου εχω πει ποσο σ'αγαπω????τοοοοοοσο πολυ!θα χαρω παρα πολυ να σας γνωρισω και εσας και μακαρι οταν ερθω να μπορειτε να παμε για καφε , εγω ειμαι μεσα απο τωρα.αν και ελπιζω να μην γινει παλι καμια μ#λ@κι$ με την γιατρο και φυγουμε σαν κυνηγιμενοι παλι.

κοριτσακια παω να ξαπλωσω γιατι μολις πηραν 2 ντεπον , δεν παλευεται ο πονος ,θα πεσω κατω, αν με πιασουν γρηγορα να παυσιπονα θα ξαναμπω.

φιλακια προς το παρον

Καλώς το μαϊμουδάκι μας...Άντε να έρθεις στην γιατρό να πάρεις μια σειρά κι εσύ...κι όπως είπαμε έτσι???

"cogito,ergo sum"

φιλακια προς το παρον

καλημερα ερμινα μου......παρτο σαν μια καινουρια αρχη...εγω παντα ετσι κανω:P:p:p:p

Περιμένω να κάνεις τεστάκι:tongue::tongue:

Πήγαινε πάρε κ περιμένουμε;)

Άντεεεεεεεεε

ασε με καλε..μανα εισαι εσυ??????? δεν με λυπασαι καθολου???:tongue:

211442lg20recj1j.gif

2677672mph46vzq4s.gif

Καλως το μου...τι κανεις? τι εγινε? για πες ..τωρα ολα καλα?

φιλακια προς το παρον

Αχ μαναρακι μου γλυκο..ευχομαι να ειναι η τελευτααι φορα που την βλεπεις την κοκκινοσιχαμένη...

Ξερω τη τραβηξες τις προαλλες με τη γιατρο..καλο και αυτο...

ελπιζω τωρα να βγαλετε ακρη...ξερω για πια λες ειχα σκοπο να παω και εγω αλλα το σκεφτομουν και με προλαβε το μπεμπε...

Να ξερεις οτι και εγω ΣΕ AΓΑΠΑΩ μικρουλι μου παρα πολυ και μου ελειψες πολυ ολον αυτο τον καιρο@!!!!

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καλώς το μαϊμουδάκι μας...Άντε να έρθεις στην γιατρό να πάρεις μια σειρά κι εσύ...κι όπως είπαμε έτσι???

Γατακι την λεμε ..οχι μαϊμουδάκι:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ουουου...

καλωστα μου!!!

Γατακι, τουλ τωρα θα ηρεμησεις...

Βανιλακι, τι χαμπαρια!!!

Που εισαι μαρη χαρτοπαιχτρα...:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...